Halloween

Happy Halloween gott folk!

-15 grader ute och snöstorm/dimma? Vet inte riktigt vad det är jag ser faktiskt.

Ikväll är det partaj som gäller. Men självklart ska alla klä ut sig utom jag för mitt paket är kvar i luleå...........
Skulle beställa senast onsdag den 27 före kl 12.00 om man ville hinna få sina grejer innan helgen. Fixat och klart gjorde jag som det stod och skickade min beställning före kl tolv. Igår ringde jag DHL och frågade vart mitt paket tagit vägen för det står på min orderbekräftelse att det ska finnas i Kiruna. Men nej nej, självklart är det kvar i Luleå och kommer hit till stan idag. YES tänkte jag då är det ju lugnt. Men hade fel, det leveras inga paket på helger så får det först på måndag. TO LATE säger jag bara. När man väl ska göra nåt kul så blir det inte av. Får helt enkelt vara mig själv och komma till festen full och odräglig. he he he.


Nu ska jag och Lise strax dra en vända på stan sen blir det att ladda hela e.m inför kvällen.
Lägger ut lite maskeradbilder imorgon på mina vänner :) själv fick jag ju inte vara med. ne justja för jag hade ju inga kläder.... ;///






Vill ha fredag

Lång arbetsdag idag igen. Buhää vad slut i kroppen man blir, kanske dags att börja träna igen?
Hannes har åkt på kurs så nu ska jag hoppa i duschen och ta hand om mitt hår!! Inpackning x1000 minuter helst :b haha. Ne men fan det behövs.

Trivs faktiskt bra i det orangabarret nu, ska bättra på det innan halloween så jag skrämmer skiten ur er alla. höhö.
Dock så frågade en kund mig idag "Men Therése vad har du gjort? har din mamma färgat dig" vet som inte om det var bra eller dåligt men hon skrattade högt iaf :/


Nu börjar ju Ph också. Ska kika lite innan det är inpackningsdags. Ha det gött så länge!


Shampoo, balsam och inpackning från Lanza = GUUULD!




Man blir glad av Rosa

Sådär Frida, här ser du ny-jackan :)


Helgen som varit

Inte kunde man hålla sig borta från flaskorna. Nope.

Jag, Hanna och Jessica satt hemma hos mig innan det bar iväg till Arran och tjejkvällen. Vet inte om det var så mycket att hänga i julgranen direkt :/ Var där inte ens en timme sen gick vi till Ferrum vart allt folk verkade vara. Det var himla trevligt må jag säga!

Ihelg kommer Underbara-Sara från Luleå hit så blir ännu en helg att greppa flarran, men det är det värt ;) Sen ser jag framemot Halloween helgen därpå. Åh vad mycket kul framför oss :D




Hanna fixar


Jag fick en Ros av Madde, och Hanna blev nog avis ;)


Jessica på Arran :)


En väldigt suddig terran och hanna


Idolmys

Äntligen får jag se ett idolavsnitt ordentligt. Har inte gjort det sen fredagsfinalerna satt igång, har varit på vift varje fredag. Och Hannes kommer hem till åtta, YES!!! :D
Läste att Alice hoppat av?! konstigt. Men för mig gör det inget för jag hejjar faktiskt lite smått på Minnah så är kul att hon kommer tillbaka. Hoppas hon öser järnet ikväll.


Nu hopp i myskläderna och sen iväg och köpa lite karra. Godislöftet höll i 6 dagar...


Kunder är fantastiska

Åå så söt kund jag haft idag. Fick en hel påse med nybakta bullar och bröd!! Snacka om man blir rörd :') Tusen tack!


Ihelg blir det lugnt. Fick nåt fel i axeln igår på jobbet, det bara small till sen strålade det ut i lillfingret när jag rörde på armen. Har smort med Voltaren, käkat pronaxen och haft ett vetehjärta inlindat så jag kunde jobba idag. Så helgen kommer bli lugn, vill ha en myshelg med gubi. En helhelg helst. Han har jobbat 16h hela veckan så vi har knappt hunnit säga hej åt varandra för när han slutat på kvällen har jag redan lagt mig. Pensionär som jag är.






Nya hårfärgen

Nu ger jag mig. Varsågoda!






