ÄNDRING

Självklart så åt vi inte middag på ferrum mina vänner, det var ju på landströms!!! haha

tur ni rättar mig ;)

Kalas hos Jonna

Hej och hå!

Igår var vi hos Jonna på 20års kalas, var riktigt trevligt :) Började hemma hos henne där vi fick välkomstdrink och en shot, sen var det bara att ösa. Klockan åtta hade vi bord på ferrum  så vi åt lyxmiddag och myste på uteserveringen :)
Halv tio åkte jag dock hem, kvalitetstid med karln var planerat men det var skönt att åka hem tidigt för engånsskull!
Vi åt fruktsallad med glass innan det var läggdags, tidigt som fan det också men han skulle upp kl 05 så hade inte så mkt till val.

Idag är det städdag, yeyyy! håller på tvätta och hänger upp på balkongen, är ju sunshine så måste passa på. Disken ligger och väntar nu så därför jag glider förbi här och uppdaterar lite, alltså är berget inte så lockande....

Nä, nu på med RIX FM i högtalarna och sätta igång!

Ha en fin söndag mina vänner.








Jag kan inte skilja på

silverkula vs audi? same same enligt mig! Imorgon blir jag bilägare till en Audi :)))

Älskade forden var med mig i 4 ½ år men idag tog jag sista turen - Och det sved i hjärtat!

Superbra, smidig, liten, snygg, asbra, svintrång, pytteliten, rolig tuta, billig i drift, gasen i botten vid omkörningar = inte svinsnabb, m.m.m.m.

men den började som göra sitt nu. kanske nån nybörjare vill köpa den och ha som första bil iaf ett tag, som jag tänkte men det taget blev länge :)

KOMMER SAKNA DIG KULAN! ;´(



(inte min bild men en sådan pärla har jag haft sen jag fick körkortet)

fredags

justja i fredags var vi också ut en sväng. kommer nog bli en hel del utekvällar nu när det börjar bli sommar ;)





sommar i kiruna

Det kan man säga att det varit! men nu är det över.. :(
Igår grillades det i kurra, mkt trevligt. larre och ferrka var också svinkul återigen. men idag har jag varit seg degluva.
















update

ok, skrev förra inlägget för ca 10 minuter sedan. mina solbrillor jag tappat bort är återfunna.... så typiskt att man hittar saker precis när man beställt nytt :P voivoi

RayBan

Klickade just hemma dessa finingar:



Har såklart tappat bort mina absolut mesta favoriter (Liknande fast fake, höhö) så nu slår jag till och köper mig ett par nya och riktiga.. haha! ska skaffa senilsnöre så jag inte lämnar dom på något dumt ställe. :b


Bio

Idag var jag och Petra på bio och kollade baksmällan 2. Helt klart en sevärd film, skrattade iprincip hela tiden mer eller mindre :D Så varsågoda! Ett svinkul filmtips från mig.



När börjar föresten Pollen komma? Jag nyser och snorar som aldrig förr. är minst uppe i 50 nysningar bara idag. annars brukar det vara typ 50 /år.
hmm?? en liten fundering bara. :]

Mysig dag i kurra

Oj så fint väder vi haft idag, trodde inte Kiruna kunde bjuda på sådant såhär tidigt i juni. Har varit i Kurra hos Julia så gott som hela dagen, vi har ätit, ätit och återigen ätit. Solat lite, busat med lillpojken som börjar bli så stor, dödat myror, pratat osv osv osv. Riktigt jäkla nice har det varit iaf :) Tack för en fin dag det måste göras om!


















Hallulelija simon!

Härligt att simpe vann BB 2011. HALLULELIJA! :D
undra hur det känns att se så mycket människor efter 106 dagar, borde testa  o låsa in mig här hemma. heeeehe.

Nu ska jag läsa en bok. det händer inte ofta.

Godnatt allihopa.



Härliga söndag

Söndagar gillas en dag som denna. Det är soligt ute, jag är ledig imorgon, jag mår bra och livet är bra :)

 


Kyboe!

Har fått en förfrågan om att visa bild på när jag har på mig Hannes Kyboe klocka som är ännu större än min egen. Hannes klocka liknar ungefär en snusdosa i storlek!
kanske aningen stor på lilla mig ;b




Kalas hos kompis

Igår hade Petra kalas, det bjöds på välkomstdrinkar, jordgubbar/hallon, goda sallader, chips och dipp osv. Du är sån festfixare Pe, alltid blir det så bra :D Tack för en grym kväll! Sista halvtimmen innan taxin hämtade oss hade vi dessutom livemusik - Jonna, du är asbra! riktigt jävla bra alltså. :)














Gräshäng

Igår gjorde vi premiär för gräshäng i kiruna! vi valde den absolut gulaste och torraste platsen att sitta på men det var mysigt ändå :D filtar, alkohol, jordgubbar och härliga nära! Landströms var fullt med folk, trevligt trevligt! dock så luktade man som en cigarett när man gick hem efter att ha suttit i ett stort rökmoln ett par timmar. det var mindre fräscht.

Idag blir det att fira mamma som fyller år. Grattis till dig <3

Och imorgon väntas en roadtrip till Ikeaaa :D






RSS 2.0