1 dag återstår

Godmiddag alla glada :)

Sitter här och äter köttbullar och mackisar framför datorn. Tydligen vet jag inte vad ett köksbord är eller så är jag en liten datanörd som snart måste göra alla behov här. haha

Imorgon är det dags! Dagen D är imorgon, kan ni fatta? inte jag. Det är sjukt. Det som nyss var så långt borta sker om en liten dag. Herregud. Det ska bli grymt kul!! :D nu är det färdigt med sovmornar och annat lallande. Dags att komma till verkligenheten + lite till. Kommer jobba häcken av mig känns det som. Men det gör jag ju så gärna. höhö


VÄLKOMMEN IN, ELLER BOKA DIN TID PÅ 070-381 70 08




Kika närmare på annonsen i kommande annonsblad ;)

Lördagskvällen i bilder







Redhead

Kom precis hem från salongen. Lise har varit snäll och färgat mitt hår igen, nu hoppas jag det håller. Lite rödare blev det denna gång :)


Nu ska jag slänga mig i soffan och läsa bok, en bok som man blir bokstavligt talat förbannad över att läsa. Vet inte ens varför jag gör det. Det är sjukt. Jag blir så arg. Den handlar om en tjej som heter Teresa som blir förflyttad till olika ungdomshem från det hon var 4-5 år. Nu har hon blivit 15 och är på ett ställe vars hon blir drogad upp över öronen och sover konstant av alla mediciner. Hon blir våldtagen, så gott som misshandlad och hon är instängd och isolerad varje dag. Detta hände på 80 talet, och det känns som nyss? hur kan det få vara så? hon är för övrigt helt frisk men ingen kunde ta hand om henne som liten så hon omhändertogs, av psykfall som jag kallar dom, och dom i sin tur menar att det är Teresa det är fel på. Tänk att barn i världen blir behandlade såhär. Ok, kanske inte nu mer men det har varit så. Och det skrämmer mig.



boktips, fast den är hemsk.



Fredagsmys

Då var det redan fredag. Snart lördag dessutom.

Idag har jag varit på stan med Lise, färgat håret på Lise och mammsen och sen har jag umgåts med Hannes faktiskt resten av dagen. Vi var och åt på Thai och for sedan och handlade lite. Kl 8 började vi se en film, såklart somnade jag och fick mig en timmes stödvila så nu är frågan: hur ska jag kunna somna ikväll? Hannes åkte just till jobbet och här sitter jag, dödspigg och med en kompis som vill att vi ska på landströms? Nee inge sånt, vi ska ju imorgon tänker jag. Eller ska man? usch jag vet inte :b tycker jag är där jämt. haha!


Ska nog bannemig ta och storstäda lite. Ska plocka fram dammsugarn nu innan klockan slår tio. Måste alltså göra ett ryck, har 10 minuter på mig från och med NU!

Återkommer efter städningen. Kanske.

TREVLIG HELG GOTT FOLK!

gammal bild

Mary Kay

Just hemkommen från Sofie och smink/hudvårdspartyt. Supertack att jag fick komma!! :)

Jätte trevlig kväll med mycket nytt att se och lära. Man kände sig som tillbaka i 14års åldern då man började sminka sig, man fick inte göra si, inte så osv. Tyckte riktigt riktigt bra om Mary Kay märket måste jag faktiskt erkänna. Jag som är ganska kräsen och alltid använt samma produkter hade lätt kunnat tänka mig att prova dessa. Köpte med mig en mascara hem så får se hur det går med nytt :) hatar hatar hatar att byta märke men nu måste jag testa. kan ju inte annat än gå åt helvete :)

Vi fick pröva allt i från handkrämer till, foundaition, rengöring, peeling, läpp-peeling, läppglanser, mascara, ansiktskrämer av alla olika slag och ja.. glömde säkert hälften :P

När allt var klart blev vi även bjuden på en smink kurs i slutet av september om vi ville. SJÄLVKLART tänkte jag, det var ju det som var mest intressant. Har aldrig haft problem med huden över lag så var inte så jäkla insatt i alla krämer och hur viktigt det är med rengöring och att aldrig låna ut smink till någon annan osv. Men visst vill man vara så snäll mot sin hy som möjligt och vore jag stenrik skulle jag köpt hem alltihop. haha! Men endast sminkkurs blir det nästa gång och det ser jag fram emot enormt :)

Susanne, tjejen som höll i detta var jätte duktig och gjorde bra ifrån sig. Hon visste vad hon pratade om och man kände att det här var något man skulle kunna tänka sig.



