Fiesta

Det blev svart idag, allt är svart utom klocka och örhänge som fick vara vitt. fantasifullt va? Dont hate me.


EN KVINNAS PROBLEM

Ikväll väntas middag och alkoholmys med mina fina damer. Carro och Sofi har kommit "hem" så det måste vi ta vara på :)

MEN!!
problemet ikväll är att jag inte vet vad jag ska ha på mig? eller hurdan frilla jag vill ha? Gaaah det är inte lätt att vara kvinna.....................



Kvällsfika

Efter en idolkväll i kurra sitter jag nu i soffan med en smoothie och inväntar utröstningen och att Hannes ska komma hem från jobbet.

Smoothie är en storfavorit för tillfället, och en ny mixer fick jag igår så kommer den gå i högvarv!
Kesella, lite mjölk, blåbär och en gnutta funlight fick det bli ikväll.

Godnatt.


Om 6 veckor...

Sitter  vi på planet och drömmer oss bort. Som vi längtar!

Under de första dagarna ska jag tatuera mig. Mina två nuvarande är också gjorda i Thailand så kommer hålla fast vid det och göra två till där borta. kanske till och med tre, om jag inte hinner göra en här hemma innan vi åker. Två av dom kommer bli text tattos, Det gillar jag. Småa söta grejer. Men jag tänker inte avslöja vad det ska stå eller vars dom ska sitta, det får ni se om en sisådär 10 veckor. haha :D

Dessa är på plats sen 3 år tillbaka:



lördagsmys



ligger här i soffan med telefon och Wordfued i ena handen, datorn i knät och hänt bild liggandes över tangenterna typ. Har varit och grillat med folket, ätit massa gott, kollat TV och bara softat. Sånt gillar vi. Och lugna lördagar är faktiskt rätt okej ändå. Nu är det längesen jag var ut! :)

Grannarna har fest. och det hörs! Alltså inte granngrannen dörr i dörr utan grannarna en port bort! Fick höra att damen fyller år, just för att dom sjunger jag må hon leva på balkongen ett X antal gånger :) haha! Det svarar nog rätt bra på den förskivan, hoppas dom drar till krogen snart. För min skull. Höhöhö. Skämt å sido, är ju bra att någon har kul.

Nu ska jag fortsätta läsa om "Svårt sjuka Victoria Beckham som gömmer sig med sin dotter". Låter ju riktigt spännande. ellllllerr?!? Not.

Godnatt hoppas ni haft en bra lördag :)




Inget

Okej, nu har jag klurat på en rubrik till detta inlägg i 5 minuter och det blev Inget. bra va? Fantasin flödar...

Har jobbat lite idag, och även imorgon väntas sammalika. Nu väntar jag på att Julia med family ska komma upp till stan så ska vi och grilla hos Daniel. Är sjuuuukt hungrig så det ska bli nice! Vi tänker lyxa till det med efterrätt också. Hoff jag dreglar när jag tänker på maat!!

Vaknade redan 08.10 första gången idag, steg upp kanske kart i nio för jag kunde inte somna om. Har kollat robinson och idol OSTÖRT i morse (Hannes hatar programmen) och käkat karrarester från igår. Och då menar jag Rester. såhär såg det ut i skålen:



Hannes kommentar till detta var "Skulle se om dom var goda" :) haha.


Saxobeat



Ja och där var även jobbtorsdag avklarad för denna vecka :) gud vad veckorna går fort. snart är det jul!

ska laga lite mat nu sedan ska jag åka till kurra och vara sällskap åt julia, Fredrik och Leo. Dom vuxna ska tapetsera så jag och Leo får leka :)


Hemmadag

Efter jobbet idag var jag till "Astis" på massage, fy-faaaan vad skönt det var. Tror jag somnade en skvätt. Dock vaknade jag av att hon tröck på en stor jäkla knut som var på överarmen, det var mindre skönt men kändes ändå bra efteråt. Har sedan varit hemma hela dagen, städat och städat + tvättat och tvättat. Ni vet, sånt där svinskoj. Men nån måste göra det och Hannes är inte så pigg på detdär tyvärr. Svärmor har också varit förbi och fikat och surrat nyss, det blev Te och morotskaka till kvällsfika för våran del :)

Och nu!
Nu ska jag duscha och tvätta barret med Nya schampot (Joico). Var som ett barn på julafton när mitt paket med produkter anlänt idag.

Ha en fin kväll
/Snygg


So Far Away



Dessa vill jag ha, typ Nu. Känns skumt att sitta och kolla efter sommarkläder denna tid men vad ska jag annars göra liksom. Bikinisar älskar jag bara. Har ett X antal men tackar inte nej till fler. Har inte nån färgglad har jag just insett. Eller jo färgglad kanske men inte mönstrad.. hm. Strunt samma dom här vad iaf balla.


