Onsdag

Imorgon är det sista arbetsdagen innan lite ledighet igen, ska bli grymt skönt att få en extradag att ta det lugnt. Om  man nu kommer ta det lugnt? På fredag är det middag och nyårshyss som står på kalendern :D Stockholmsbrudarna har åkt hem till söder så nu blir det vi "bybor" som slår till. Men det gör vi lika bra, eller hur? :) Här är vi på Juldagen, klassfoto 2010. haha

Bilder lånade av Madde :)

God Fortsättning

God fortsättning allihopa! :)
Hoppas ni haft en bra julhelg!
Har själv haft en kanon-jul med god mat, trevligt sällskap, fina julklappar och massa mys.
Igår var det fest för hela slanten, förfest hos Madde och sedan buffé på ferrum. Hade riktigt skoj! :) Tack kvinns.
Ikväll blir det en repris, fast hos Carro. Man måste passa på såhär i juletiderna ;)

Var inte på hugget på att fota bilder igår, hoppas jag skärper mig till ikväll. Här är iaf några enstaka:








Pepparkaka

Idag medans jag har varit på jobbet har mommo bakat en mjuk pepparkaka åt mig :) Den stod klar redan kl 9 i morse. haha. Så söt hon är!

Var på lassa och lämnade massa prover imorse också, som vanligt bland det värsta jag gjort (blodprov kan ta sig nånstanns) Jag hatar, Hatar, HATAR det. Ont i armen efteråt o helt tömd på blod tror jag fan. Usch aldrig mer.

2 dagars jobb kvar, så lite att nedräkningen startat. Dock så jobbar jag från kl 07.30 - 19.00 imorgon så dagen kommer nog att kännas som den längsta nånsin tror jag. Men det avslutas med en öl på Landströms imorgonkväll iaf :)

Såhär slut känner jag mig just nu. Godnatt!
. Min Sötaste kisse.


Friiiida

Juste hörrni, nu har finaste fridapiga kommit hem :D
Oj vad vi ska umgås.


Måndag

Ännu en måndag avklarad och nu är det 4 dagar kvar till julafon. Wiee :)
Jobb till och med torsdag sedan lite långledigt äntligen. Juldagen, Annandagen, gott folk väntas så nu jävlar: VÄLKOMMEN KÄRA JUUL! Det här är vi värda.

Min helg bestod av: Glöggafton, massa spel, ferrum, dans och mkt skratt :)
(P.s Jag, Hanna och L8 vann i spelet så ni vet. D.s)



















Kvällens bästa bild blev nog denna nedan:



Haha :)




Härliga lördag

Godmorgon alla glada och icke glada.

Idag är det lördag och dessa dagar gillas alltid! Hade en mysig hemmakväll med karln igår, somnade redan vid tio och jag steg upp nyss (09.00) Utvilad och laddad som fasen inför kommande glöggkväll med gott folk hos Pe :D Har sett fram emot denna kväll så det kommer nog bli super.

Min dag ser ut som följande:

~ Väntar på att gröna bolaget ska öppna så man får slösa lite pengar såhär på morgonen
~ Fika i Karhuniemi med Hannes, Eva, Janne och djuren
~ Storstäda lägenheten
~ Åka till salongen och fixa barret
~ Åka till Petra och dricka glögg m.m

Jo, från en sak till en annan. Var på lassa igår pga jobbig mage. Tror sig vara "Stressmage" och doktorn bad mig att ha en hel Vilodag i veckan, alltså en dag där jag inte får ha något alls planerat utan ska bara strosa runt hemma. Det känns ju lovande med tanke på att alla mina dagar oftast ser ut på ngt liknande sätt som jag visar här ovan :D Haha wish me luck. Inte kan jag ta det såå lugnt att inte få göra nåt....



yeyy det tar sig med julisar nu!

