Duger i krig

jajjamen det verkar som det, då duger man. men nejtack det går jag inte med på :)


Startade dagen med en sväng till solarieöarna med Frida, nu ska jag diska och sen kommer Frida och Madde och hälsar på. Känns som att jag har mycket att göra idag? vet inte varför, och jag kan inte komma på ngt speciellt heller. Man ser vart dagen tar vägen. Prio ett är dock disken... :( ska ta reda på den nu strax.


Slänga skor??!!! hur kan man INTE laga ett par skor? det undrar jag. Jag gillar inte att slänga skor.. Varför blev jag inte skomakare :( Farväl favvodojja.



Måndag

2 dagar kvar! Nu ska jag och Hanna snart på bolaget och börja inhandla inför veckans bravader. Känns som att det kommer bli utplockat bland hyllorna så vi kör igång redan idag. Är velig, öl? cider? vin? sprit? Kommer inte ihåg vad jag drack förra året och inte året innan det heller så varje år står jag utan att veta vad eller hur mkt man måste köpa :P


Nu är Hannes hemma igen. Eller ja, han kom igår kväll och nu är han redan på jobbet men nu ser jag honom varje dag iaf. Och förresten! I torsdags tapetserade jag och pappa i vårat kök!! Sa till Hannes att tapeten inte kommit och att vi skulle få den först idag, men bra som jag är lyckades jag ljuga så han trodde mig :) Han gick dock förbi köket igår utan att märka något men sen såg han :D Det är ett helt annat rum nu, nu gillar jag till och med att vara där. haha!


Har ingen förebild tyvärr men kan medge att golvet var mörkgrått och tapeten svart. Nu är det annat:


En söndag som denna..

fördriver jag tiden med korsord och karra. Sitter hemma i min ensamhet och väntar på att Hannes äntligen ska komma hem från sin roadtrip. Kul kul kul :)

Idag har gästerna från Luleå åkt hem så nu är det lugnt i hemmet. Har haft en jättemysig midsommar med god mat och dryck och gott sällskap. Tack för det!

På onsdag börjar nästa firade. F E S T I V A L E N! Hoppas jag får med mig någon på Landströms på onsdagkväll, har hört att det är där det gäller. Nu börjar nedräkningen! 3



Midsommarhelg

Vi fick lite bättre väder här i Kiruna iaf. Igår var vi ute i solen med kissemissarna, äntligen får dom käka gräs och spy, dom verkar tycka om det. haha!

Igår var det middag och mys med päronen och gott folk, och ikväll väntas grillning.

Hoppas ni haft en bra helg. Nu hoppas vi vädret håller i sig till festivalen!!


Hueeh

Usch vad jobbigt det ska vara med städning. Det luktar gott från hinken som står och osar rengöring, räcker detinte att man ställer den i nåt hörn bara? så luktar det alltid gott :)

Jag vill så gääääärna att kicko ska komma upp till mig på festivalen. Nån som känner sig sugen på att skjussa henne från västerås till kiruna? Tack på förhand!


Nu är det färdigrastat. Dags att köra igång igen.

jag saknar mitt hår...
Bilden är tagen på min 17 årsdag förresten. haha

städ-dag

idag väntar världens största städ dag, och jag skämtar inte heller...
det ska putsas fönster, spacklas, dammsugas, dammtorkas, skuras, tvättas, vädras och ja gud vet allt. Diskas också. längtr inte :(

tr656g7 (Katten hälsar)

hon trampar här på tangentbordet och kurrar och fjäskar. vet inte vad hon vill :O



nu måste jag börja med allt om jag ska hinna, har inte kommit igång än.
HEJ!


6 grader varmt

alltså vad gör man här? Det är den 22 juni och det är 6 grader ute.. Igår haglade/snöade det till och med denna tid.

Idag ska jag på tårtkalas hos Frida, hon brukr alltid ha världens godaste tårta så jag ska skippa både lunch och middag tror jag. haha!

Hoppas tapeterna jag beställde kommer idag, vore kul att få upp dom medns hannes är i söder och öser.
 



JAG VILL HA SOMMAR!!!


Trött

Igår var det kalas hos Petra! Mycket trevligt hade vi, åt god mat, spelade spel och drack en å en annan öl. Vi tog oss till Ferrumdancit vars det var hyfsat mycket folk? Eller jag tror det var ganska mkt, vi säger så :)

Idag har jag varit så sjuuuukt trött så jag vet inte vad jag heter. Som tur är brukar jag itne bli bakis så då gör det inget att man är trött istället :) Håller på fixa o tvätta här i hemmet så Hannes får med sig rena kläder när han ska på semester imorgon. Han hade visst glömt att tvätta.. :P

Regnet öser ner, jag vill till päronen men känner ingen motivation att ens gå utanför ytterdörren så vet inte hur jag ska göra. Jag vet att dom har mat som jag hemskt gärna hade velat ha. Så jag går nog. Eller tar bilen menar jag.

Hoppas ni haft en trevlig helg, det har jag! :)




p.s gick riktigt bra med ny-skorna faktiskt :D d.s

Efterlängtade skor

Ååh igår kom mina efterlängtade marble skor från nelly :D
upptäckte dock att dom var skyhöga så vi får väl se hur många år det tar att lära sig gå i dom ;P

Blev iaf dessa efter många om och men -


Regn, reng, regn

vilket pissväder det skulle vara idag då. Just idag när man är bjuden på ett lila kalas och ska grilla och allt :( skit!
Igår kikade jag och damerna Remember me, och jag säger då bara: SE DEN!!! den var riktigt bra tycker jag.

