Home sweet home

Då var jag hemma efter en dag i stugan, eller ja en övernattning rättaresagt. Har varit med Hanna och pappsen där och vi försökte oss på att fånga lite firrar men fick bara EN enda denna gång. (Tur att jag fick den iaf) Sedan har vi ätit i massor och öst fyrhjuling :)

Nu vidare till Hanna och dricka kaffe och spela skipbo kanske!?


Heeej

Thai

Nu kommer snart Hannapanna och ska äta thaimat med mig. Gooott!! :)


En dag



Tröja - Gina Tricot
Bälte - Mera Mode
Leggins - Cubus


Söndag

Dålig uppdatering igen jag vet. Men har haft fullt upp sedan jag kom hem från Västerås.

Här bjuder jag på lite bilder från resan :)




 





Hemfärd

Imorgon bitti bär det redan av hemåt. Veckan har gått såhäääär snabbt! Haft riktigt skoj här nere och längtar redan till nästa gång men såklart ska det bli skönt att komma hem igen också.

Landar 13.15 i Kiruna så imorgon bjuder jag eventuellt på lite bilder från min resa :)




Goodbye /T

Stan

Godmorgon!

Nu har jag vaknat efter 13h sömn. Känner mig som en helt ny människa. Nu ska vi äta frukost och ladda inför en tur på stan här i Västerås :)


Åå så tråkigt att jag inte kan lägga upp bilder. Torra små inlägg ;b huhu


Då var det söndag igen

Sådärja nu var 2 festdagar avklarade här i våsan. Hela fredagen känns som ett stort skämt, kicko tappade sin mobil i toaletten så den är helt ur funktion nu, jag tappade mitt bankomatkort i skogen (Hittade det senare) och sedan kom det något klet i min telefon så den inte går att ladda nåmer och knapparna är grymt sega?! Usch.. Aja men kulvar det iaf :)

Igår var det dock lite segstartat för min del men det gjorde inget, var på krogen och öste och fy sate så mkt folk det var! Lite annat än jag är van vid där hemma. haha! Efterfest blev det här hos kicko och efter en hög släng av övertrötthet somnade vi nog pratande.

Helga helgen har varit riktigt skoj. Tackar för det! Hoppas ni också haft det lika bra.


Nu är det bara chill som gäller resten av dagen, FriidrottsVM, godis och mys.

Hejsvejs

tjena

Insåg precis att jag inte har med mig kamerasladden hit till Västerås så ni får se bilder först nästa vecka :(
Fanfanfan. Alltid glömmer man nåt :b


Nu kommer iaf strax kicko och då sätter festen igång!

Ha en bra kväll!
/ T

Västerås!

Igårkväll anlände jag till Västerås. Flög från Kiruna till sthlm med Jim och Hanna (Som åkte vidare till Göteborg) Sedan tog jag bussen till Västerås och Kicko! Såå jäkla kul att träffa henne igen, sist vi sågs var i julas och såhär länge får det inte gå mellan gångerna vi ses. ujuj. Vi har mycket att ta igen! Var framme vid 18 tiden igår och då möttes jag upp av kicko, vi gick förbi hennes träning en sväng och sedan stannade vi och handlade på Ica innan vi var hemma. Vi hann med att laga mat, baka och trycka i oss chips under kvällen :)

Nåja nu är jag här och kicko är och jobbar idag. Jag har gått en runda på stan och hittade faktiskt lite smått och gott från Gina :) Kameran ligger på laddning så bilder kommer ikväll. Gjorde ett besök på bolaget också så ikväll blir det fest och dans runt krogarna.


Skriver senare :)

Uppdatering

Ursäkta för usel uppdatering. Har haft fullt upp hela denna vecka, vaknat kl 8 varje dag och tagit med frukosten till stranden vid nio-tiden. Har åkt vattenskidor för första gången i mitt liv (kom nääästan upp innan vågen slog till så jag fick en vacker flupp) det var första och troligen sista gången jag prövat det :P Bananbåt och vattenskoterlekar har också utförts, fyfaasen vad kul det var med bananbåt, jag och lotta höll i oss förbrilt men flög som vantar i kurvorna. Nu väntar jag på att jag ska åka till mammas jobb och fika med dem, safari var det beställt idag :)

Har haft mycket klippkunder de senaste dagarna och helgen består av det också. Glömmer såklart alltid för och efter bilder men skit samma.


Nu ska jag kila vidare. Hejsvejs  

Sööndag

Igår blev det fest för mig Hanna, Lotta och Sandra. Vi gick till Madelene och satt där innan det var dags för arran. Mycket trevligt :)

Idag har det varit strålande sol och jag har faktiskt solat lite smått medans Hanna krattade och Lotta klippte gräsmattan. Deras aktiviteter lockade mig inte riktigt så jag låg bra där i solstolen. Har även varit och badat i likviken med damerna, kallt var det men faktiskt väldigt uppfriskande också :D Bra att rensa huvudet en sådan söndag som denna.

Hoppas på lika bra väder imorgon, då blir det bad och skoj hela dagen.



Vinnaren blev Hanna till vänster! Grattis



Hanna och Caroline





Här hade vi kul tror jag? :)



Lotta och Carro


Drömmar är allt bra häftiga

Godmorgon

Inatt har jag varit i Spanien med mamma och pappa, fixat mammas balfrisyr, klippt och färgat håret på E.M.D - Erik och jagat kameler med fyrhjuling.

Haha vart kommer allt i från? Är ju bra att man till och med kan ha roligt när man sover :)

RSS 2.0