Mat med daddy

Idag efter jobbet tog jag bilen i snökaoset och åkte till pappa för att äta middag med honom. mamma jobbar till halv 8 ikväll så pappa lagade kotletter och strips åt oss :) göött!!

Nu är jag super duper trött, ska nog åka hem och duscha och grejja lite sen lägga mig senast kl 9. Det vore awesome om jag kunde somna redan då. Känns som att det behövs. Hade helst lagt mig redan nu men det känns lite väl kärring.


We did it !

Haha jaa vart ska man börja?

Jag och Lise har färgat håret. Lise är mörkbrun som en vanlig människa medans jag brinner. Ja svaret är ORANGE!
haha får se hur det går att vänja sig vid detta, är en cool orangefärg men sen när ville man färga det??? Man har ju hatat orange, rädd för att det ska bli minsta lilla orange. och jag färgar det hela barret :D Äääh som frissa måste man prova, det blir nog bra det här också. Kändes dock itne så jävla passande med orangehårfärg och sprängröd jacka. haha



bild kommer när jag vant mig ;P

Makeover tack

Just det. En sån vill jag göra. Fast tror inte jag vågar men jag hade velat. Helst klippa kort och färga det i nåt ballt. Men nae, ändå inte. Fast är inne på heeeelt annan färg iaf, säger inte vad för det kanske sker inom en snar snar framtid ;) Lise vad tror du? Vågar jag? eller vågar vi? för du ska också om jag ska.

Just hemkommen från jobbet iaf, fullsmockad dag och en likadan väntar imorgon. Så nu ska jag till Linn om en timme o ladda med fika för hon fyller år. Grattis!!


Förresten. Nu har jag slutat med godis igen, får se hur länge det håller..


Avslutar med lite bilder från visningarna ihelg:









Crazy

Oh my vilken fullspäckad helg. Men f------n så kul vi har haft :D Tack kvinns! <3

Mässan var toppentoppen. Mycket att se, pröva, känna och klämma. Och ett proppat huvud fullt med nya idéer fick vi med oss hem.

I lördagskväll efter mässan kom Sara med bussen från Luleå så vi hade bokat bord på en sportbar/nattklubb inne i stan vart vi höll till hela kvällen. God mat, mycket prat om allt och ingenting, gammalt som nytt och massa alkohol. Galna bilder, mycket skratt och helt enkelt ett kanonavslut av den kvällen. Vi har inte träffats alla 4 sen vi gick skolan i Övik så det var awesome att träffas igen :) Nu är det skärpning vad gäller påhälsningar. Det får inte gå 2 år mellan gångerna.

Här har ni lite pics som jag lovat.














Lule/Pite

Då var det dags, endast 5h arbetsdag imorgon sedan bär det av mot luleå. Stannar där några timmar, strosar på stan innan det stänger, dejtar Sara (sjuuukt längesen sist), hoppar på bussen till Pite och Majja, och går på mässa hela lördagen som kommer avslutas med mat och dryck. Hoppas hoppas det blir roligt :D Kan ju inte tänka mig något annat.


Har varit asdålig med bilder, i know. Men efter helgens bravader hoppas jag att jag varit flitig fotograf och att jag bjussar på några åt er :] Eftersom det är så intressant. Visst? jag gillar bilder.


Nu ska jag slänga mig i sängen med en "Hänt Bild" och hoppas jag är vaken när Hannes kommer hem från jobbet :)


HA EN BRA HELG!



Lise, Jag o Majja


Jag o Sara

Tupplur

Vid denna tid brukar jag faktiskt sova redan, iaf när jag jobbar förmiddag vilket jag gör imorgon. Men det hände en grej tidigare idag.. Jag brukar inte sova middag för då kan jag inte somna på kvällen, men vad gör jag inte då? Jo jag pratar i telefon, lägger mig på sängen bredvid kissen, drar täcket över mig? (tänkte ju inte sova) och så somnar jag. Och jag sover hårt. Stenhårt! Det ringer och ringer men jag vaknar inte. Så jag brassar på i 2h. Lycka till till mig själv att sova nu :) Ska rensa och färga ögonbrynen och ta en långdusch medans jag har tid.