Telefonvakt

Igår kom våran annons med i annonsbladet med telefonnummer och allt så idag har det börjat ringa kunder och boka tid redan. Känns sååååå bra :D är hemma nu med telefon i högsta hugg, ska snart åka förbi Lise så hon får ta över några timmar. haha!


Ikväll ska jag på Smink/hudvårds party. Ska bli himla spännande, längesen jag var på något sånt :) Får väl se om jag spenderar några kronor där, har en känsla av att det skulle vara ganska kul. och dyrt... Mary Kay är märket :)


Nu ska jag hoppa i bilen, köra lagligt till lise och sen till jobbet för lite småfix. Akta er för poliserna i veckan om ni inte redan vet att dom har trafikvecka, även med civilbilar är dom ute och jagar.





hoppas jag är såhär söt efter allt klotter ikväll


Twilight - Eclipse

hmm är det bara jag som tycker den senaste twilight filmen är dötråkig? Jag vill inte tro det själv men jag somnade till och med när jag såg den. Är iofs inte ett superfan av dessa filmer men ändå, det var trist. Bara den första som är bra tycker jag. Fan å jag som hade längtat efter den här nya :P

Idag har jag förövrigt haft en hemmadag med Hannes. 2 korta möten har vi haft på salongen med försäljare men resten av dagen har jag spenderat hemma. Konstigt nog har jag inte gjort ett piss. Tänkte städa och grejja men icke. skyller på den fruktansvärda huvudvärk som jag led av i ca 4 timmar istället ;P

Nu är det kanske dags att rätta till designen lite här. Får se hur mkt tålamod det finns nu efter några dagars vila. Känns som att jag kommer ge det ett försök sen ger jag upp.
Wish me luck!




2 år sedan..

I går var det 2 år sedan jag satte mig vid skolbänken och började läsa till Frisör i Övik. Det är sjukt vad tiden går fort, här står jag nu och öppnar eget om en vecka. Har hunnit bo i Norge också, en tid som var väldigt givande och viktig, men att leva under de omständigheter vi gjorde fick oss bara att må dåligt och längta hem. Men nu är vi på hemmaplan och ger järnet! :D Heja heja.

Visar lite bilder från tiden på skolan :)


En show vi anordnade

Jag och Samuel

En kortare variant

Från showen



Från en MakeUpStore vinsning (frisyrer gjorda av oss)

I Umeå

Uppsättningar



Hade kunnat visa hur mkt som helst men tror jag ger mig där idag :)

GODNATT

Det närmar sig dagen D..

Om exakt 1 vecka imorgon öppnar vi

Ring och boka tid från och med 1 september.
Telefonnr hittar ni som är intresserade i kommande annonsblad :)


SOOOM JAG LÄNGTAR!



Nae nu...

usch så jag kämpat med att "designa" min fula blogg.. jag kan verkligen inte sånthär!!! :(
Ingenting blir som jag vill.......


Nu är jag less och trött så jag tar natt. Hejsvejs


Fångarna på fortet

Äntligen är en gammal klassiker tillbaka i rutan! Som jag har älskat fångarna på fortet. Har lekt det när jag var liten, tog flera timmar att göra iordning alla celler men fan vad kul det var :) Mitt hejjarlag vann också, har suttit på helspänn här framför tvn och hejjat/svurit. Jag hade velat vara meed!!

Och nu börjar ju Time Out också. Även det en gammal goding. Vad hände med tv4? fortsätt såhär.


Bilder från helgen

Synd bara att jag är en sån tråkig fotograf som tar typ 5-7 bilder men här har ni dom iaf :)










mys söndag

förut hatade jag söndagar. nu gillar jag dom :) man behöver inte göra nånting, bara slappa. Har ställt fram ost och kex och chips och dipp (många och i den meningen) så jag ska tydligen äta en jäkla massa ikväll :D

Igår var det himla trevligt. Var till Carro och drack lite öl och spelade spel med tjejorna. Slutstationen blev arran vars man trodde kön liknade den som brukar vara på nyårsafton. Mycket folk och vädligt roligt var det iaf :)

Träffade Hannes rätt så tidigt och han kände inte igen mig ens... "jag är i chock" det var vad han sa. haha.


nu ska jag kolla tv och mysa på!

är du helt 100 på det här

att jag då var. nu är det gjort och det känns faktiskt rätt så bra! :)


lördag

VILKEN TRÅKIG MORGON!

