Onsdagsbreak

Det känns som att det är helg. Efter jobbet Däckade jag i sängen en timme och har efter vilan städat, lagat mat, tittat serie och myst framför tv:n med glögg, frukt, chokladdopp med Hannes. Nu väntas strax kalas, grattis Sandra på stora 23års dagen ;)

Imorgon får jag träffa Madde!! Wiho som jag längtat <3


Inspirationskväll med Tigi

I tisdags var vi på en visning som Tigi anordnat. Fick se både ljusa, mörka, röda, raka, lockiga, långa ochkorta hår. Kul med nya idéer kors och tvärs, något kan man alltid smälla ihop.




Makeover

I söndags kapade jag Fridas hår ett X antal cm och färgade från rött till brunt. Ett lite lätt slitet hår blev friskt och tusen gånger tjockare. Så snyggt! Lite ljusare slingor ska vi göra om några veckor innan det bär av till Thailand så hon känner sig lite ljusare under resan ;)


Wellas födelsedag idag!

Min lilla skrutt fyller sitt första år idag :) det firas med hundben och sänghäng denna förmiddag <3


Inspiration

Vad händer?!


VAP fortsättning...

Fortsätter ta hand om darling. Jag har bäddat ner honom med raybans för ögonen, ljudbok i öronen och täcket över huvudet här i soffan så jag iallafall kan kolla lite tv :) Manda och Malcolm är mina favoriter i x-factor ikväll, hoppas Hey Mary och hatt-nissen åker ut. Bläe!


VAP

= vård av pojkvän.

Hannes är ny opererad i ögonen och ligger numera hemma i en totalt bäcksvart lägenhet, utan minsta ljud eller ljus och bara blundar. Allt har gått bra men han säger att det känns som att titta nyvaken ut genom fönstret på kritvit snö hela tiden. Så idag har jag vappat hela dagen :b stackarn.


RSS 2.0