Resa?

Funderar på om man ska åka till Stockholm, västerås eller göteborg när det är långhelg kring nationaldagen. Det hade varit skoj :)  Ska forska vidare i den saken exakt nu!
 
 
 
 

Älska sommar

Sommar och sol i Kiruna! Helgen har bestått av promenader, solning, fika hos Petra, grillning hos Svärfar, chill i kurra, bakning, städning, häng hos Sandra, filmmys med Hannes o säkert något mer som jag glömt :b


Vardag

Hjärtat är hemma och ordningen är återställd! :D

I lördags kom han äntligen hem, vi har haft fullt upp hela helgen då Hannes börjar jobba em skift idag. (=no life) hälsat på hans föräldrar, mina päron, solat och fikat hos Malin halva söndagen, kollat hockey hos Emil och Sofia, hälsat på Viktor och Sussie osv. Fullt ös medvetslös! Men jag klagar inte :)

Nu kallar jobbet så hejsvejs!


Dagens

Efter många om och men blev dagens outfit väldigt enkel. Sköna jeans, slapp tisha, converse och istället stora smycken till kittet :) om ca 20 min sticker jag iväg på mission!

Trevlig helg!


Rent

Har ägnat förmiddagen åt att städa och tvätta bilen. Det var nog den grisigaste bil jag skådat på länge så hädanefter ska jag ta hand om pärlan med omsorg.

Nu ska jag göra mig i ordning och dra på facet och byta från städ-outfit till finlördags outfit ☺


Diiiie

Hoff vad är problemet när jag aldrig kan sova? Nu drar jag igång avslappningsmusik som PRO brukar göra och hoppas jag coolar ner lite :b

Idag har jag varit och ätit middag hos svärmor, hängt med Julia och Co. Samt varit på en 6km prommis med Sandra. Härlig dag med sol och värme :)


Jajamen :)

Sanningens ord :)


Onsdag

Vilken vecka det varit hittills <3
Lise och Robbin har äntligen fått deras lilla plutt Lo till världen, på min pappas födelsedag och hela köret. Vilken timing! Det närmar sig Hannes hemkomst, jag har flyttat "hem" igen och imorgon är det redan torsdag så snart helg. Dagarna bara rusar iväg - i like.
 
Nu ligger jag i soffan och kollar efterlyst och spelar yatzy på telefon och håller på tacka för idag, varit hektiska dagar så idag är jag färs och pannkaka.
 
Godnatt!
 
 
 
 

Mitt i natten

Åååh kan inte sova, just när slog igång en film och tänkte blunda ringde telefon. Blev så pigg och nervös så jag inte vet vart jag ska ta vägen :D

14 maj nu btw, grattis pappa och alla "solskensbarn" (som han själv kallar det) som är födda detta datum! 😃👍❤


Hejhej

Då var det måndag och ny vecka. Har varit grymt skönt att vara ledig några dagar så jag har fått så gott som allt i ordning i hemmet. Nu fattas bara hjärtis:) hih. Sitter på jobbet nu och har lunch, det är jag och radion som gäller nu när Lise är ledig;(

Köpte ett par nya skor i helg, converse med platå och utan skaft (trodde jag aldrig om mig själv) haha! Coola är dom tycker jag.


Lördag

Nu är det inte mycket kvar att flytta, har gått ganska snabbt. Sista grejerna tänkte jag köra idag så kanske sover på Steinholtz redan från ikväll, får se hur jag gör :)

Nu väntas strax en fika på stan med fin-Petra. Vi båda förtjänar en liten break i allt flyttande ;)


Städtorsdag

 
 
 
Uppe med tuppen redan 06.15 när man är ledig, nog är det typiskt. Var ut med wellis sen gick vi in och somnade om som tur var. Sitter och äter frukost nu och ser snön blåsa ner utanför fönstret så nu har städkläderna åkt på! perfekt dag för sånt tråk-göra. Nu har jag inga fler ursäkter för att slippa, hannes är ju snart hemma och då ska vi flytta hem :)
 
Hittade en fin spegel och en egentligen vägghylla (som jag tänkte ha som skohylla) på JYSK igår, någon som vet om butikerna har öppet idag när det är Röd dag? Annars får det bli imorgon :)
 
 
 
 
 

Slösa

Råkade spendera några pengar på stan idag igen. Blev 2 tröjor som dom båda till och med var på rea. Sen köpte jag 2 köksstolar också:) det bästa på hela dagen var mjukglassen vi åt! Hur kan det vara så gott? Åt nästan upp hela också, annars slänger man ju halva för att man är less men i te idag ;)


Ny hårfärg

Lise har både klippt, färgat och även gjort förtjockning av mitt barr idag:) börjar ju äntligen få längs på mitt eget så ville inte förlänga desto mer nu. Här ör bild på ny färgen och klippningen av mitt alldeles egna hårsvall.. Haha :) bild med förtjockningen i får ni se en annan dag.


Trist

Idag är första dagen av typ 180 som jag ska jobba själv på salongen då Lise nu mera är mammaledig, fyyyy så trist ;(( tur det är kort vecka så jag hinner vänja mig sakta men säkert.

Började morgonen med en liten prommis i STORMEN(!) herregud Wella kunde knappt gå. Nu har vi busat och strax ska vi rejsa till jobbet.

Hejhej


Stugan

I helg har jag varit hundvakt åt Kira. Åkte till stugan igår så hundarna har fått springa av sig ordentligt :) nu väntas en ytterligare kort arbetsvecka innan 4 dagars ledighet igen, fasen vad skönt!


Nagellack

Nya favoriter


Filmtips

Safe Haven (Drama, Mysterie, Romantik, Thriller)
 
Handling: En ung kvinna med ett mystiskt förflutet anländer till staden Southport. Där tvingar hennes relation till en änkling henne att konfrontera den mörka hemlighet som hemsöker henne.
 
Kommentar från mig: Sjukt bra. Fin och romantisk, spännande och mystisk, rolig och obehaglig. Ja den innehöll en blandning av allt men var riktigt bra tycker jag :)
 
 
 

.

 
De senaste dagarna har bestått av allt möjligt. Börjat städa äckelpäckel-lägenheten lite smått, promenerat med sandra och hundarna, solat på fjällis,  varit på stan med mor min, firat valborg i kurra, jobbat och hälsat på hos Sofie. Även hunnit äta årets första mjukglass! Det var tamefan det bästa :D
Imorgon väntas jobb och sedan fikadate med Madde som är på finbesök i storstan ;)
 
 

Vårjacka

 
 
 
Har inhandlat mig en ny vårjacka.
Det blev en Colour Wear jacka i färgen Dusky Olive för 999:- på Intersport :)
Mycket nöjd!
 
 
 
 

RSS 2.0