Dagens schema ser ut som följande.
- Hoppa i duschen
- Fika på safari
- Handla mat
- Vila en stund
- Festfix
- K A L A S :)

Det ska jag nog klara av.


Torsdag

Godmorgon på er.

Nyvaken sitter jag här och är stressad, why?
Ska åka till päronen och äta frukost med daddy snart sen ska vi åka och köpa tapeter :)
Efter det blir de lunchning på thulegården med Frida och co.

Hörs sen!


Tapeter

Sitter och provtapetserar just nu, ska köpa tapeter och slänga upp lite nytt på köksväggarna. Men det finns för mkt att välja på, på tok för mycket :/ Vit botten iaf, men sen då? Rutigt? Randigt? Prickigt? Bild? jag ger upp!



Onsdag

Godmorgon :)

Äntigen har jag sovit hela natten utan att vakna. Det behövdes kände jag :D
Vad gör man idag? Första riktiga dagen under ens ledighet och allt. Ska hälsa på fammo o faffa  iaf för dom åker till Turkiet på fredag. Jag vill också ut och resa!! Ska kika lite idag för jag och Hannes ska mest troligt åka till värmen efter festivalen :)))


Jo sen var det en till sak. Det här med bloggdesign! Hur f-n gör man? är jag trög ellerär jag trög? Jag fattar inte hur man gör och har insett att min blogg är nog bland den fulaste jag skådat. haha. HELP ME!!


                    

Färdigjobbat för min del på ett tag

Sjukskrivning 2v, vilket innebär inge mer jobb på maggis hårvård för mig alls. Jag har nämligen en hemlis som jag inte berättat men nu kan jag inte hålla mig längre. Jag har sagt upp mig!! och skulle ändå bara ha jobbat kvar där juni månad men nu behöver jag inte det :D skööönt. Varför osv får ni veta senare. Som frissa kommer jag iaf jobba, men var när och hur kommer senare i nåt inlägg. Bara ni inte tror jag sätter mig på coop igen eller nåt. haha!


Tjatar lite om mina läkarbesök igen vettja. Det är säkert as kul för er som läser. Not. Men, som sagt så blev jag sjukskriven, infektionen är kvar i kroppen och nu dök det upp en intressant bit, - Stressar jag mycket? Ja tack överallt och hela tiden, speciellt med det jobb jag har och den salong jag jobbat på speciellt. Det kan vara hela lösningen på varför jag jämt är sjuk. Stressen ligger och gnager hela tiden så jag kan inte repa mig i lugn och ro, sen är immunförsvaret helt i botten så därför behöver jag extra lång tid på mig att tillfriskna. Skönt att veta äntligen, och skönt på ett sätt att det bara var en sån sak och inte massa annat skit.


                                 Nu har jag iaf lite sommarlov, HELT UNDERBART!!!! :D







Nervös

läkarbesök imorgon igen, placet jag hatar mest i världen är jag stammis på. tummen upp!


ligger i sängen men kan inte sova, mycket som snurrar i skallen just nu. jobbigt när det alltid snurrar så fort man ska sova :P gör ingenting lättare direkt. eller jo, vissa saker faller på plats, iaf just idag. 



 ~Alla är vi olika~

på det svarar jag: Fan vilken tur.



Bal och Student

Det vill jag göra om. Bläddrar igenom bilder från årets glada stundenter på kiruna.cc. Det var ens bästa dag i livet, eller hur?! Faan jag vill göra omd et :P





Mitt år var 2008. Fan så tiden går fort.

Sådärja.

En fet halsinfektion, penicillin som inte funkar, det är precis det jag drabbats av. Hejja.


Ska på hälsokontroll inom en snar framtid då dom ska kolla Allt på mig. Ngt är ju galet när jag är så jäkla mottaglig för alla dessa sjukdomar.


Nåja, päronen kom hem från spanien i fredags så dom har tagit hand om mig hela helgen. Tack!!



Idag ska jag försöka få i mig min första riktiga middag på 6 dagar. Wish me luck.


jag dör

jag har aldrig haft såhär ont ihalsen nånonsin. nu kan jag inte sväjla alls och imorse gick jag upp för att spotta och vad ser jag då? Jo blod.... hur kan man ha så ont att man spottar blod? vad är det som är fel d? jag hostar inte ens så "rivsår" kan ju inte bara kommit sådär? usch jag blir snurrig. feber har jag också men tog en panodil här för nån timme sen så jag lever litegrann iaf.

Ska till akuten i e.m direkt de öppnar för Kirunas sjukhus har ju inga tider arr erbjuda annars, nej nej avvakta nån dag som dom säger. ALDRIG!!! är ju livrädd.

Halsfluss på tungan? Halsböld? Infektion? Inflammation? ja vafan, nåt är det ju.

Bilder

Justja har glömt lägga upp lite bilder från yran, Snabb som jag är.. Men det har iaf varit grymt kul!!
Kort sammanfattning:

- Fest, fest, fest
- Brännbollstittande
- Shots
- Musik
- 70 pers i en 4:a
- Frisering
- Spy-debut
- Linfrön
- Blod
- Glasögon utan glas
- Krogen, krogen
- Offer
- BILDER
- Ölspel
- Lekar
- INGEN BAKSMÄLLA :D

















RSS 2.0