Hejdär

Då var man hemkommen efter 2 underbara dagar i Harrejaure. 25 gäddor blev det sammanlagt för mig och pappsen varav de två största har jag fått, nådde hela 4 kg! De ni.

När jag kom hem stod middagen på bordet som hjärtat lagat och efter nån timme bar det av mot, tro det eller ej: Sandstensberget för en springtur. Han ta mig ett varv runt innan regnet öste ner och jag fick nöja mig så. (Inte för att det gjorde något) fy fasen vad dålig kondis man har :( Bättre lycka i morgon. Nu börjas det med träning på riktigt!


Nu är klockan 21.15 och Hannes har redan somnat, jag kollar Mumien på tv till och från samtidigt som jag bloggar och kollar läget på ansiktsboken. Kanske ska lägga mig och läsa några sidor i boken jag påbörjat för några dagar sedan, El choco. Tror nästan det.

Imorgon är det Jukkasmarknad som gäller för mig och Hanna, hoppas dom har någon fin godis att bju på :)




GODNATT MER ER.

Fiska gädda

Woho vilket paradis det är här alltså. Har aldrig varit i stugan på sommarn men oj vad jag missat grejer, det är sååå skönt :) Har varit 30 grader i solen och vindstilla idag, kom hit redan vid 13tiden så har fiskat hela dagen iprincip. Första gången jag fiskar med kastspö faktiskt, konstigt nog!? Jag har alltid hållt mig vid pimpling på vintrarna.

Vi åkte till en liten såkallad "Gäddvik" där vi skulle rensa bort lite äckelgäddor och visst javisst, 14st fick vi varav jag, JAG fick den största på 3 kg :D gissa om jag är stolt?? Fick även ett napp där hela draget och halva linan försvann ner i det djupa, måste varit en bjässe det med.

Här bjuder jag på lite fina bilder från skogen :)



Vackra lappland

Stugan :)



Älskar denna bild!



Båtchaffis-pappsen :)



STORFISKARN
Dagens bjässe, gädda på 3kg


Harrejaure

Nu håller jag på frisera mor min, både färg och klippning blir det idag. Så fort jag är klar ska jag följa med pappa till stugan, vi kommer stanna där en natt och det ska bli så mysigt så :D Kommer åka fyrhjuling dit och väl där ska jag fiska och strosa runt i skogen. Kan man tänka sig va!?

Ha en bra dag allihopa!

Nyskorna



Skorna jag fick av mor och far :)

Sommar




Lite bilder från Parakka :)

Parakka

Klockan 8.45 stod Lise och svampen utanför lägenheten och plockade upp mig, det bar direkt av mot statoil för att inhandla en CDskiva till bilen och resan mot Parakka. Fanns inte en enda skiva som man kunde tänka sig ha surrande i högtalarna så vi åkte istället till COOP och där började sökandet på riktigt. Det slutade med Summerhits 2009 och sångfåglarna var igång.

Guud så fint det är här!! Åkte båt över älven till en liten stuga och fikade och tog faktiskt årets första svenska dopp i älven det var hela 18 grader kallt i vättnet och jag tror speciellt att huvudet blev lätt fryst. Skipbo är såklart med på resan och jag har redan vunnit alla 2 gånger vi spelat, bra som jag är. Middagen bestod av Lilians köttfärsbiffar och färskpotti och sedan var det godnatt och hej i våra huvuden. En tripp till affären och sedan var det vilotime.

Nu klipper Lise sin mommo och jag öser dator och har disco :)

Bilder kommer imorgon när jag kommer hem.



Hej på er.


Proppmätt

Kom just ifrån middagsbordet. Har ätit renskav och dundersallad med Hannes :) Riktigt gott var det!

Hunnit vara en sväng på stan med Hanna också och det tog väl en ca 6 minuter så var Kirunas stad gjord. Hittade ingenting heller. Storhandling på Coop var följden, nu är kyl och frys proppfulla med maaat så vi kan leva gott ett tag :) Nu stack Hannes på gymmet så jag ska bege mig till päronen och äta lite efterrätt.

Ikväll är det TV för hela slanten

20.00 Lotta på Liseberg (Palmen ska sjunga allsång, måste ses!)
21.30 Beck - Annonsmannen
22.00 Prison Break (Sett men vill se igen fast den hamnar ikläm :( )

Adjö

Helo

Då var det ytterligare en ny dag. Veckorna bara rusar iväg!

Han aldrig skriva mer igår, hade fullt upp hela kvällen. Nu är alla närmaste hemma. Kul att träffa päronen igen :) Fick en svinsnygg skinnjacka och ett par gladiatorsandaler i present från dem och spanien. Bilder kommer senare!

Skulle åkt till Parakka imorse med Lise men blev lite ändrade planer såhär som hastigast. Istället blir det storhandling med Hannes i e.m och så ska jag träffa Hanna :)

Ha en bra dag!

