Rosa Bandet-Galan

 
 
 
Jag skänkte precis 100kr till Canderfonden. Gör det ni också!
Ring 099 - 90 910 eller SMS:a GALA till  72 988
 
 
 
 

Frisk Onsdag

 
 
 
 
Yeyy vad mycket snö det har kommit idag! Friskt och härligt att andas där ute. Efter jobbet idag åkte jag och hämtade varsinn hampis åt mig och Jim sedan hängde vi hos honom och shitchatta ett par timmar.
 
Klockan är nu 19.30 och jag är svintrött, Hannes kommer hem cirkus 23.30 med flyget och hur fan ska jag kunna vara vaken tills dess? Rosa Bandet-Galan väntar iallafall klockan åtta.
 
Sedan är ju alltid ett bra tidsfördriv att googla hååååår ;)
Bilden ovan är tagen på mässan i London.
 
 
 
 
 
 
 

Present

Haha denna goding fick jag i bali-present från Jim. 🙊🙈


Hemmaplan

 
 
 
Äntligen har bästa storebror kommit hem från 4 veckors surf-semester på Bali :D Jag har saknat dig <3
Fyfan så brun han blivit, med tanke på hur mycket han reser är det kanske inte så konstigt men såhär brun(!) det trodde jag aldrig. haha!
 
Hannes är förresten i Sthlm nu och ska operera ögongen, så när ändå han är borta kan ni räkna med bror-vecka :))))
 
 
 
 

Ny jacka

 
 
 
Ihelg införskaffade jag mig en ny vinterjacka. Har ett par stycken redan men ingen som är lite längre och går över stjärten, då kanske man slipper täckisarna nångång i vinter.
 
Svar till dig madde<3: Vi kommer nog inte åka mot Phuket utan kommer mest troligt hålla oss där uppe vid Hua Hin och besöka en ö typ 3-4h därifrån. Meeeen man vet aldrig ;)
 
 
 
 

Måndagsmorgon

Just hemkommen efter finfrukost på scandic med Frida. Mycket bra start på veckan :)

Nu ska jag ta Wella under armen och gå ut på en prommis innan jobbet kallar.
Kallt ute idag men ändå skönt med riktig friskluft!


Bäst på fest

Igår bjöd Petra oss på middag hemma hos henne. Vi fick pizza och vi spelade så sjukt men roligt spel hela kvällen :) besökte även ett proppat ferrum och var där till stängning som vanligt. När kvällen var slut fick jag med mig Julia hem och hon sov på soffan. Nu har vi just käkat Empes frukost och nu är det dags att ta tag i dagen :) tack för igår!!




Där Palmerna bor

~ inte en dag har gått utan att jag tänkt på
stränderna man bränts på där klubbar aldrig stängs åh
inte en dag har gått utan att jag tänkt på
stränderna man bränts på där stranden är min säng åh
Vi drar dit palmerna bor ~
 
 
På lördag återstår endast 7 veckor tills vi äntligen ligger där!!!!!! GEEEE MIG SEMESTER!!

Lyxchoklad

Ingredienser:
2 msk kakao
1 msk strösocker
1 dl vispgrädde
4 dl mjölk

Blanda kakao och strösocker i en kastrull, häll över grädden och vispa till en slät smet. Inga klumpar får synas! Rör ner mjölken och koka sedan upp chokladen till den temperatur du önskar. Strö över mini mashmallows eller en klick vispgrädde och njut! :)

Denna lyxiga choklad + en bok = kvällskvalité 👍


Tidig uppstigning

Imorse ringde klockan 05.30 - mitt i natten. Hade första kund kl 07.00 så det var bara att stiga upp och knata till jobbet. Känner mig ändå pigg, kanske för att jag la mig redan nio? Skönt är det iaf, slutar redan 13 vilket är ju snart.

Ha en fin dag, snart är det helg!


Salon international - London 2012

 
 
 
Förra helgen var jag och Lise i London på mässa. Det var så stort så ja gud vet vad, riktigt häftigt :) Mässan var vi på hela lördagen och efter 7h hittade vi knappt ut. Vi shoppade nya saxar m.m och tittade på scenjobb som var utspritt lite här och där. Söndagen bjöd på "fri" förmiddag så vi shoppade loss i några timmar innan det var dags för alternativ hairshow på Royal Albert hall på kvällen. DET var stort om nåt! Hade platser nästan högst upp så vi fick mest hålla oss till att titta på tv skärmarna för att kunna se ordentligt. En hårshow på 3 1/2 h var maffigt, och frisyrerna gick från golv till tak kändes det som, väldigt extremt alltså. Men det är rätt coolt att man kan göra en del med hår, typ vad som helst! en helg i inspirationens tecken kan jag lova :)
 
 
 
 

Älskad

Nu har jag bytt storlek på ringen jag fick i present och den sitter äntliogen på pekfingret mitt :D
som ett smäck, den är så fiiin!

8 veckors valpbebis

Igår fick jag mysa med denna goding, sist jag såg honom var han 5 veckor och pytteliten, nu är han 8 veckor och riktigt stor och klumpig :) han kommer nog bli en maffig Karl denna vovvi. Idag flyttar han dock till sin nya familj ;(




Hypnositören

~ En familj mördas besinningslöst, men en femtonårig son överlever mirakulöst. Pojken svävar mellan liv och död och kan inte förhöras med vanliga metoder. Samtidigt är familjens äldsta dotter spårlöst försvunnen. Polisen Joona Linna befarar att hon kan bli mördarens nästa offer. I sin kamp mot klockan övertalar Linna hypnotisören Erik Maria Bark att försöka få hennes bror att vittna under hypnos. ~
 
 
Igår var jag, Hannes och co. på bio och såg denna. Den var ritkigt bra! Se den om ni har möjlighet :)
 

Inte så kaxig

Wella är en hejare på att skälla nu för tiden, men när grannarna bygger om och skruvar i saker blev man tydligen livrädd och vill ligga inbäddad i filten i mattes knä. Lilla kaxiga blev stormes :)


Frågesport - bästa tidsfördrivet

Idag gick det rätt så bra ;)


Saxess - nya visitkort :)

Nu är våra nya visitkort påbörjade, Wohoo! Ring och boka tid :)


RSS 2.0