Usch jag har så trist så trist så trist.......... har inget att göra. vill på stan men ingen vill följa, vill äta nåt gott men ingen är hungrig.. Vad ska jag göra?



fest ikväll eller inte fest? färga hår eller inte färga hår?



Nu färdig gnällt för idag. Kommer med något positivt senare!



;/

Sagan om ringen

började se den hemma hos päronen med pappa men insåg att den kommer ju sluta kl 00.35 så åkte hem här för en liten stund sedan. Kom på att jag har nog inte sett klart en enda sagan om ringen film pga att dem är så låånga, har bara sett snuttar av dom alla. (eller alla vet jag inte, men 3 kanske? hur många finns det?)


Imorgon är jag bjuden på festligheter, får se vad som händer och sker. Suget finns alltid där nånstanns. haha!


Nu vill jag att Hankan ska komma hem så jag slipper vara själv :)) ska krypa ner i soffan och vänta på honom nu.




Godnatt alla trötta och glada.


mörkt

jag ska färga mörkt hår.
eller lite mörkare iaf.
brun/coppar/rött.
mest copprigt tror jag.
jag har inte bestämt mig.
men lise måste bli frisk.
kanske blir det ljust ändå?

jag vet inte :(

Godmorgon fredag

alltid lika skönt att vakna en fredag, nu verkar jag ha hittat tillbaka till normal sömn också :)


Ska ut och glida lite bil nu strax, har hört att det händer svin mycket grejjer på stan i Kiruna denna tid!


Sedan hoppas jag på att lite paket kommer till salongen också så jag har ngt att göra medans min kollega ligger hemma och lider av någon mystisk magsjukdom :( :( :( krya på dig lisso!



Ha en fin dag vetja.



Silverkulan. Världens snyggaste och bästaste bil.
Så ni vet.

Kom kom

Dessa får gärna hoppa in i min garderob om de vill :)




Städning

är nog det svettigaste jag vet. eller har jag fel? tror alla tycker som mig :)

Ville egentligen bara tipsa er om en grymt bra låt: Paramore - Misery Business
Den är sjukt bra, börjar svettas bara jag hör den. haha! Superbra städlåt insåg jag just iaf, (säkert, eftersom jag sitter här tänker ni väl nu) men det är sant, den gör att allt går snabbare! :D

Tisdag

Ny dag, nya tag. Shit vad vi fick mycket att göra i salongen idag. Allt hände samtidigt.

~ Varor kom
~ Matrix bussen i samma veva
~ väntrumsmöblerna är på plats
~ prismärkning och hej och hå

Kul! :D Det känns att det närmar sig.


Imorgon är det möte kl 08.00. ÅTTA?? alltså vem fasen är uppe den tiden och är sminkad/stylad och redo för möte? Inte då jag.. Får se hur det kommer gå.



SAXESS

WEho nu är det endast 2 veckor kvar till öppning om allt går som planerat! Fan vad jag längtar till att få börja jobba igen :D haha. Tur man har ett sånt bra jobb så man saknar det. Inte alla som har det!

Hade förresten möte med en av de segaste/dåligaste/uslaste/svettigaste försäljaren idag. Ibland undrar man ju om vissa försöljare vet vad dom pratar om. Om dom ens pratar? det är frågan.. :)


Här är vi, Företagarna Saxess-Lise och Saxess-Therése


Mysig helg

I helg har vi varit i Karesuando jag och karln min. Han hade uppskjutning för jägarexamen där i lördags så vi passade på att åka dit redan på fredag och spendera helgen i deras stuga. Riktigt mysigt har det varit, vi har grillat, spelat kort, druckit öl, spelat gitarr osv. Och Hannes klarade förresten uppskjutningen så nu är han jägare! :)

Vad har mer hänt på sistone? Jo vi har jobbat på för fullt i salongen som nu står så gott som klar!!! :D Öppningsdatum för saXess blir 1 september så håll utkik i annonsbladet så ni kan skriva ner telefonnummer osv ;) Det kommer bli AWESOME! Ååå som jag längtar.


Ikväll blir det lugnt. Vill se en bra film. Men vad? Hannes är och spelar fotboll så måste hinna fixa en film innan han kommer hem. Lets söka!
Ha det bra alla glada.


Jag aktar mig för myggen.

Kasta lerduva

natt-eld

godmorgon mitt i natten

<3

RSS 2.0