helgen närmar sig

imorgon är det fredag igen. veckorna bara rusar iväg :)

Jobbar till 13.30 imorgon och direkt efter sista kunden ska jag på massage, ååh vilken grymt bra start på helgen känner jag.

 

Fredag, i love you.


Poolhäng

För min och Fridas del spenderades de flesta dagarna vid poolen, Eftersom vi är så bra poolare (HE HE)

De andra kom förbi lite nu och då.









Luleå

Inatt vid 12 tiden hoppade jag och Hannes i bilen och åkte till Luleå, han ska kolla på någon MC här idag och då passade jag på att följa med och shoppa lite. Har hittills bara hittat ett ynkla linne och ett par skor, vafan Luleå ni måste erbjuda mig mer?!? Hittar bara skrot ;( men trevligt har vi ändå. Ska försöka hinna hälsa på Hannes kusin Hanna innan vi åker hem också, hoppas hon är hemma :)

Nu ska vi fortsätta vidare här. Heydåå!


Bilder från Turkiet

Jisses vad segt det går att ladda upp bilder här.
Gruppbildernas egna inlägg idag kan jag ju lova!:b






Updatetime


Nu har det hunnit hända en del sedan jag skrev här sist. Hann bara komma hem efter Turkan och packa om väskan inför en ny ledighet, Brännbollsyran i Umeå väntade nämligen på oss.

Turkiet var iallafall awesome! Sol, bad, god mat, shopping och lite festligheter spenderade vi tiden med. Har en hög med bilder som väntar så jag tänkte att jag laddar upp en del imorgon.

Umeå levererade också en kanonhelg. 24 grader, sol och shortsväder :) Bollkontroll IF tog hem  hela 1/3 matcher (vi gillade mer dryckerna än spelandet tror jag) men satan i gatan vad roligt det var. har inte spelat sedan skoltiden så det var dags! Även här finns det bilder i mängder så imorgon blir detta en bildblogg för en stund :b


Semester!

Nu sitter vi på Arlanda och fördriver tiden på waynes coffee. Planet till Turkiet går 21.15 eller nåt sånt ikväll så har lite tid att slå ihjäl. Ha det så bra hemma i kylan!;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_202270251.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_202270265.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_202270489.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_202270562.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_202270570.jpg" class="image">


Fullproppad dag

jobbat, jobbat och jobbat lite till. Fikat med pappa, julia, leo och hilda, ätit mat hos svärmor, friserat Hannes, rensat garderoben (håller på än) städat och checkat in lite sommarkläder.

Nu har jag just kollat BB reprisen, gudars så dom öser. Ser rätt kul ut faktiskt. haha!

Imorgon väntas jobbelijobb, men en rätt kort dag :) sedan fort hem och laga middag med jullan. Pappa ska även komma och borra och skruva lite, har en del som behöver fixas innan jag åker. Det är som dags att få allt på plats. Kommer bli awesome :)



Gammal bild då luggen var på plats. också en ny fundering att klura på .



Nytt


5 days to go

Kom precis på att det återstår 5, fatta FEM ynkla dagar tills vi sitter på planet påväg till Solen. Åh vad jag längtar, dags att skriva packlista och börja riva ut gaarderoben och leta fram sommarkläderna. Inte riktigt vad jag annars gör i Maj månad när snön ligger som ett tjockt täcke utanför fönstret.


En tand

haha söt-wella tappade en tand idag. och det roliga med detta är han hon spottade ut den på lises tröja. haha söööööööööt :D


Helgen i ett inlägg

Återigen har en helg passerat. Har hunnit med mycket som vanligt, har varit till Ikea och handlat lite, kollat fotbll i Kalix och suttit himla massa timmar i en bil. Älskade Kicko hade match i Kalix nu när dom spelar i div.1. Sedan passade hon på att åka upp med oss till kiruna så vi har haft en heldag igår och en halvdag idag, nu sitter hon dock på tåget påväg ner till söder igen. Snabbvisit men tack ändå <3

Lite bilder från helgens aktiviteter kommer här.





Bio

Nu har vi varit och sett The Lucky One, den var faktiskt riktigt bra. Spännki, lite snyftig och fin. fniss

Se den! :)


Huvudvärk

Dag 3 av new life snart avklarat. och huvudvärken är värre än någonsin. det är inte nådigt alltså. tänk vilket sockerberoende man har/haft, men har hört att det är dag 3 som är värst och att det avtar till imorgon.

Idag har jag bara jobbat till kl 14. Skönt att sluta tidigt för en gångsskull. Mötte upp goa Madelene och Caroline på Kafé Rost och satt och babblade en massa. Man har så fullt upp om dagarna så man hinner aldrig ses ordentligt. Ändring på det hoppas jag, vi måste ses oftare! :)

Vi bestämde även att vi ska gå på bio imorgon, vilket man inte heller är på alltför ofta här i stan. The lucky one (tror jag?) den heter, hoppas den är bra.

Har hunnit vara på 2 promenader (längre prommisar alltså) med Wella också. Och nu ska jag göra mina situps och utfall innan det är dags för soffhäng och invänta gubi som jobbar seent.




Mitt i veckan

Hejdär onsdag mitt i veckan. det känns som att det är måndag idag men yeyy det är ju onsdag = kort arbetsvecka och mitt nya liv har börjat idag.

Valborgshelgen har bestått av rehab i stugan. skoteråkning, friskluft,solning och mys. Festligheter blev det i måndags och nu börjar nya livet på nytt igen vill jag lova haha. kul hade vi iallafall :) tack för kvällen tjejer!

Mina älskade Jeffrey skor har anlänt idag också. ska sova med dom, så sköööööna :D här kommer en blandad kompott med bilder från helgen.




RSS 2.0