Julpynt

Idag är det dags. Nu ska det julpyntas o mysas till i hemmet :)
Hanner var ut igår men lovade att hjälpa till kl 11, hoppas han håller det han lovat. höhö
Slänger upp en bild senare när allt är på plats!

Ha en fin dag

Jay Smith

vilken superstar.
fan vad bra han är. han kan allt.
jag är avundsjuk.
tänk om det var jag..

:)

Nya skor

Klickade just hem dessa fräsiga skor :) Synd att man beställer i slutet av veckan så man inte hinner använda dom ihelg. Men bättre sent än aldrig. Visst ser dom sköna ut? Sådär måttligt ont i hålfötterna lär man ju få, ostadiga, hala, och höga. Kommer slå ihjäl mig!


NIKITA

Idag har jag umgåts med kära bror hela dagen :) Åt hampis, pantade burkar, käkade godis och kollade Nikita. Ett tips till er serietittare! den var faktiskt riktigt bra tycker jag.

imorgon är det redan torsdag. längtar faktiskt lite till helgen så man kan sova ut ordentligt, känns som att det var ett tag sen. Nu är det hopp i säng med annonsbladet och korsordet sen sova så tidigt som möjligt.



kicko i förstor onepiece

vissa människor är ganska småa, och i fel storlek blir det ju verkligen bättre ;)


Min bästa helg i bilder

Kan inte säga så mkt mer än att jag har varit så fruktansvärt glad hela helgen när Kicko varit hemma. Gjorde ont i hjärtat att lämna henne igen. Här är våran långhelg i bilder. Kalas, bus, öl, tårta, spel osv.
























Svampen fastnade

Godmorgon kära vänner.

Min dag började på ett jobbigt men faktiskt ganska roligt sätt. Jag och min kära svampi (bilen för er som inte vet) fastnade mitt på parkeringen (?) Det har liksom inte snöat inatt utan han satt fast där han satt i isen och grävde djupa spår. haha. Måste ha varit en rolig syn med tanke på att bilen är så liten som det bara går och den sitter fast på is. Herregud vad jag och Kicko fick kämpa. Hon puttade och jag gasade. Det gick inte. Ringde kickos pappa som fick komma och hjälpa oss. haha!

Bra start.

Nu fortsätter dagen med massa kul. Kan tyvärr inte nämna så mkt mer kring det för vi har en person som nämligen fyller år och är nervis inför denna kväll. Hon vet ingenting om vad som komma skall. Muhahha


Blir iaf en o en annan öl ikväll, o förhoppningsvis en o en annan bild som jag kanske delar med mig utav imorgon :)



HA EN BRA KVÄLL.


Kirunatofflor

Kolla vilka heta tofflor jag fick av Kicko :D Köpa i Västerås men har namnet "Kirunatofflor". Hur grymt är inte de? As-varma och -häftiga.
Tack darling för att du släpat med dig ett par hem åt mig. Ganska coolt att dom säljer kirunagrejjer i våld-vås. heheh



Dessa hoppar jag i nu tillsammans med onepiecen. = Perfekt myskväll

Hej mitt vinterland

Se så fint vi har det uppe i norr. Som liten förstod jag aldrig varför alla tyckte att allt var så vackert här.

Nu av nån anledning (kanske åldern?) börjar jag förstå varför :)

 

En vinterdag med -14 i November.


Dressen

Idag kom min efterlängtade Onepiece! SÅÅÅÅÅÅ skönt att bara "hoppa i" och strosa runt i här hemma :)
Kommer användas flitigt känner jag. Invigde den med ett rejält städpass så lite svettig är den redan. haha.



världens sämsta bild men världens skönaste plagg.

Kompis

Nu har vi kissen "kompis" på besök här hemma i lägenheten. Denna gång gick bilresan hit väldigt bra, inte alls mycket gap o skrik som jag är van vid att höra. haha :) Hon är redan på bordet och slickar i sig Hannes choklad så det känns som att hon installerat sig.

I övermorgon smäller det. LEDIGHETEN väntar och KICKO kommer och gör Kiruna osäkert :D


Nytt nytt nytt

Ja jag ger mig tydligen inte. Nu är det ny frilla och ny färg igen. Är supernöjd :) Klippte en jävla bit men det var det värt. Känns som nytt och tusen gånger tjockare! Färgen, för er som är nyfikna får ni inte se än. höhööö

Nu är det dags för sen middag. Blev några timmar extra på salongen eftersom söta lisefise orkade fixa mitt barr. Tack! :]


Jaa, vad har jag nu för färg tro? Här är lite genom tiderna. mohah








daddys day

Grattis älskade pappa på din dag!
Vad hade jag gjort utan dig? Jag är ju pappas lilla tjej. Du är bäst!
<3

Har bakat en morotskaka åt honon precis och i e.m när jimpe slutar jobba blir det lite presentutdelning :)
Myspys med sånahär dagar.




Kvällen är ung

Gudars vad skönt det är att vara nykter en lördag! kommer må som en prinsessa imorgon, behöver inte vara ute och frysa i onödan mitt i natten, (-19 ute) och framför allt så har jag itne slösat en spänn på nåt onödigt idag :).
Hoppas brudarna har kul iaf, det tror jag nog. men jag tar igen nästa helg, om jag nu mot förmodan verkligen ska bryta det jag just tycker är så härligt? det är frågan.


Tidigare ikväll fick jag och Hannes äta suuupergod mat som Petra, Jonas(?) och Erik (?) hade lagat :) Mummmaa. Och trevligt var det såklart också men tror faktiskt P:et stod för det mesta angående matlagningen. eller är det bara vad jag tror petrus? ;b


Nu ska jag tvätta facet, krypa ner i soffan, vänta på hankan och sen ska vi se Inception.


