Segt

Eftersom blogg.se appen verkar suga balle i en evighet har jag inte orkat blogga på ett tag. Men luggen funkar iallafall!:) stencoolt måste jag säga. Bild kommer den dag appen tillåter att lägga upp någon.
 
Idag har mamma efter 8 veckor i thailand äntligen kommit hem. Mycket mysigt :)
Fredag imorgon innebär kort arbetsdag, hoppas hinna med lite klättring också + en fika på stan med Julia och Petra.
 
Nu ska vi lägga oss och kolla tv.
Tjahey!
Familjen Savo´sson firade nyår....

Lugg

Nu har jag både läst och hört talas om dessa "Lösluggar" alltför mycket på kort tid så idag klickade jag även hem en till mig själv. Ska bli kul att se hur det blir, återkommer med bild så fort den dämper ner i brevlådan xD (om det är fint förståss, annars får det vara) höhö.
 
(Bild från www.rapunzelofsweden.se)

f-ck

Jag hatar detta. Jag hatar att du inte är hemma, att du inte ringer mig 24/7 och frågar hur jag mår eller vad jag gör, jag hatar att skype suger skit, jag hatar att du är så långt bort, jag hatar att det är förbannat länge kvar, idag är en skitdag och jag hatar väldigt mycket för tillfället.


Kramens dag

Jag saknar dig <3


Favorit


Effektiv fredag

Jobbat, varit till soptippen, simmat, haft tvättstuga, snart handla och sedan städa lite. Det kallar jag för en effektiv fredag :) var rätt kul att simma också, hade dock glömt bort att det skulle vara så jobbigt. Hoppas det känns i kroppen imorgon att man rört på fläsket.

Imorgon väntas Ikea, usch vad trist. Men jag måste, så är det ju bara. Åker kl 06 så det blir en tidig kväll idag.

Fick förresten höra idag på badet av en kund som kanske är 10-12 år att jag var brun :D klippte henne just innan semestern så tydligen såg hon skillnad. haha bara för att vi pratat om detdär idag Lise. Men det var ju kul iaf, tur att solen gjort lite rätt ifrån sig ;)

Går fortfarande inte att ladda upp bilder via telefon, känns så trist för er att bara läsa tråkig text :(


Torsdagsklättring

Just hemkommen från dagens träning. Riktigt ont i armarna fick jag men idag var det riktigt skoj för det gick så bra :)

Imorgon väntas simning, ska simma till Malaysia tänkte jag så jag kan pussa Hannes lite sen kan jag flyga hem en månad senare..



skit blogg.se

har inte kunnat ladda upp bilder på flera dagar. varför!?!? blir knäpp.
 
 

Kaos!

Haha vilken händelserik dag det var igår. kan bara skratta åt allt såhär i efterhand.

Direkt efter jobbet var det paltmiddag som stod på schemat, med paltkoma åkte vi direkt efter maten med kartonger till lägenheten. Väl framme där gick vi upp och skulle ta av oss ytterkläder och lämna hunden inne så vi kunde bära upp allt i lugn och ro, MEN vad hände? Jo vi gjorde som vi sagt och påväg ut och ta första kartongen säger dörren SMACK... Och den gick i lås.. Där står jag och Mommo, utan ytterkläder, utan nycklar att ta oss in, båda våra telefoner låstes in och även stackars Wella blev inlåst. Till och med bilnyckeln hamnade på fel sida. Jag skrattade och Mommo höll på att börja grina. Fanns bara en lösning, knacka på hos grannen och fråga om jag fick låna telefon och ringa FAB, men snäll som han var körde han dit mig istället och en snubbe åkte efter oss och kom och öppnade åt mig. Dessutom är grannen bara hemma en vecka i månaden så var ju jävla tur att han var hemma just idag. Haha ja herregud vilken dag. Låt detta aldrig hända igen. Amen.

Nysoffan fick sin plats Igår. Är riktigt nöjd över den :)


Tisdag

Efter en lång gårdag med tidig uppstigning, jobb och kvällsmys hos Sandra trodde jag att jag skulle sova som en prinsessa, men nej. Somnade efter tolv och vaknade halv 5. Vad är det för fel? Vill bli människa idag, inte lalla runt som en zombie. Tack på förhand.

Var helt okej att vara tillbaka på jobbet, nu är det bara ösa vidare några veckor och fundera på nästa resa ;)








Vardag

Tillbaka till vardagen, det är måndag och efter nästan 4 veckors ledighet ropar jobbet efter mig. Idag har jag vaknat 05.50 men steg upp vid 07. Njutit av lugnet framför tvn med en kopp kaffe i handen. Nu är jag på jobbet och har just haft första kunden för dagen :)

Wellis var inte pigg på att stiga upp tidigt idag <3


Betongkepan

Den är då på idag. Aj vilken skallebank jag haft. Men det var riktigt skoj igår, var hos Jim till en början sedan gick vi vidare till landströms följt av nya Royal:)
Var hemma redan efter ett men set räckte gott och väl, jag undrar hur mkt betongkepsen vägt annars.


Dagens ros


Lördag

Lördag och jag har vaknat 04.30. Det tar sig! Om en vecka vaknar jag väl normal tid, Huhu.

Fryser som attan gör jag fast det bara är -3 grader idag. Ett varmt bad skulle sitta fint idag igen :)

Ikväll ska jag och dricka öl hos Jim. Det ska bli trevligt.

God helg!


Morgonmys

Blev bjuden på frukost i kurra imorse :) det passade ju alldeles ypperligt bra när jag ändå var vaken tidigt.

Har även varit och fikat med Lise på stan idag och nu ligger jag med 2 av 3 djur i sängen och läser bok. Tror på en PN strax, så jag orkar hälsa på bror min ikväll.

Bye!



Hmm

Trodde faktiskt att det skulle gå bra att vända dygnet men så fel jag hade. Har vaknat 03.00 och varit döpigg sedan dess, nu är kl 06 så det är väl lika att hoppa upp och agera. Ska spola upp ett bad och sedan tror jag faktiskt att jag ska börja köra grejer till lägenheten :)

Pratade just med Hannes som är installerad på Malaysia, inte lite avis jag blev när jag såg strålande solen gassa rätt in i kameran på skypen :( och här i mörkret ligger jag. Blä! Saknar dig gubi.

Här morgon(natt)myser jag och wellis :)


Vill inte!!

Jag vill inte hem idag. Skit också.
Är tokhett idag men jag gnäller inte, snart är det minusgrader i flera månader vilket suget balle. Idag är solen min bästa vän! <3


Sista refrängen

Tisdag idag, vilket innebär att vi börjar vår resa hemåt imorgon! Herregud vad tre veckor gått fort, jag fattar inte vart tiden tar vägen. På torsdag kl 10.00 svensk tid är vi hemma :) jag längtar efter min älsklingsskrutt till hund så mkt så jag kommer väl grina när jag träffar henne, hihi.

Igår var vi på ett vattenland, man blev som 10 igen! Så jäkla skoj :D på kvällen var jag och tatuerade mig, fixade till fossingen som jag gjorde förra året plus en till nying.

Mina två sista dagar här lär bli svettiga när jag inte får bada. Men det är bara njuta för snart är det färdigt med sol och värme på ett tag. Lär väl börja planera nästa resa ganska snart så fort verkligheten kommer ikapp där hemma :b


Vackert


Nyårsafton

Bowling, middag, dans, drinkar, sång, risballonger, fyrverkerier och kärlek. Vi hade supertrevligt igår och alla verkar nöjda. Här kommer en liten sammanfattning i bilder :)


RSS 2.0