det kommer det kommer

Vill bara meddela att datorn är proppad med virus, vilket har lett till att jag inte uppdaterat på ett tag! Detta är en chansning, får väl se om inlägget kommer synas här sen :b

Har iaf ordnat med bilder från påskhelgen, stugmys, gränsenhäng m.m så direkt datorn tillfrisknat kommer det en bildbomb!

Så häng kvar! ;)

Söndag

Oj vad trevligt det var att vara på bröllop! Det var så fint och känsloladdat så jag började snyfta :)
En vacker dag är det förhoppningsvis min tur ;P



<3

Bröllop - hjälp??

Imorgon ska jag på bröllop för 2a gången i mitt liv (sist var jag pytteliten) och jag undrar nu såhär dagen innan det är dags, Vad har man på sig för kläder???????? jag äger bara svart och vitt och det vet jag att man inte ska ha på sig. wieee vad jag är bra som drar ut på allt i sista sekund! :((((((

lörhårslös

sådärja, det tog mig timme att få ut löshårs-dreadsen som odlat bo i skallen på mig. Nu är jag "korthårig" igen, och tunnhårig om inte annat. höhö. känns som att jag tappat allt så som jag slet bort mina extentions - fast det har jag ju inte :) faktiskt så tycker jag det blivit ganska långt.
Ändå hoppas jag på lite klippning och eventuell färgning imorgon om min kära kollega orkar :) känns som att jag behöver något nytt! (Som frisör tycker man det varannan vecka numera.)

Idag har jag jobbat till 16 cirkus och direkt när jag slutat åkte jag och hälsade på i kurra. Lika trevligt som sist såklart :) Även denna gång blev jag bjuden på mat, dom är riktiga goingar :D tack tack!

Nu ska jag lägga mig och läsa Hänt NU, Hannes är i gränsen till imorgon så inatt måste jag sova ensam :[ hate it!!

Ikväll bjuder jag på en 10år gammal bild. okej inte 10 men näst intill, asgammal iaf. Se vad långt hår jag har!! Vart tog hårväxten vägen? :/



Frisyr

Nu vill jag klippa håret har jag kommit fram till. Känns som att det behövs en rejäl omgång så funderar på en kortare page igen. hmm vad tror ni?




Älskar färgen!! Något liknande vill jag ha till hösten :)

Vad hände?

Jag trodde det var fint väder men vad ser jag nu? Det snöar ju för tusan :( åååh....


Städsöndag

En vithelg är avklarad för min del! Jag och Hannes tänkte kolla film igår när han kom hem från jobbet, och vad hände? Jo vi somnade kl 21 som små barn och sov för natten :D haha. Han stack på jobbet kl 05 och jag vaknade kl 09. så 12h sömn satt som fint. Precis vad jag behövde tror jag.

Pimpeltävlingen igår gick åt skogen. Bättre lycka nästa år säger jag bara om den saken.

Nu väntas nog en städsöndag. Vet bara inte vart jag ska börja? Jag fattar itne att det blir så mkt hela tiden. vi är som småbarn.

Nu är det förresten 5 veckor kvar till vi åker till Turkiet. Var 7 när nedräkningen började så nu går det undan! Och snart är det påsk och lite ledighet, det längtar jag också till.

Nu diska och göra mig iordning sen ska jag köra Petris till jobbet :)


Fredag

Bästa dagen på hela veckan är här!
Kom precis hem från fammo och faffa där jag har ätit middag och surrat lite flera timmar. Imorgon väntas Parakkanappet så det blir mentalträning och tidig kväll ikväll ;P

Shyssta kan ni hålla tummarna imorgon så jag drar upp storfisken och vinner hela skiten!? Tack på förhand :D

Btw så vann min kusin på 15 bast förra året..20.000 cash direkt i handen. svinkul att sitta i pimpelhålet bredvid... min tur nu med andra ord :)



http://www.kuriren.nu/arkiv/2010/04/10/Kiruna/5334126/Niklas-lake-gav-20-laxar.aspx

Ta-hand-om-mig-själv-kväll

Shit imorgon är det redan fredag vilket innebär min sista dag på jobbet att vara ensam!! :D På måndag är Lise tillbaka och det ska bli kuuul! Herregud vad en vecka gått fort, tycker det var i förrgår hon åkte. Så rackarns långtråkigt att vara själv på jobbet, tur att jag haft mamma där halva dagarna iaf som lite avlastning när det ringer osv.

Massagen igår var toppen. Gjorde svinont och hon hittade 2 stora muskelknutar, idag känns det som träningsvärk men på ett skönt sätt. Så ikväll blir det en ta hand om mig själv kväll. Ska ösa inpackning, ansiktsmask och ja ni vet allt som hör till.


Godkväll

Sitter här i min ensamhet och inväntar att Storebror ska börja på tv. Och att Hannes kommer hem från jobbet också. Det vore trevligt.

