På väg!

Nu börjar resan till älsko och varmare breddgrader. Första stopp blir Stockholm och imorgon åker jag vidare till thailando. Efter 2 veckors intensivt arbete och längtan till denna dag är jag äntligen på G :D ha det bra här hemma, tjarå!


.

Snart snart snart.


Cool

Alltid så snygg.


Förkyld!

 
 
 
 
 
Nej nej nej nej det är inte sant. Eller jo det är det. Jag har lyckats bli sjuk över en natt, snoret rinner, halsen värker, kinderna är rosa, ögonen blanka, och skallen exploderar... Åhhh jag har inte tid!!
Tur jag har en kort fredag som väntar, sen packar jag ner mig själv och vovvi och åker till stugan med päronen och kurerar mig hela helgen. Jag ska INTE vara sjuk nästa helg, det kan ni fet glömma iaf.
hata hata hata.
 
 
 
 
 

haha

Långt, kort, ljust, pippi, mörkt ,halv- krull, rakt, lugg, uppsatt, utsläppt.. Man har som haft en del olika frippor. Fina som fula xD Kan faktiskt sakna pippifärgen när jag ser bilder från den tiden. Kanske höstprojekt igen vem vet!? Luggen var fasen inte så dum den heller, det var länge sen jag hade det också.
 
 

tröttis

 
 
 
vs

0-1
 
Fint med snö men jag är leds på att frysa. Ligger nedbäddad redan och drömmer mig bort till varmare breddgrader ;) See you soon Sunshine!
 
 
 
 

Gesällbrevet

Ett halvår senare fick jag äntligen mitt Gesällbrev utdelat idag :)


Säljes

NY EKBY vägghylla från IKEA säljes om någon är intresserad?
Den är ihop skruvad men såg att den blev för stor i mitt lilla hem så den har inte ens hunnit sitta på väggen.
 
Pris 400:-

Har även ett Universal Väggfäste som passar till LED, LCD och PLASMA TV upp till 55" som ligger i obruten kartong ifall ni vet någon som behöver?
 
Pris 500:-
 
 

Längtan

 
Nu kör jag 2 långa men förhoppningsvis snabba arbetsveckor innan jag åker till min andra hälft på andra sidan jorden. 2 veckor med dig kommer bli underbart,  jag saknar dig så darling <3
Vi kommer åka till Koh Phangan och/eller Koh Tao (Thailand) , får se vart det blir. ååh jag längtar ihjäl mig!! När jag kommer hem har han inte många veckor kvar innan allting är i sin ordning på hemmaplan.
Puss i love you.
 
 

 

Mys

Vilken lugn och härlig helg det varit. Synd bara att dagarna går så fort direkt man är ledig.

Inhandlade mig en spegel idag så snart är min lilla hörna klar :)


RSS 2.0