Torsdag imorgon sedan fredag. Då tar vi väskorna och åker till Piteå på frisörmässa. Yehio :D
Trist att vi missar alla partyn men det kliar i fingrarna och ögonen för att få se lite nytt i frissajobbet.



händer

jag har ont i mina händer! Dom är torra som gräs och det svider som fanken. nackedlen med mitt jobb är att man håller på med på tok för mycket produkter och vistas i för mycket vatten med händerna. och det känns.......

(Äckligaste bilden på länge)



Snabbis

Godmorgon gott folk.

Sitter här med en kopp "kurerings"te/vatten. Citron+Ingefära i hett vatten = beest. Man blir inte sjuk. Peppar peppar.
Har hostat som en skrikande gris inatt så nu ska här kureras.

Jobb till kl 20 igår, hann inte göra nånting när jag kom hem, var bara hopp i säng. Idag blir det annat, hoppas jag.


Nu ska jag väcka Hankan, hört att alarmet ringt sen 9. Och sen är det iväg till jobbet!


Ha en bra dag :)

Helgen i bilder


Sorry för dålig update. Jobbat, slitit, umgåts med fina vänner osv :)

~ I Torsdags ploppade Kajsa upp på salongen utan förvarning :D Blev lite hårfärgning och klippning på henne. En Makeover vill jag lova.

~ Frida kom också till stan.

~ Hudvårdsparty/sminkparty igen, och några hundralappar fattigare.

~ Middag på Landströms i fredags med ett gäng bruttor. God mat men blev trött som en gris och var hemma innan tolv.

~ Lördagsmys med gubben sen festligheter återigen på kvällen. Jag och Kajsa, halvsovandes i soffan med alkohol i händerna innan vi tvingade oss till ferrum.

~ Söndagsstart kl 09.00 - BRUDUPPSÄTTNING :D :D :D Jätte gullig tjej som skulle gifa sig idag, bjöd henne på champange och hade tända ljus på salongen. Det uppskattades verkligen så det var kul :) Och nöjd blev hon med frillan som tur var.

~ Finmiddag med Hankan idag, nu inväntar jag Kajsa så ska vi se Ensam Mamma Söker och äta massa gott.


Det är i stortsett det som hänt dessa dagar ni inte hört utav mig. Hät kommer lite bilder också:


Före                                              Efter










1 vecka

Det var snabba ryck! exakt en vecka behövde jag vänta på min Iphone :D Nu är den i säkra händer. (Hoppas jag)

Lite jobbigt när det ska vara så avancerat bara.. Inte riktigt mig grej. Hade glömt ta bort skyddsplasten när jag pratade med Hanna också så jag hörde henne knappt i luren. Efter 1h förstod jag varför. haha


Meen vi ska nog komma bra överens trots allt :)

Trööött

usch dom  här mornarna håller mig inte speciellt varmt om hjärtat :/
Sovit som en kratta, grannen började spela musik kl 23 och jag hörde då varenda ord som sjöng en timme framåt innan kärringen sänkte. Sen kom Hannes hem mitt i natten så vaknade jag av det, och klockan ringde halv 7. fyy

Hoppas ni är lika pigga o glada som mig!

Godis blev bulla

Har avstått från godis sen i lördags men idag är suget mer är stort :( Bad Hannes köpa en påse på hemvägen men då hann jag hoppa i duschen medans han ringde och ville veta vad för godis jag ville ha. Så eftersom jag duschade kom han hem tomhänt. Hallå!?!? Godis, ta vad som helst ju. haha. Aja blev iaf en bulla istället.

Och tvspelet får vi inte igång än heller, ska nog hämta min egna tv från mor och far imorgon så det fungerar, ska tävla i MarioCart med Frida har jag bestämt!



Bra dag på jobbet, mycket att göra som vanligt och sen fick vi finbesök från Gävle också! :D Kul att du kom Evve!



Hmm.. en bulle till sen läggdags ;P hihi



Rock'n' roll

Härliga måndag

NOT.

Kom till jobbet i god tid, var där redan 09.20 när jag börjar kl 10.00, mycket bra :)
Dock slutar jag egentligen kl 18.00 men kommer hem nu!? 20.55 vad hände?
Känns inge bra i kroppen kan jag säga :(

Missar träning och allt. Är bara att hoppa i säng direkt. huhu
På tal om träning. Jag fick min träningsvärk som jag ville. Fattas bara lite mer värk i magen, det är nice.
Återupptar träningen imorgon, ännu längre pass och dubbelt så hårt som igår.

