Check

Detta har jag gjort den senaste timmen:

~ Beställa kläder
~ Beställt smycken
~ Bakat 40 små kakor
~ Bokfört
~ Tömt diskmaskin
~ Duschat
~ Hittat ett nytt favoritord - invincible

HUR har jag hunnit med allt?? Jag är nog Invincible. Haha!

Smakprov

Nu ni!

Jag har färgat håret. Igen. Är numera vithårig vilket har resulterat med små sår och känsligt huvud såhär dagen efter. haha. Inte speciellt bra att göra allt samma dag för det tog sin tid och plågades gjorde jag, men frisörer som vi är så måste vi prova och då spar vi tid på att göra allt på en gång och inte 4 ggr i veckan. Kan knappt kamma håret idag för det är ömt på skallen, haha!

Men bra blev det, förvånadsvärt bra för att ha varit smällorange och massa därintill innan, Tack Lise!! :)

Bjuder på denna skönhet: En likblek Therése utan smink men med massa hår. Även morrhår till höger. Jag har datorsällskap!





En dag i Kiruna

Såå fint! Det är dessa dagar man gillar att bo här. Nu är det +0,1 grader och solen har precis varit framme.
Nu längtar jag till våren kommer!




Dietist

Kom just på att jag ska träffa en Dietist imorgon. Nu blev jag nervös igen. Har inte hunnit förbereda mig. Inte så mkt att förbereda iofs men hade gärna skrivit ett färdigt A4 med vad jag vill få sagt så jag inte sitter där och håller käft som det vanligtvis brukar sluta med. Man kanske kan maila in sina frågor? höhö.

Hmm. Vågar inte erkänna hur min cirkel hade sett ut om jag fick välja själv xD

 

 


Smitare = Idioter

Sådärja, ett elakt inlägg väntar nu. Så läs eller bläddra förbi! Up to you.

Den stora frågan är: VEM fan har backat på min bil utan att lämna en lapp med nummer, eller lämnat ett litet förlåt eller vad som helst?? Och inte försökt ta reda på vem som äger bilen är och sen kanske ringt mig iaf? Ska det vara så jäkla svårt att erkänna något man faktiskt gjort fel? Kan säga att bucklan är på det passande stället som huven. Den går inte att öppna.. Kan alltså skippa olja, spolatvätska etc resten av livet då.

Och Adjö till mig som säkert dör i en bilkrasch nu.

Hoppas du har förbaskat dåligt samvete nu resten av livet. FEG ÄR VAD DU ÄR!!


<3

Idag är en sån dag när jag saknar karln på tok för mycket. Blev ju inte bättre av att han bad mig ringa för han äntligen har fixat telefonkort i Bali men nejfan då funkar ju såklart inte skiten :( Uuuh vad arg jag blir.

Men han lever, och det är bara 20 dagar kvar tills han kommer hem! Så det så. :)

 


naglar

Har ju glömt visa mina nya klor. Var inte det lättaste att ha franskmanikyr när man är frissa, dom blev gula och bruna efter ett tag pga all färg :b Så nu blev det andra bullar. Vände om färgerna så det blev svart istället för vitt :)


Fransk:

Svart/glitter:




Ice Watch

Fick Den lila snyggingen av min bror i julklapp. I love it! Kan ha den på jobbet utan att den tackar nej till vatten/färg etc. Bara torka bort färgen isf och inte ett spår lämnas kvar. Plus att det är kul med lite färg i vardagen, annars är allt svart och vitt för mig :P


Hade lätt kunnat ha en av varje färg, någon som vill bjussa? :)


Blondie

Yes, nu har jag bestämt mig. Jag vill bli supermegablond igen. Nu är jag less på mellantingen. :)




Tvättstuga

Godmorgon!

Idag är det redan söndag, tycker jämt det är söndagar. Veckorna rusar förbi.
Har tvättstuga idag, och middag hos farmor och farfar står på schemat. Resten av dagen ska jag inte göra nånting. Vila, vila och vila lite till. Är fortfarande inte piggelin även fast jag inte gjort ett smack ihelg.
Har en grym vecka framför mig, vi har så gott som fullbokat hela veckan redan.

Provade ringa Hannes just, gick inge bra. Han svarar inte och gjorde det inte igår heller? Nu kommer nervositeten, har det hänt något? Vill han inte prata? ja ni vet.. ;((




Filmtips

från mig till dig: Bröderna Karlsson!

Haha vilken rulle. Den är så sjukt pinsam att den blir sjukt bra. Såg den för andra gången idag och den var lika kul även denna gång. Tänk om man hade en tvilling som man inte visste om? och den personen är så olik dig att det knappt går ihop? vilket skämt, vad hade man gjort? haha. Ni som inte sett den, GÖR DET!