Skridskor

Nu har jag varit och åkt skrillor! 2 år sen sist. Och det kändes vill jag lova. Kände mig som bambi på hal is i början men sedan släppte det. Hoppade, snurrade och ja, såntdär. Två vurpor hann jag med, benen blev som spagetti efter typ 15 minuter. haha fan vilken träningsnörd man är numera......Nooooot
Faktiskt så var det svinkul. Efter att ha tränat i 12 år och inte stått på skridskor på 2år så sitter fortfarande hoppen och allt. Är det inte ganska knasigt?


Och imorgon är det fredag, då blir det fredagsmys och laddning inför glöggkvällen på lördag. 7 dagar kvar till jul är det då också, kanske skulle börja införskaffa julklappar nu? suuck


Mobilbloggar

Lite update från sovrummet: spels doodle jump, froggy jump, cut the rope och veggie samuraj på Iphone. Bland det bästa jag vet! Men nämn inga rekord för jag vill ha de bästa :) första gången jag bloggar från mobilen förresten, vilken nörd man är :D

herr ågren

är och hälsar på mig just nu. att man aldrig lär sig :b Från och med nu ska mina helger bli BRA mycket bättre och BRA mycket mer kontrollerade. haha fan också.


Nu gick hannes o steffis på Landströms. Jag sitter bänkad framför One Tree Hill, med en bit godis och snart hoppar jag i säng och dränker min hjärna med något vettigare. Hatar när man tagit en öl, två eller tre för mycket.. Gör ni??


Bla bla skit skriver jag men det hjälps inte. hejsvejs godnatt :)


Fina naglar

Är alltid kul att ha. Var för en vecka sedan och fixade mina naglar hos Anna på FIN. Supernöjd blev jag! :)
En tumnagel hade dock spruckit i manikyren så var tillbaka och lappade ihop den idag så nu är alla snygga igen.


Måndag

Godkväll.

Ligger i soffan och kollar Svenska Hjältar, gråter en skvätt och är tröttis. Robyn sjunger just nu, min gamla favorit idol genom tiderna. Men att hon blivit bättre, va?! hon är sjukt bra :) Tänk om jag också kunde sjunga. Dock så är hennes dans fan inget jag vill ärva, haha!

Haft en bra helg, utgång och hundvakt. Kulkul som vanligt med brudarna :)
Och mysiga promenader med söt-Kira.




Skridskor

Nu är mina skrillor slipade och äntligen i form för att stå på en is. Kliar i fossingarna så nästa vecka blir det att besöka gamla hemplatsen Lombia för ett antal Hejdundrande vurpor.. :D Längtar faktiskt efter träningsvärken jag kommer ha efteråt. Sådär grym att det svider i hela kroppen, det är nice!




Jo, jag vill nog bli blond :)

stopp i avlopp

Hejja!

duschen o handfatet har varit lite tröga att svälja vatten på sistone. Så nu beslutade jag o Hannes oss för att fixa till problemet. Fyyyfan vad äckligt det var, hur kan SÅ mycket i något SÅ litet få plats undrar jag? geggigt o jävligt.
Nu till det bästa:
När Hannes spolade i duschen "tappade" han slangen så den flög åt alla håll och kanter, med lite klet som plötsligt var överallt och ingenstanns så slutade det med att jag fick det i mitt face. Tack!


Nu är jag värd en redig dusch, har just dränkt hela badrummet med klorin så inte en enda bakterie kan vistas där inne :)


Godnatt!




6 december

Hej kära vänner!

Förlåt för seg uppdatering men har inte haft "Blogghuvud" alls på ett tag. Inget roligt/intressant att dela med mig utav så att säga :P

Jag lever iallafall. Har varit i Luleå ihelg med mamma och julhandlat lite. Perfekt att vi prickade in den helg då LKAB med 1600 personer åker på sin årliga Luelå-tripp. Gubbarna kollar hockey och tantalutterna shoppar. Kan ju säga att hälften om inte mer, var kirunabor på lules gator.
Hittade mig iaf en del grejer att sprätta pengar på trots allt!


Annars är det på jobbet jag fördriver tid. Är rätt så jäkla knökfullt nu innan Jul så vi har det vi gör :)

Inga utgångar i helg, inget speciellt som hänt i min vardag så därför avslutar jag här för denna gång.

Natti/T


RSS 2.0