Skipbo

Sitter och väntar på att Lise ska komma så vi kan spela skipbo. Ett väldigt bra tidsfördriv samtidigt som det är dökul! (Jag vinner oftast) Inga svårigheter med spelet heller, hur lätt som helst. Dagens tips till er som har lite att göra.

Frukost hade jag också behövt, ska nog fixa det innan hon dyker upp. Återkommer i e.m med mer info :)


Skipbo från leksaksaffären - 139:-

102 dalmatiner

Nu ligger jag i soffan och väntar på att reklamen ska ta slut så jag kan fortsätta kolla 102 dalmatiner. Den var ju nästan lite små kul faktiskt, har aldrig sett den förr :)

För övrigt har jag inte gjort så mkt idag. Blev ingen utgång utan en lugn hemmakväll med mommo. Har haft tvättstuga hela f.m och Hanna och Lise har varit och gjort mig sällskap i några timmar och spelat skipbo.

Nu är det filmdags och sedan läggdags, imorgon kommer mina tre älsklingar hem (Mamma och pappa kommer från Spanien och Hannes från Sthlm) så det blir att hämta dem allihopa kl 19 från flygplatsen. Myys :)


Hoppas ni har en bra kväll!


Lördag

Godmorgon på er.

Har just slagit upp ögonen och datanörd som man är så ligger datorn direkt i famnen :)
Igår hände det inte alltför mycket, var på coop och handlade med mommo sedan kom Kim och Stina förbi en sväng så klippte jag Stinas hår. Efter det for jag och Lise till Sandra och drack kaffe och tog det lugnt. Senare på kvällen bjöd Sandra mig på special drinkar och kvällens plan blev alltså, Fest! Sandra själv följde inte med ut men jag ringde Lotta och bad henne följa med så jag tog alkoholen vidare till henne och satt där tills klockan ringde för arran. Hade riktigt trevligt under kvällensgång :)
Blir kanske en repris idag, vem vet.

Nog om fredagen och låt oss tala om dagen.

Idag har jag tvättstuga......................weho. Som vanligt har jag inget annat planerat så man får se vad som händer. Hörs senare!


Det man inte kommer ihåg, har aldrig hänt

Ett bra citat Lise hittade på en tavla hos min farmor tidigare idag :)



Ska det vara så svårt att slänga lite färg på bloggen sin?? Kämpar för fullt och ändå slutar det i katastrof. Nu blev jag less så får se om det blir några framsteg imorgon.

Nu väntar filmen Fired Up!

Godnatt.

Och nu då?

Ny dag, nya tag.

Men vad gör man? Har precis kommit innanför dörren iaf, har hämtat mommo från flygplatsen och lämnat av Hannes där. Mommo kom och han gick.

Jag vill göra något kul! Ska kanske åka med Lise till Parakka på måndag, det vore trevligt. Synd bara att det är så länge kvar dit. Någon som har förslag på vad man kan göra en torsdag som denna? :)

                             
                                                                                                        //T

Godkväll



Pajen igår blev väldigt lyckad. Sista biten bjöd jag till Hanna i morse som en liten lyxdel efter frukosten.
Denna kväll blev det något helt annat nämligen en färgglad liten påse Smoothie Mix. Bra drag av mig att välja just den.

Funderar på om man ska ta sig en sup Baileys kanske? Inväntar även svar från min alkovän Lise, kanske händer det att man dricker något mer också? Det var väl så vi sa tidigare idag? ;)

Hej så länge.

Kvällsbak

Ni hörde rätt!

Jag håller på att baka en blåbärspaj. Rund och go ser den ut att bli där i ugnen :)
Istället för godis varje kväll kom Hannes på att vi kunde göra en paj. Smart av honom tycker jag.
Sen hur god den blir återstår att se. Det svaret får ni antingen senare ikväll eller i morgon, håll ut!

21 Juli

Ja justeja. Det var jag som skulle bli en aktiv bloggare. Går inte riktigt som jag tänkt men det kan fortfarande ändras.
Det här med att designa bloggen faller mig inte in, förstår 0+0 så det får helt enkelt se ut som det gör.


Ingen rolig dag idag. Regn, kyla och själv så är jag trött, trött och trött.
Ska försöka ta mig i kragen och städa lite iaf, få ihop en middag av det som hittas i kylen och känna att jag gjort något vettigt.



Oaktiv bloggare                             förblir                                   städerska



Nytt försök

Precis, nu ska jag göra ett nytt försök här med bloggen. Motivationen är på bättre humör denna gång känns det som. Blir intressant att se hur länge detta håller :D

Igår var det iaf fest så därför har jag nu börjat min lördag med en rejäl frukost som består av chips och fanta. Var rätt så kul på krogen faktiskt  trots att vi kom ganska sent, 1½ timme räcker gott och väl!


Nu ska jag fortsätta med mitt ätande så återkommer jag inom dagens lopp.


Hej.


RSS 2.0