Fullspäckat schema

Nu händer det grejer ett tag framöver. Har just insett att det är 7 veckor kvar till semestern och innan det ska det hinnas med:

~ Visning i Gällivare
~ Mässa/visning i Piteå
~ Klippkurs i Stockholm




Plus heltidsjobb, plus begravning mitt i allt, plus kompisdejter, plus förberedelser inför resan, plus ett förhoppningsvis bygge av nytt kök. Lite av varje alltså.

Det känns plötsligt som att 7 veckor kan komma att gå väldigt fort. Yeyyy! :)

PLUS att, höll på att glömma: När jag kommer hem i december jobbar jag EN dag sen är det MakeUp utbildning som gäller i 3 dagar. Sen är det Jul typ en vecka efter det. Fan snart är det ju sommar igen hörrni :)



Powerwalk

Sådärja, dagen började med frukost hos mor och far och sedan tog vi oss ut på en powerwalk jag och mami. Vi gick till Karhuniemi vars svärmor bor men hon var inte hemma så vi knatade tillbaka direkt. Blev väl en 4km på 40 minuter :)

Riktigt nice höstväder idag, 18 grader och sol, UTAN blåst :D var helt svettig när jag kom hem, hade jacka, vantar och hela kittet eftersom vädret brukar se fint ut men när man kommer ut är det svinkallt.

Nu väntas ett stort diskberg och sedan duschen.



Joico?

Godkväll!

Har sovit middag nästan 2h idag så nu sitter jag här framför burken och kollar lite bloggar, tidningar, facebook, hårinspiration osv. Mycket trevligt. Det har varit en återigen lugn helg för min del, och jag älskar det. Grymt skönt att må bra när man vaknar och inte sova till kl 17 hela helgerna :P

Sitter nu och funderar på om jag ska testa Joico´s K-Pak serie nu när mitt hår inte mår så tipptopp efter alla färgningar. Läst att den faktiskt ska vara bra så jag får väl lita på det eftersom det inte är ett märke vi anväder på salongen, det får bli en liten chansning men det är bra att variera emellanåt med märkena. Ska även ladda upp med lite hår-solskydds produkter eftersom resan också närmar sig :D


Har ni provat Joico? :)
Fick en provflaska till jobbet för ett tag sedan, och schampot luktar iaf asgott! stort Plus till det iaf ;P

teledate

sitter just nu i telefon o pratar med älskade kicko. saknar henne som fanken, hoppas hon kommer upp snart.

nu ska jag på stan o fika med finaste maddo :) bra start på helgen.

Trivs fom fisken i vattnet i mitt nya hår btw :D

Ett lite allt i allo inlägg blev detta. men det kommer mer ikväll.

Pusshej


Nytt hår!

Det blev en rätt stor förändring ändå. Längre hår, kopparblond färg och lugg! :) känns faktiskt riktigt bra hittills.


Statistik

Herregud vad ni är många som läser nu för tiden. Trots att jag är typ sämst på att uppdatera. men fan vad kul :)
Vilka är ni som läser? vågar ni erkänna? höhöhöh. Kul för mig att veta täntke jag :) Nyfiken ni vet.


Hår hår hår

Försöker komma på något att göra med håret imorgon. Är i valet och kvalet om jag ska färga nåt coolt ? Men ska ju utomlands snart så samtidigt känns det väldigt onödigt att börja mixtra nu. Men känner mig ungefär lika grå/vit som vädret nu, det regnar, är grått och dassigt ute hela dagarna. och jag är inte det minsta brun nåmer, håret är gul/vitt/grått och allt hänger som ihop, om ni förstår hur jag menar. Alltså inte så skoj!

Kul att man är frisör och ser förjävlig ut. haha!
Som tur är brukar det vara så, frisörer färgar sönder sitt barr så det slutar med kortklippt på många.
sååå who knows, kanske det som händer mig imorgon.
heheheh


Wordfeud

Yippiiieee!! Ingen vill snart spela mot Hannes i nya trendspelet "Wordfeud" för att han bara vinner hela tiden. Kan dock medge att jag ÄNTLIGEN vann över honom idag! :D  Och det känns svinbra för jag vann dessutom med nästan 100 poäng. Sen har jag även hittat några som är svindåliga, ärligt talat. Så dom kan man ta en runda mot när man vill vinna lite extra ;) haha!

welcome to this world

Idag har det varit en rätt så vanlig dag. Jobbat och sen varit på ett 2h långt möte, det var inte så vanligt av mig att vara på möten men det var faktiskt rätt okej. Gott fika bjöds det på iaf :) Är slut som en filbunke nu, blir tidig kväll hoppas jag, bara inte wordfeud håller mig vaken till kl 02.00 som igår. Det var ingen hit.