Nu har jag helg. Och ska inte göra ett smack. Eller ja, jag har tvättstuga imorgon men det sköter ju för det mesta sig själv.  Ananrs ska jag bara sova och ta det lugnt och bli frisk. Umgås lite med Kajso också förstås, okej lite ska jag nog göra ihelg ändå.


Pratat med darling

Självklart gick jag och fick feber inatt, ännu en natt full av cp-drömmar, kallsvettningar och allt det där. Var tvungen att duscha tidigt i morse bara för att jag var så svettig. Satt på golvet i duschen och trodde aldrig jag skulle orka stiga upp igen eller nåt. Började jobba kl 12 idag istället så jag fick sova några timmar på morgonen iaf, sen var det bara att preppa i sig panodil och knata till jobbet.

Nu är jag hemma igen, har ringt och väckt Hannes just. Klockan är väl 01.30 på natten där men kunde inte låta bli. Äntligen har jag fått höra hans röst!! <3 Känner mig genast lite friskare faktiskt. hihi

Och nu är det kattmys på hög nivå, dom är kelsjuka som gatan när dom fått vara ensamna hela dagen. Så tjocke ligger i min fanm och det andra dampet är avis så hon kommer och slår med tassarna på tjockes mage så hon blir skitsur. haha!





Drömmar

Justja, måste bara berätta om hur fruktansvärt jävla tråkigt det är att vara själv hemma på kvällar/nätter. Vaknade inatt av att jag yrat runt, kallsvettats och mått lite konstigt, som att jag börjar bli sjuk. Nåja, vaknade iaf av att jag står i ett annat rum än vart jag somnat och håller för tuttarna och söker efter Hannes? Kom på mig själv att vadfan håller jag på med? skrattar och går tillbaka till sängen.
Sen fortsätter jag drömma istället, drömmer att det är Kirunafestival och att Hannes står och strular med en Thailändska mitt framför näsan på mig. Jag låtsas inte om något utan pikar honom direkt jag får chans att prata med han istället. Haha hoff vad knäpp man är, inte alls orolig när han är på semester? Nejdå xD haha.

Jag saknar dig.

 



Godkväll

Usch vilken lång dag detta blev. På gott och ont iofs.
På jobbet var det fullt ös, det är bra för då går dagarna fort :)
Dock var det tråkigare att städa hela kalaset, tog 2h. Salongen stod upp och ner, jag svettades, låg på golvet och pillade bort hår kring stolarna, DÅ precis kommer en kund och frågar om jag har tid att klippa honom. Mitt i röran? Nejtack :) haha.

Efter jobbet var det fika hos Kajsa, jätteskoj att träffas och babbla om allt och inget, vad man missat, vad som hänt osv :)

Kl 21.30 får jag ett sms av bror min, han frågar om jag är hungrig och vill ha mat. Varför inte tänkte jag och åkte dit. Fläskfilé med sallad och massa gott. Det var en bra avslutning på dagen.

Så nu är jag uppe på övertid igen, dags att hoppa i säng. Godnatt!


Sovmorgon

Ja ni förstod väl att jag aldrig skulle stiga upp kl 7 när jag börjar kl 10 idag? Ni hade rätt.
Det gick åt helvete med morgonträningen. Somnade vid 21 igår och vaknade 9 i morse, har yrslat, sökt Hannes, haft skallebank och ja you name it, hela natten :( uusch bara jag inte blir sjuk.

GRATTIS KAJSA PÅ DIN DAG IDAG! :D äntligen kan vi fira din dag tillsammans, när gjorde vi det sist? 18-19? Nu är det på tiden :) Ha en fin dag min vän!

Nu väntar jobbet.
/T


18/1

Hej hallå.

Ikväll kommer Kajsa till stan, wohoo säger då jag! :D Längesen hon var här. Hoppas vi hittar på massa skoj att göra, hon blir här nästan 10 dagar tror jag. Imorgon fyller hon dessutom år så jag hoppas hon bjussar på fika. höhö



Idag efter jobbet var jag till gymmet igen, gick bra även idag men gissar att träningsvärken kommer att komma smygandes sakta men säkert. Imorgon blir det ett pass innan jobbet :) nu jävlar är jag på G.

Någon som har filmtips att dela med sig utav? Vill skratta och fnissa helst. Och helst vill jag se film nu direkt, för jag har lite små tråkigt. Även kissen verkar vara utmattad..

Adjökens :)


Bokföring. Dålig uppfinning!!

Tjoho. Precis nyduschad efter att ha slagit ihjäl lite mer än en timme på gymmet. Grymt skönt var det, nu återstår bara att se om jag tycker likadant imorgon :)

Nu väntas bokföring. Det måste ju allvarligt talat vara det dummaste någon kunde komma på? Så enformigt, så tråkigt, så värdelöst, och sån tid det tar!! uuuh.

Hannes och co är på plats i Thailand nu iaf, så han lever. Likaså mor och far. Skönt att veta att resan gått bra, nedräkningen till dom kommer hem fortsätter dock.