Nu ska jag itne jobba över en minut till i veckan. Bara så ni vet.



Tack för mig :)

Jag har haft kort hår. Fnissss



saaa-an

När jag väl hämtat mitt efterlängtade Supernintendo och tänker spela så funkar det inte?! Det lyser som det ska men hittar ingen tv-kanal som den ska ösas på :( åååå vad irriterande. Skjut mig.



The Real World

In Living Color. min nya tröja som jag köpte i lördags :) Hittade just en påse på soffan och undrade vad fasen det var i den. Hade helt glömt bort att jag handlade ju faktiskt något på stan. haha. Ett tecken på att man handlar lite för mycket kanske?




Bullens dag

Imorgon är det ju bullens dag så därför har jag ägnat min eftermiddag åt att baka. Lagade även mat, köttfärssås och spagetti, jag ja: jag lagade helt själv :PpPp

Nu väntas tvättstuga, ska tvätta Hankans jobbarkläder, fyfan vilken snäll tjej han har!!

Sen ska jag hämta Superninteno från bror min och spela hela kvällen när jag är ensam :D :D :D



sagt och gjort

I MADE IT! Jag har tränat kära vänner :D

Sprungit och hoppat trappor på matto med bra pepp-musik i öronen. Mina ben är som spagetti, vet inte hur man går nåmer för benen vill inte. Efter det åkte jag hem och tränade mage, rygg och armar. Nu MÅSTE jag ju få träningsvärk. HOPPAS

Tjocke (kissen) tittar på mig och mjauar, why? Hon tror väl jag ska dö :P



Nu ska jag inte göra ett piss idag. För jag kan inte ens det. höhö



Tro det eller ej

Men en lördagskväll som denna, halv 11 exakt, går jag och lägger mig! :D Känns SVINBRA att jag varit nykter idag, faktiskt. Haha! Nog har man mycket att vara glad över va? men det är sant. jag är faktiskt ganska stolt. hihi

Imorgon ska jag träna. (Ja ni hörde rätt) jag ska ut och springa. Antingen på matto eller långt borta i skogen. Får se vad det blir. Men är sugen på att hoppa trappor. Nu undrar ni säkert vem f-n som gillar sånt, nu vet ni iaf en :D
Vill ha träningsvärk, sådär riktigt riktigt svinigt ont, så man knappt kan stå upp. Det var alltför länge sen. Nu vill jag bara somna så det fort blir morgondag, (jag är ju inte frisk...) Var på tok för längesen jag tränade, och det märks tyvärr :[ Nu blir det ändring!!! Ska nån med? ;)

Mitt nya liv startar imorgon den 3 oktober.

WISH ME LUCK PLSSSS







Lördaaa

Vaknade upp pigg som en mört, trots att jag och Petra hamnade på krogen efter några öl igår.
Proppat med folk var det, vi stod som fånar och hängde i baren på Landströms i 1h innan vi haffade åt oss ett bord.
Efter några öl blev krogen-svaret: Yes!
Knatade vidare till arran och tog en soffplats, därefter kom det massa rockare och satte sig med oss. Då gick vi vidare :P Lite moves på dansgolvet, En utspilld drink, lite öl över oss sen var det dags för hampis. Gööött!

Idag tog vi en vända på stan. Började med fika och sen var stan gjord på en timme om ens det. Hittade iaf en tröja, till och med så köpte vi likadana. mihhiih

Nu har göbben åkt på jobbet och jag har precis vaknat. Så vad händer ikväll???? Ingen film, ingen kille, och det är många timmar kvar av natten. hmmmm


Gårdagens.


L _ N _ S _ R _ M _

Vart ska vi ikväll? Gissa gissa. Det är svårt.


Tur man klarar sig från alkohol en fredag. Not. Min rehab-helg slutar redan ikväll :) Tack Petra för att du hjälper mig!!


 Ny mössa = Happyface!

Work

Sista arbetsdagen innan jag tar helg. Dagen kommer avslutas med palt hemma hos päronen och sedan idolmys med karln om jag får som jag vill :)



Återkommer senare:)

RSS 2.0