Finmiddag på Föraregatan.
"Fina gäster kommer alltid sist"
;)

Julgran

Äntligen har jag skaffat mig den efterlängtade vita gran som jag velat ha i flera år! Åh den är så fin. Vill plocka fram den helst idag men den får väl stå i kartongen några veckor till. Myspys med jul, tycker ni?



Sköna sol

Kikar igenom lite gamla bilder och självklart vill jag se just Sommarbildena genom åren.
Vill till Thailand!!! Hannes, det önskar jag mig i julklapp! En resa dit och du får gärna boka åt dig själv också så jag inte behöver åka ensam :)

Sol, Bad, Värme, Massage, Hotell, Lyxmat osv. Ouuu vill vill vill. (Kul att mor, far och Hannes med vänner åker till alla i januari och kring samma datum. Kommer bli ensam i 3 veckor, då kommer först mamma hem. Efter 4 kommer Hannes och efter 5 veckor kommer daddy) gissa om jag kommer dö?
vill också sola o bli brun o göra massa kul :(









jazz är inte min smak

har just kikat idol hemma med päronen. riktigt myspys har det varit och en bra idolkväll tycker jag.
Dock så h*tar jag den där Linnea. Usch Jazz låter som jag vet inte vad i mina öron. dåligt i varje fall.
Hoppas hon åker hem. Annars tycker jag Andreas i andra hand, fast idag tycker jag synd om honom när dom var så elaka så hoppas han får stanna en vecka till.


Hejja Jay, Minnah och Olle. Och Elin för tusan. Ni är vinnare allihopa. Grattis! /T.





längtar så

Alltså det är ju sjukt hur man kan sakna någon såhär mycket? Kicko kommer ju nästa vecka på torsdag, ändå pratar vi ca 4 ggr om dagen i telefon +hela kvällarna på msn med kamera och mick? haha vi är ju sjuka.
Ska iaf bli så gryyyymt kul att ses igen, rensa hjärnan från allt, bli barn igen och göra sånt vi gjorde när vi var små. Eller? haha nefan förresten ångrade mig. Var bara störda grejjer som inte nån annan frisk människa skulle komma på.

Imorgon välkomnar vi redan kära Fredag. I Like!
Veckorna rusar förbi.
Hade velat ha en ren helg men nu verkar det bli lite av varje kanske?
och absolut inget av det "rena" :P
Som vanligt då.


Nu är det snart dags för Robinson, tänka sig att jag fastnade så mycket för det programmet? Har inte sett på flera år men nu var det tydligen dags.


Ha en bra helg!


haha söta

saXess

Det börjar fyllas upp innan jul. Ett tips till er som vill hinna bli julfina: Välkommen att boka tid! :)

Klippn 295.-
Klipp + Flerstegsfärg 995.-

0980 - 10299 eller kom förbi :)







Ensam morsa söker

Nu har jag laddat upp med lättglögg, tända ljus och lyssnar på Robyn - Hang with me acoustic version och väntar på att favvo programmet ensam mamma söker ska börja. Hannes jobbar så har lite söndagsmys här för mig själv :P


bildvisning fortsätter

Igår var vi ut. Igen.. haha :)
Var hemma hos mig innan vi gick till ferrum o dansade loss. Lotta-påtta har anlänt till kirunamarken så det var jättekul att träffa henne igen. Idag har jag sovit hela dagen, antar att man mår som man förtjänar. haha


















Bilder från halloween

slänger upp lite bilder såhär bättre sent än aldrig :) Från halloween förra helgen!


















Fredagsmys

= Kvalitetstid med göbben. Slutade tidigt idag så åkte hem till en nyvaken Hannes, drog upp han från soffan och åkte på Thai o käkade :) Hälsade på svärmor, besökte ÖoB o sen hem o bara vara. Kollade film somnade och vaknade precis till Idol. Där tog tiden tillsammans slut. För Hannes bokstavligen Ogillar idol så han spelade spel istället. halv tio åkte han till jobbet och jag har storstädat såhär på kvällskvisten. Dammsugit, dammtorkat och nu har jag bara kvar att skura sen är det nattinatt.


Ska upp och äta frukost hos Päronen imorgon bitti. Dom saknar mig tror jag! eller jag vet det. hihi
Så nu blir det sista rycket med städningen och sen vakna upp på lördag.


Godnatt :]



Grönt

Grönt är skönt. Efter min soldat outfit har jag börjat gilla grönt. Köpte då denna lilla jacka så jag tittar tillbaka till hur det kändes att vara Soldat för en dag :) haha


shopping

Idag var jag och satte sprätt på ytterligare några pengalappar. Blev en jacka till(?) och ett par vinterpjucks. Jag köper EN jacka ungefär vart tredje år annars men nu vet jag inte vad som hände. 2 med en veckas mellanrum, kan vara bra att ha. Blev en svart dunjacka denna gång och ett par svarta kängor med Rosa detaljer. Alltså passar dojjerna till både den svarta och den rosa jackan jag numera äger, Kanoners! :D


Fredag imorgon, fifan vad fort det går. Blir nog utgång ihelg också ser det ut som.  Sara kommer till stan och Lotta kommer hem från usa så blir nog en och en annan suping.





18-22nov

Oj så jag längtar! Bokade en resa åt älskade Kicko den 18 nov, då kommer hon till migg :D :D :D Tog ledigt hela fredagen den 19 så jag ska hinna umgås med dig gummsan ;) tänk att man kan sakna nån så mycket. herregud.


Halloween var awesome! oj så kul vi hade. Tack kvinns för en toppenkväll! :) Bli inte förvånade men bilder kommer senare nångång när jag orkar ta tag i den saken.


här är jag iaf, snodde bilden av carro :)

RSS 2.0