Nu bokföra klart allt så inte högen blir så rackarns stor..




Söndag

Det blev utgång igår trots allt, impulsfester är oftast dom bästa så kvällen var riktigt lyckad :)
Tog bilen och hämtade upp Gisela sedan åkte vi till Madde och delade på all dricka vi lyckats plocka ihop (Ingen hade varit på bolaget innan) Det blev lite öl, (starköl och 3.5or) sprit, drinkar och cider. En salig blandning men det gick bra. Efter nån timme dök Li också upp och då delade med oss av lite skämt och tjejsnack såklart, och märkte att vår humor verkligen var på topp. Magen vek sig och munnen värkte. haha!

Halv 1 beställde  vi en taxi, det var ju sån storm så orkade faktiskt inte gå. Började bra: Taxin är 20 minuter sen om inte mer, och när bilen väl kommer så bokstavligt talat FASTNAR han i en snödriva som han backade in i.. Japp tänkte vi det var det, vänta 20 minuter till på en ny bil eller knalla som skulle ta ca 10 minuter. Vi gick, eller snarare sprang. Och kallt var det! Förfrös nog pannan och benen. Eller kunde åtminstone ha gjort det. Väl framme på ferrum var det bara att köa till baren direkt och sedan ösa runt.

Idag har jag bara slappat. Legat i sängen till kl 3 med katterna och bara kollat på tv och halvsovit till och från. Nyss bjöd min kära bror mig på mat och visade bilder från hans kryssning i Karibien. Nu är jag dock ensam igen, ska lägga mig framför tvn och fortsätta min härliga söndag. Snart ringer Hannes också så jag får säga hejdå på riktigt, planet till Thailand går om nån timme.

Trevlig kväll!






Varför så förbannat jobbigt?

Nu har jag lämnat av Hannes på flygplatsen. Det var det värsta jag gjort hittills 2011. Varför blir man så ledsen? Känner mig som ett litet barn, så fort jag tittat på honom idag har jag lipat. haha. Men 4 veckor är fan länge. Och det värsta är att det kommer gå svin fort för honom men inte för mig som är ensam hemma. Fan fan fan vad jag hatar detta. Sa iaf att han aldrig mer i hela sitt liv får lämna mig såhär för det känns som att mitt hjärta dött :b tror det har det på riktigt alltså.

Så vad gör man ikväll? Sitter hemma och sörjer och tycker synd om sig själv? Eller ringer man lite vänner och går ut och tar en öl eller två och bara umgås, och få tiden att gå lite snabbare? :) Tror fan det sista ändå.


Hoppas såklart dom får det riktigt skoj där borta i sol-länderna. Men kommer sakna dig enormt mycket bejbi.

<3






Svart


Jag har en Svart vecka. Ja Svart, inget annat.
Sorgens vecka.
Sorgens helg.
Päronen och Hannes lämnar mig imorgon för Thailand/Balis skull.
Hur känns det??
DÅLIGT!

Så nu ska jag packa min lilla väska och flytta hem till mor och fars lägenhet och ta hand om katterna tills dom kommer hem. Om dom kommer hem. Jag vet jag är löjlig men jag tror dom kommer dö eller nåt :P haha. fan å.


Så detta inlägg blir Svart. Hejdå!

P.s Någon frivillig som vill bli inneboende under en 4 veckor? Hör av dig. D.s



Helo Sunshine

+1,5 grader här i Västerås idag och jag har sett solen i flera timmar! Helt sjukt, hade glömt hur glad man blev av solljuset. Shoppat lite på REAn också, 3plagg för sammanlagt 250:- det tycker jag inte är fyskam.

Vi tänkte gå på bio ikväll, den nya Tourist med Angelina Jolie och Deppan men vad händer? Jo biljetterna tog slut och det är även fullt imorgon :( fan också. Jag tror den är grym.

Nu står snart matlagning på schemat, blir finmiddag med fläskfilé och bakpotatis. Det blir en romantisk middag för 3, Kicko, Daniel och Jag, det tredje hjulet :/ :) :D haha!


Har det för övrigt väldigt trevligt här nere som alltid. Saknar förståss min karl men får väl skylla mig själv som bara sticker iväg? Svar Ja.

Snabba ryck

Hastigt och lustigt bestämde jag mig idag att jag packar väskan och åker söderut imorgon för att träffa min böna kicko !! :) Impulsresor är det bästa. Hejdå Kiruna för ett par dar.


2/1-2011

Hoppas ni alla kickat in det nya året på bästa sätt! Vi hade en trevlig afton hemma hos mig och sedan en fortsatt galen kväll på ferrum. Mycket folk, kul hade vi och välkommen säger vi till 2011!

Nyårslöftet för i år lyder: Börja träna. (Ja det är sant. Imorgon börjas det)


RSS 2.0