Kvällsro

Ligger i soffan men en smoothie i ena handen och en dötrött wella i famnen. Vi kollar BB och inväntar gubi som är och jobabr övertid.

Ikväll består min smoothie av: Vaniljyoggi (vanligtvis kesella) blåbär, mjölk och en skvätt funlight. Söt och sliskig blev den men jag lovar den går ner ändå. muuuumms!

Och förresten, fan vad tråkiga dom är i BigBrother iår. Inte alls lika roligt att kolla som förut :( Jag tror iallafall att jag hejjar på Vobban. Eller Lars. hm


Äntligen!

ååh jag är kär!!!!!!!! ÄNTLIGEN har Jeffrey kommit in i storlek, jag trodde att hoppet om dessa skönheter var över men icket, jag klickade just hem ett par :D härliga måndag. Hittade även ett linne som jag tycker är rätt ballt och en hårgrej.



One night @ferrumdancit

Igår var det festligheter så det heter duga. Var hos Frida och spelade ölspelet (på telefon) och det var svinkul, skrattade en del kan man säga. Sedan bar det iväg mot lankan och tillsist hamnade vi på slutstationen: ferrum.




Hann förresten förbi stugan igår också, vi körde skoter, grillade och bara myste på där i ett par timmar :)





VÅRAT NYA KÖK

Har glömt att visa hur vårat kök blev efter en total renovering. F-n (!!) jag har inte fotat någon före bild har jag insett. dåååligt av mig men tänk er det ruttnaste köket frn typ 1910 talet, med skjutluckor, spis med spiralplatta utan insyn till ugnen... Och så jämför ni med detta:







(Observera att fläkten inte är 100% fixad och att golvsockeln fattas fortfarande. +en galen hund med på sista bilden)

Work

Nu är jag på jobbet och har precis ätit lunch. Idag har jag på mig min nya jeansväst som jag köpte i Stockholm :)


Weekend med Frida

Förraveckan fick jag och Frida för oss att åka till Sthokholm en helg, och vips bokade vi biljetter och åkte 3 dagar senare. hah! snacka implus.. Men det var så jäkla skoj! vi har shoppat, träffat finaste madelene en sväng, varit ute och dansat, skrattat en massa och bara haft det mysigt. Tack för ihelg <3 och som Frida sa: bara ladda för nästa resa ;) bara 4 veckor kvar!







PÅSKEN 2012

påsken tillbringade jag i parakka, harrejaure och gränsen. Här är två bilder från helgen med det bästa vädret hittills 2012 :) <3 våååååååren!





07.10

Wella väckte mig och mamma 07.10, då hade hon sovit klart. Himla skönt att vakna den tiden på sin första lediga dag. haha :) men hon är ju för söt för att motstå så klev upp glad i hågen (säger man så?)

Har fått mycket gjort under morgonen iallafall. Städat klart lägenheten, rensat garderoben litegrann (fick inte plats en socka typ så det var dags) och nu har jag precis duschat och ska strax på stan med min kompis Petra :) Solen skiner och jag är glaaaad! :D

Puss.



Påsklov

Nu är det lov. Några dagar iaf, jobbar igen på tisdag som vanligt. har varit på massage efter jobbet, den satt vart den skulle! dock så hade jag betydligt fler muskelknutar än jag trodde :/ axlarna, halsen och bröstmusklerna (just under halsen inte på själva boobsen om ni undrar) var utsatta denna gång. Fy och fan vad ont det gjorde, och nu känns det som att någon slagit mig hårt och länge på dessa ställen....Meeen imorgon vet jag att det är värt det.

En onsdagskväll som denna ska jag städa. Sedan blir det att åka till mamma och sova för pappa är i stugan och hannes i gränsen så tänkte göra henne sällskap jag och wellis :)


Senaste nytt från terror

Öjlöj kort arbetsvecka, imorgon jobbar jag till cirkus 14.00 sedan tar jag påskledigt :))) har även bokat massage imorgon kl 15 så dagen kan ju inte sluta bättre än så. men den stora frågan är vad man gör i påsk? gränsen? stugan? parakka? vad har dom lovat för väder? jag vet ingenting! är lite sugen på att testa åka bräda igen, det var nog 8-9 år sen sist.

Det är nu 7 veckor (6 på lördag) kvar tills vi åker till solen. kollar igenom lite gamla bilder och längtar ihjäl mig efter värme, den kan man inte få för mycket av.

Förresten så klarade jag slutprovet på sminkningarna förra helgen så nu är jag diplomerad makeup artist :)

Glad påsk allesammans.




RSS 2.0