Imorgon väntas jobb hela dagen igen, och sen är det fredag (som alltid) och då har jag och kollegan "Egen hårvård" YEEEE :D måste komma på något att göra med mitt barr. Klippa? färga? båda? Lugg? spara långt? klippa kort? Vad tycker ni?



Elektropop



Ihelg var det festligheter som stod på schemat igen. Vi var hos Jenny på förskiva och det var väldigt trevligt, kvällen slutade på ferrum vilket jag också ger tummen upp för.

Hade på mig mitt nya linne, örohänge och invigde nyskorna från göteborg. Skavsår på bägge fossingarna, ont i örat av "hänget" och smutsade ner linnet direkt = Måste varit en bra kväll? :) Håret fick vara tvinnat och slarvigt. En bra "krogenfrilla", inte så perfekt för man svettas o sliter i det i fyllan ändå. höhö




Känner lugnet

Just hemkommen efter att ha varit på Kafe Rost och ätit frukost/lunch med goaste Madelene. Strosade runt på stan en stund också, jag köpte ett halsband, ett linne, läppglans och sprit. haha! Ikväll ska det dansas med damerna, vi blir ett jäkla gäng ikväll så det kommer bli awesome :D

Jag har massor att skriva, men vet inte vart jag ska börja. Jag har iaf köpt mig en ny dator, bara så ni vet. heheh.
Och fixat nya naglar har jag också gjort, nu blev det svarta tippar med grönt glitter - Gilla gilla gilla!




Mitt nya liv

Igår var jag ute och sprang med Hannes, och det gör jag inte så gärna om.

"Ska du gå redan"
"Men nog orkar du lite till"
"kom igen"

.............
JAG ORKAR INTEEE! (Och jag tränar inte 6 dagar i veckan som han) Haha fyfan vad lat jag blivit det är helt sjukt. Smakade blod i käften efertr några meter typ :b Kanske ändå håller mig till att promenera, iaf nu i början av mitt nya liv. Känns bättre än ingenting iaf.

Har slutat äta godis också, av någon dum anledning, det är ju det bästa som finns men okej. Ska ge det ett försök.


Revitabrow?

Jag insåg just att mina ögonbryn ser fruktansvärt fula ut utan att jag målat dom. Glest med hårstrån, superljusa och helt enkelt mindre vackra. Läste lite om Revitabrow nyss, är lite sugen på att prova. Någon som vet om det hjälper? :)


Fjäderöronhängen

Idag är en sån dag då jag är sugen på att handla en massa. Vet inte varför. Kanske för att det är pissväder ute. Jag skyller på det :b Hittade dock varken kläder eller skor!??! Jag som vill proppa in lite nytt i garderoben. Fan.

Hittade istället 2 öronhängen som jag klickade hem. Inget jag var ute efter direkt men dom var snygga och kommer säkert till användning nångång! :)


1 års jubileum !

I torsdags, den 1 september hade vi 1års jubileum på Saxess! :D Kan inte fatta ett helt år har gått. Känns som ett halvt ungefär. Firade med att gå ut på Apträff med Lise på Landströms i onsdags och åt finmiddag för två med lite öl och diverse alkoholhaltiga drycker därefter ;b Haha! Men var faktiskt riktigt kul, var mycket folk och vi hade bord bredvik/bakom Karolina, Elina, Emma och Josse så efter maten satte vi oss med dom. Jäkla typiskt att man jobbade på torsdag så efterfesten blev inget för oss, men dom andra hade säkert skoj, Hannes kom då hem efter 5 :P

men ja alltså.. 1år som affärskvinnor känns ju rätt okej ändå ;D




Ingen rubrik

Hallådär!

Nu är det dags för lite uppdatering känner jag. Har varken haft tid eller ork till att skriva något. Varit sjukis i veckan osv. Mkt som hänt och så. Men nu är jag back on track!

Ihelg är det karlafritt för min del, Hannes är i Karesuando med sin far och bror. Därför tog jag en liten väska och åkte hem till mamma och pappa igår för middagsmys, filmkväll med massa gott som hallonpaj, grönsaker +dipp, och lite chips på det, och någon enstaka glassbåt också ;) Somnade faktiskt här till och med så jag blev här lite längre än väntat, men det var det ändå värt. Inte varje dag man har tid att hälsa på sina små päron ens.

Ihelg är det Marknad, var en sväng med madde igår men inte vet jag om det var så mkt att hänga i julgranen direkt. Inte ens sockar blev det iår.

Idag kanske det blir en liten stadsrunda med mamma, och hoppas på en lugn kväll igen. har lite ont i halsen fortfarande så det vore skönt om man kunde låta bli att gå ut. Men ska aldrig säga aldrig, det är bara onödigt ;b

Känner att jag har massor att komma med! men orkar inte skriva ett inlägg på tusen rader för ni orkar ändå inte läsa. Så jag stannar här och uppdaterar kanske fler ggr idag istället, om jag ids. haha!






RSS 2.0