mingel på LKAB festen


Nya vinterkläder

Igår var jag och mamma på team sportia och fyndade. Det var mamma som var ute efter grejer men även jag inhandlade en ny jacka och ett par täckisar bara sådär :) man ska passa på när det är 30-50 % har jag märkt. Dessa blir att inviga på parakkanappet på lördag! (tänkte samtidigt kamma hem storvinsten så jag direkt tjänat ihop kläderna) heheh.


En helg i gränsen

Igår kom vi hem efter en helg i gränsen. Färden dit var inte så kul med tanke på vädret men med en rolig chaufför gjorde det ingenting ;D haha. Vi bodde på vandrarhem och det var lagomt åt oss. Vi har bastat, åkt skoter/kälke, hängt på Afterski, kalasat, ätit kalla korvar i mängder och bara haft det mysigt. Lite bilder från kameran kommer nu, har inte tömt bilderna från mobilen så dom kommer en annan dag.




Solsemester väntar

Har glömt bort att skriva att vi nu har bokat resan till Turkiet. den 12 Maj bär det av, en favorit i repris det vill säga! "Bara" 9 veckor kvar. Det går fort, kommer ihåg förra årets nedräkning, den sa bara tjena så satt vi på arlanda i fotoautomaten faktiskt ;)


Onsdag

Svar till Madde och peterus, dom har lovat massa snö men hoppas solen kan titta fram liiite iaf så man blir röd om nosa ;D Vi måste ta en repris från i fjol också madde, när ska vi klämma in det?!?
Nu är det jag frida lise sandra och karro som åker upp, blev en spontangrej över ett glas vin förra helgen. hah!

Nu kallar jobbet.
Ha en bra daaag!


Houdini

På fredag bär det av till gränsen med tjejerna. Vi hoppas på fint väder och massa skoteråkning, grillning, eventuellt skidåkning och massa mys. After ski, bastu, god mat osv. Beställde en houdini nyss, den gick på 1095 istället för 1900 så jag passade på :) Hoppas den hinner komma innan helgen.


Att blogga från mobilen är ingen hit

ne precis, fattar inte varför det ska vara så svårt att bara uppdatera inlägget som det är? Såg nu att den slängt in npgra bilder 2ggr och jag förstår inte varför. Nåja bara så ni vet så är jag inte senil som laddar upp samma flera gånger utan det är faktiskt telefonens/blogg.se:s fel :))))

LKAB-festen levererade!

Fan så kul vi hade! God mat, gratis alkohol, trevligt umgänge, bra underhållning, ja allt var bara bra helt enkelt!:) det var Orup och Lena Ph som stod för sång och show. Inte varje gång man är på dessa fina fester, nog har jag tur som har en man på lk så man får ta del av detta ;) hihi

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_193392467.jpg" class="image">


Wella

Idag behöver wella tydligen hårpuder:)


Grattis Lise-fise!


Happy Birthday kompis! 23 bast, nu är du lika cool som mig ;b Hoppas du haft en bra dag på jobbet hittills. jag längtar efter fikat ikväll :D Pöss

Måndag

Just hemkommen från jobbet, mammsen lagar mat så ska strax äta sedan åker jag och karln till lägenheten och skruvar lite. Förhoppningsvis får vi flytta hem i helg eller under nästa vecka för nu är det bara kakel och bänkskiva kvar typ.

/Terran


Tack för igår






Dannnnyyyyyyy

Vi var bara tvungna ;b


Lördagsfest

Nu kör vi för fest!!! Förresten älskar jag mina vänner, bara så ni vet. Hjärta till er <3


RSS 2.0