Bullbak?

Hund och husse sover. Jag har just vaknat efter en 2h vila, har varit hemma sen i onsdags, konstigt om jag klättrar på väggarna?, jag är rastlös till tusen men har huvudvärk, jag tror jag bakar lite bullar trots allt :)


Helg och sjuk

I onsdags var jag tvungen att gå hem från jobbet för att febern tog typ över mitt liv. Har varit hemma resten av veckan och har sovit så mycket att jag inte har koll på vad det är för dagar. Idag är jag iaf feberfri men all halsont får gärna försvinna så man känner sig som folk igen :) tur jag har en vovvi som lägger sig på kudden och pussar på mig och en Karl som handlar massa gotti och tar hand om mig ;b stackarn.


Sjuk

Välkommen tisdag. Och tack för att jag fått sova iaf 4h. Förkyld from hell igen, vem sa att jag hade tid med detta nu? Juste, INGEN! Blääää. Hejdå / sur-Ture


Monday

Regn regn regn. Men efter regn kommer solsken har jag hört :)



Fredags

I fredags var vi och käkade finmiddag med Tim, Tommy och deras damer på Artic edens restaurang. Vi drack vin öl drinkar och gick sedan på landströms och kollade läget :) himla trevligt var det. Med andra ord har det varit en kalashelg men idag känns det i kroppen att man inte sovit så mkt. Så det blir tidig kväll typ Nuuu.


50års skiva och kräftskiva

Igår firade vi karro och Malin som fyllt 25 bast båda två. Höll till på svinkallt och vi käkade kräftor innan det kom massa folk. Det blev en crazy kväll och kul hade jag!:) tack brudar och gubar!


Slösa pengar är kul

3 produkter från kicks så var man 1100:- fattigare. Ny mascara, ett nagellack och neulash rikare blev jag :) man får unna sig ibland, eller hur? Hoppas neulashen funkar, men har både hört bra och läst bra saker om den så hoppas verkligen!


Läggdags

 
 
 
Efter en dag bestående av jobb, städning och bullbakning tar jag och Wellis nu kväll. Imorgon kommer äntligen darlo hem och det ska bli såååå nice. Happyface och godnatt :)
 
 
 
 

REA PÅ MAFFIGA MÄRKESVAROR!

 
 
 
Till er som gillar äkta märkesprylar: kika in på www.classicons.com och fynda allt från köksredskap, handdukar, bälten och glasögon till klockor, parfymer, halsband och mycket annat till bra priser! Märken som: Armani, Gucci, Prada, Kyboe, Dolce Gabbana, Police, LW och mycket mer hittar ni där :) ENJOY!
 
 
 
 

Nunna

Wella med sin sötaste jobb-pose


Västerås

Sådärja nu har jag bokat biljetter till Kicko och Våsan om cirkus 3v :D Var på tok för länge sedan som vanligt så det kommer bli awesome. Saknar dig!
 
Jag är less på mycket, är en sån sugig period nu så jag vet inte vad jag ska göra. Igårkväll ville jag flytta (inte idag) bara för att göra nåt annat. Typ över en helg eller nåt :b Vettefan hur hösten ska gå när jag känner mig jävla kräkless på allting redan nu. Det är kallt ute, hösten är på gång, dålig skit sommar har det varit och blääää....
Jag vet att det blir vad man gör det till, men nu vill jag bara sova. Och jag vill att Hannes ska komma hem från Stockholm helst idag så jag har någon nära mig. Hatar att vara ensam hemma, finns inget tråkigare.
 
Ett gnälligare inlägg senare, ska jag nu åka till jobbet :)
 
 

Cykeltur

Ändrade träningsform och tog en cykeltid till svärmor istället för en prommis, det var tungt kan jag lova. Speciellt när man lånar mammas 5växlade cykel och inser att växel 1 är exakt lika tung som 5an.... Wella blev iaf toktrött och jag förstår henne, mammas duktiga lilla cheej :)))


New life "försök 1000"

Kom hem lite tidigare från jobbet idag så nu ska jag strax laga mat åt mig själv innan jag tar på mig joggingdojjerna och kryper till Karhuniemi :) jag har ett mål, och det är beach 2012-2013 Thailand!!!!! Det innebär 3 1/2 månaders träning, hurdan träning och hur ofta får jag se men jag är nöjd om det blir en långprommis om dan... Önska mig inte(!) lycka till för varje gång har det gått åt skogen. Med vänlig hälsning:


The Sounds

 
 
 
So this song is from me to you
you make me mad and you make me blue
Cause when you're looking like I do
you know I can see you
We dance to the same groove
but I got the right move

Hope you're happy now
But I'm not giving in
I hope you're satisfied
With your bullshit and your lies
Hope you're happy now
But I'm not giving up
I hope you're satisfied
Can't bury me alive
 
Snygg
 
 
 
 
 

Morgontrött

Regnet öser utanför och vi myser på här i stugan. Alla sover utom jag och pappa, och jag är så hungrig så jag dööör. Upp och väcka gänget tror jag :)


Frisyrfundering

Ligger och söker en ny höstfrisyr åt mig själv. Är less på långt hår för tillfället.


Kvalitetstid


Orange

Detta nagellack från Essie är skrikande fint tycker jag.


Jobb

Jag kör stenhårt på eftermiddagsskift när solen skiner. Haft lite längre lunch idag också så åkte till Karhuniemi och hälsade på svärmor en sväng plus att jag hann äta lunch och skrapa trisslotter nedred pappa :) vann 50(!) kr, har nog aldrig hänt mig. Nu har jag 3 kunder kvar sedan ska jag till karhuniemi igen. En somrig bild på mig och göbben från Sthlm bjuds det på en torsdag som denna :)


Kvällsmys i Jukkas


Sthlms resan

Har ju varit i huvudstaden också. Träffat go-folk och varit på grönalund och strosat i gallerior :) en toppenhelg med andra ord!


Sommarn har hittat hit!

Jag döööör vad härligt det är med sommar i Kiruna :D igår var vi på utebadet och solade och idag har jag hunnit vara och kika volleyboll med vovvi under lunchrasten. nu jobba till kl 18 tyvärr...


Jag i bilderna fyra


saknar

 
 
 
 
Jag saknar min hannespannes efter bara några enstaka dagar, man är ju löjlig som Julia brukar säga ;b det värsta som finns är att laga mat åt sig själv och sova ensam i en stor 180's. Tur man har goa vänner. Frida ställer upp, hon är nämligen ersättare för Hannes denna gång, hon äter med mig och till och med sover här :D haha!
 
 
 
 

Makeover

Efter 3 månaders väntan var det i fredags äntligen dags för fina fridas såkallade makeover. Från blond och halvlångt barr till mörkt och super långt/tjockt. Det blev så jäkla bra att jag själv vill ha samma lika!! :b haha


Bröllop

Igår var vi på bröllop i kurra, mina fina vänner Julia och Fredrik gifte sig och allt var så fint! Kan inte fatta att du är en stålis nu Julia ;b helt galet ju! Hur som helst så kommer lite bilder nu. Jag stod för hår och makeup på bruden och det var så kul att jag fick göra allt :D All lycka till er hörrni <3


RSS 2.0