Hemma och ledig

Riktigt skönt att vakna upp hemma i sin egna säng och inse att man inte ens behöver gå till jobbet.
Var på morgonprommis med hund och kille innan frukosten sedan har jag slappat hela dagen och verkligen inte gjort många knop. Kan behövas ibland märkte jag :)
 
Hoppas på finväder resten av veckan så får jag se vad som skall hittas på.
Idag önskar jag mig denna fina tavla, snart Jul hörrni polers! Tveka inte ;D
 
 

<3

Här har vi det mer än bra. Vi solar, åker båt, paddlar kajak, fiskar, badar, äter gott, spelar spel, läser böcker, bastar, tränar och bara njuter av sommaren och lugnet. Jag önskar mig en egen stuga.




Söndag

Startade även denna morgon med en prommis med hundarna och Sandra. Har resten av dagen mest segat och degat här hemma, ska strax till karhuniemi och kolla till katten sedan blir det nog bara packa och städa av hemmet så det är gjort innan vi drar på semester imorgon.




Canvastavla

 
Snart ska våran sessa få en plats på väggen :D
Tror det får bli i måtten 70x90.
Vår finaste plutt <3
Hoppas hon blir nöjd med denna, våran lilla donna.
Det kommer då jag bli!
 

Lördag

 
Vaknade 09.30 såhär första lediga dagen på semestern, hoppade direkt i träningskläderna och tog med hundarna på morgonpromenad i det faktiskt soliga vädret.
Pausade hemma hos mamma och pappa för en kopp Te och lite frukost innan jag gick hemåt.
Nu sitter jag i soffan och äter äppelbitar med kanel på och småkikar på Lotta På Liseberg på tv, tror jag ska hoppa i duschen och göra mig redo för att fånga dagen.
 
Trevlig helg!
 

Präst

 
Sitter och väntar på att Hannes ska komma hem från Discgolfen så ska vi åka till Lärkvägen och äta middag. Lyxigt att bli bortbjuden såhär på semesterstarten :))
Skönt att man får ha på sig tjocktröja såhär i mitten på juli, NOT!
Ge mig sol för helvete!!!
Och värme såklart.
 
 
 
 
 
 
 
 

Gött

Bara för att jag kan! Ett skift kvar imorgon sen hälsar jag semestern välkommen ☺


Hitta mig själv

När jag gick förbi Karin wasara hittade jag mig själv i skyltfönstret. Haha!


Fördriva tid

För att fördriva tiden på bästa sätt kan jag tipsa om att kolla efter resor till varmare breddgrader. Fy fan vad jag vill åka nånstanns! Hade lätt kunnat åka vecka 31 när min sista semestervecka är, ska se om det finns något lämpligt då.
Vi funderar om vi ska ta en vinterresa igen jag och Hannes, jag vill till Mexico medans han hellre vill se Jamaica. Vi får väl se vad det blir och om det nu blir nåt. Jag hoppas verklligen det.
En kryssning hade inte heller varit fel.
 
<3<3<3<3<3<3<3<3<3 sol,bad och värme <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
 

Här sitter Jag, chokladen, och beach2020 och önskar alldeles för mycket :D
 
 
 
 

T.G.I.F

Fredag på Saxess, jajamen! Inväntar sista kunden innan jag tar helg, ska börja ledigheten med en fika på stan med Lise, Sandra och Lo :) sen kanske det blir att åka till stugan, om de inte regnar förståss..

Trevlig helg önskar jag och ny-skjortan er!


Shoppingsug

Just spanat efter lite nya kläder och fastnade för dessa. Kollar dock via mobilen så imorgon kanske det blir att klicka hem kalaset när man väl sitter vid en dator :) så jäkla segt med telefon på vissa ställen, här hos mamma och pappa suger det jämt!


Alone

Gubi har åkt till Göteborg, mamma till Luleå, pappa till Norge och bror jobbar eftermiddag. = allanäraochkäraharövergivitmig :(

Tröstar mig med en påse karra och en skitfilm samt med en hund som hellre sover på kuddarna på golvet än med mig i sängen :/


Lång helg

Kirunafestivalen 2013 är över. Gick nykter på torsdagen vilket gick rätt okej ändå, alla trodde ändå att man var full så det spelade ju som ingen större roll . På fredagen däremot hoppade vi frstivalen helt och hållet och åkte till parakka med Sandra för att mysa med Lise, Lo och myggen :) och i lördags gick jag ut. Startade dagen med brunsch hos emma, jättetack för det! var asgott och supertrevligt :) fortsatte hemma sedan var jag till petra på inflyttningsskiva och därefter vidare till stan. Blandad helg med andra ord - och bara trevligheter!



RSS 2.0