Sa jag att jag hittat en "knöl" typ under ena skulderbladet? om inte så tror jag det är min första muskelknut nånsin och sate så ont den gör :/ har bokat massage och fick tid redan imorgon så det ska bli intressant och se hur ont det kommer göra.. har en känsla av att man inte kommer kuna röra sig efterråt? är det så?

Och imorgon fyller fammo 72 bast. Grattis till dig! efter massagen blir det att åka dit för tårta och mys :)



Att ramla i en trapp..

är det oskönaste jag varit med om.
Ska gräva bland minnesluckorna och försöka berätta vad som hände mig förra helgen på krogen.

Började som vanligt med trevlig förfest med härligt folk, massa spel och roligheter. Sen blev klockan rätt sent och det var dags för att besöka ferrum i vanlig ordning. Klockorna ställdes ju om till sommartid så huxflux tändes all belysning och kvällen var över, (även krogen stängde alltså 1h före) så det var dags att gå. Träffade precis Hannes bror innan det var dags att gå så vi tänkte hämta ut jackorna tillsammans. Men Nej och stopp! det var så mycket folk som köade till garderoben så vi gick och satte oss i trappen (STEN-TRAPP!) och väntade. Men det borde vi inte ha gjort, vi sitter ungefär i mitten och plötsligt hör jag bara hur folk skriker "neej" och tjena där ramlar en karl på säkert 100kg ner ännu högre uppifrån, drar med mig i farten och PANG säger det i skallen när jag slår i stengolvet och tar en tupplur (svimmar). Jonas försöker få liv i mig, sparkar bort killen som ligger över mig, man såg tydligen bara mina ben för karln landade på överkroppen min. Minns inte ett skit utan helt plötsligt har jag jackan på mig och är på väg hem? Jonas hjälpte mig hela vägen, ringde till Hannes som var på jobbet och som såklart nästan var på väg hem eftersom han blev orolig. Jag fortsätter yra runt, väl utomhus kom tårarna för jag insåg just att jag hade jävligt ont men inte riktigt förstod varför. Jag ramlar på backen, jonas drar upp mig, jag ramlar igen och det upprepas ett antal ggr. Väl hemma ringer jonas 112 (med min sjukhusrädsla lyssnar jag inte ens) dom ville prata med mig och tyckte jag borde åka in till lassa. men Nej, jag hade ju bara ont i skallen? haha idiot jag är men skitsamma. Jag vägrade. När jag tog av mig jackan blödde jag på ryggen, min vita skjorta var numera rödfärgad och jag blödde lite överallt. Trasig var den också.. Hade "bara" en bula i skallen men inge hål så jag tyckte jag kunde vara hemma. Fick stränga order av 112snubben att hålla mig vaken, kunde haft hjärnskakning eller ngt annat men visst tänkte jag det borde ju gå bra. så jag och jonas satt och babblade från 03-06 nånting innan hannes kom hem från jobbet. När han kom hem sa han att vi skulle åka till hans mamma och sova så hon fick hålla uppsikt över mig, for dit och blev nerbäddad och Eva väckte mig varannan timme för att se så pupiller och skallen var på rätt plats. Såå tur i oturen klarade jag mig jävligt bra. Dagen efter hade jag jävligt ont i ryggen och nacken var lite stel men annars lugnt. eller ja, tennisbollen på skallen var ju där också. Men på måndagen.... FYYYYFAN så ont jag hade, blåmärken exakt överallt, ont i fan varenda kroppsdel och sjukt trött i kroppen. Kändes som att jag blivit överkörd med ett enkelt ord. Var inte kul att jobba den veckan vill jag lova. Men nu en vecka senare mår jag bra! såren på ryggen håller på att läka så det kliar som stryk, blåmärkerna börjar bli ljusgula och snart är väl allt borta ;P

Shit vilket inlägg, det var nog en gång - aldrig mer! :)
Och TACK till alla inblandade i cirkusen!

Och ett tips till er alla: Sitt aldrig i dödenstrapp!



Uppvärmning

Tjohej lördag.

Precis hemkommen från bror min. har umgåts med julia, leo, freddan, simon och jim. Bra uppvärmning inför kvällen med lite bus :D kul att träffa dom allihopa, ska försöka ta mig till kurra imorgon om jag mår bra, mend et tror jag nog ;) haha.















Välkommen fredag

Efter en hektisk vecka på jobbet med mkt kunder och enorm smärta i kroppen så är det äntligen helg. (berättar mer om "smärtan" senare.) Har precis käkat thaimat med mamma och mommo och ikväll ska jag verkligen inte göra något alls! Efter Bigbrother är det sängen som gäller.

Ihelg väntas annars festligheter, ska fira madde och carro som blivit gamlingar ;) det ska bli skoj! Ska försöka hinna med en liten stadsrunda imorgon och se om jag hittar något att ha på mig på kvällen. Är sjukt less på min garderob. Någon som vill byta? =)

Imorgon åker mommo hem till sthlm så nu ska jag umgås lite med henne :) Trevlig helg allihopa!


RSS 2.0