Söndagen fortsätter..

Än så länge är det fortfarande söndag, snart kommer dock en hatande måndag. Som jag sagt tidigare så hatar jag verkligen måndagar, jobb igen, lång arbetsdag, låååång vecka framför sig innan det är helg igen. Nåja tur man har ett roligt jobb iaf så det lättar litegranna.

Och nästa måndag! Då börjar kära Majja jobba hos oss! :D :D Det gjorde min dag idag iaf, ett gott besked från henne. Tack för det.
Kommer alldeles bra och lägligt med en ny arbetskraft till salongen, och fan så skoj vi kommer ha. Vi som satt i Övik och pratade om hur svårt det kommer vara att få praktikplatser samt hur kul det vore om vi öppnade eget en vacker dag. Efter ganska precis 1år har alla praktik och vi är på samma salong, awesome! :D Då kommer nog dagarna rusa förbi.



Ville bara meddela detta mitt i allt elände :)
Hejsvejs.




Lise, Jag och Majja i Övik :)


Blä. Usch. Fy

Detta har varit den konstigaste/dåligaste/tråkigaste helg ever. Vill spola tillbaka tiden. En bra bit dessutom! Om jag bara hade kunnat...



Iaf så håller jag nu på att tvätta hemma i lgh, Hannes har ju införskaffat sig en alldeles egen tvättmaskin så ska se hur den fungerar. Han har åkt till gränsen imorse så jag är ensam här och tråkar, hoppas mamma och pappa kommer hem snart från stugan så jag kan promenera ner till dom och umgås lite.



Det var det. Tack och hej.

Söndag

Då var det redan Söndag, känns som att det är det hela tiden :(
Jag Ogillar verkligen måndagar. Det är nog det värsta jag vet. Tyvärr!

Har iaf inte gjort så mycket i helg för en gångsskull! Var hos Svämmo i fredags och kollade OS till sent på natten, ilördags blev det en tur på stan emd mamma och vi satte sprätt på ovanligt mkt penki, haha. Men det vare värt. Inte ofta jag handlar här i stan inte. Sedan blev det god middag och mera OS den kvällen, 2 medaljer till Sverige (helt otroligt) :DD har aldrig varit så intresserad av Skidor som jag är nu. Ska nog införskaffa mig ett par egna här närmare våren.

Idag har jag myst med Hannes hela dagen, nu är det dags för storstädning innan OS drar igång igen.



Hoppas ni haft en fin helg :)


P.S Jag vill träffa kicko helst NU!

OS

Hejja Sverige!


Ikväll ska jag sprinta, åka störtlopp, spela hockey och curla. haha! Känns som att det är jag som är med i OS när jag tittar, tror alltid jag är bättre än alla. heuah. Man kanske skulle börja åka lite skidor, vad säger ni? så siktar vi mot nästa OS, jag tror det skulle gå toppen.

Kom igen nu Jönsson, Anja och allihopa!! Jag sitter och hejjar på er.







Bubbelbad och bastu

Så ser min kväll ut. Bubbelbad, bastu +öl och eventuellt malmiadancit. Får se om jag orkar :)
Ska iaf bli trevligt, sitter här i lägenheten och fryser just för tillfället så det ska bli skönt att få svettas ordentligt. haha.

Idag har jag städat lägenheten, var lite små trist att "flytta" hem till en döskitig lya men vad skulle man göra :P Tur det går ganska snabbt att få iordning här iaf. Hoppas bara Hannes märker något när han kommer hem från jobbet, han brukar mest bara gå förbi allt och placera sig vid datorn direkt. hueh, killar!?
Nåja disken har jag sparat åt honom iaf, han blir nog super glad xD hihi.




Hoppas ni får en bra kväll ni också.

Fullt hus!

Nu var äntligen päronen tillbaka på Kirunamark. Måste erkänna att jag saknat dom lite här de senaste veckorna.
Fick iaf massa fina presenter och känner mig genast friskare :) Har ju gått och blivit sjuk igen.. Feber och halsont. No Good!


Ska försöka lägga upp lite bilder på det jag fått senare, men vänta er inget för man vet aldrig om jag orkar :P



Ha det bra!



RSS 2.0