godkväll

Då var det redan fredag imorgon. Vart f-n tar veckorna vägen?! Sa till en kund tidigare i veckan att vi haft öppet ca 2 veckor + några dagar. Jo juste, jag tog bara fel på +2 veckor också. Har redan jobbat i en månad. Shiieit. Jag förstår inte, tiden verkar gå fort när man har kul som man brukar säga.

Har haft min första permanentkund på nya salongen idag också. Gick jättebra även fast det är tråkigt.. Man rullar fan en timme och det ska verka i 12 minuter sen ska alla spolar bort. Känns lite onödigt faktiskt :P haha.

Och imorgon var det fredag som sagt. Vad händer ihelg? Karln jobbar natt och det Ogillas!! :(
Blir nog en lugn helg hoppas jag. Ska umgås med päronen och mommo innan hon åker hem på söndag. Det får det bli.


Och förresten:
OLLE HEDBERG, vilken bra gosse. En av favoriterna i Idol, kan inte bestämma mig om Olle, Jay, Elin eller Minnah ska vinna. Ska fundera tills imorgon.


Godnatt alla trötta :)


depp

Ååååh aldrig får jag fina nyheter. Har varit lite utav en depp-dag idag men sen började jag prata med Kicko och då brukar allt genast bli bättre. Meeeen..........Nej då har även hon något dåligt att säga, nämligen att hon itne kommer hem till jul och jag måste vara utan henne ännu längre. Hur tänkte du?! Kommer inte gå. Är redan på tok för längesen vi sågs. Och jag behöver massa tid med dig att ta igen allt vi missat :( åååh fanfanan vad tråkigt. Försöker planera in en resa till henne nu i Oktober iaf men det kommer isåfall att bli en kortis, typ över en helg bara. Inte bästa tillfället att vara ledig för min del :/ Men jag MÅSTE träffa dig kompis, saknar dig!



Nu står även jag i den "korta" kön till en Iphone 4. Som jag längtar efter dig :] :] :] Trist bara att jag kommer glömma bort att jag väntar på dig, eftersom kölistan var ganska maffig. Men den dag den kommer blir jag glad.
Iphone vs. HTC 1-0

Nu ska jag hämta mor från jobbet och åka hem till dom och kolla Idol. sjunger Olle idag? Min favvo. I Hope so!




Mycket i huvudet


jag får nog hålla allt tillbaks
det finns ingenting som räcker
hjärtat kom aldrig till tals
i ett block som bara läcker

men ändå
du, min vän i livet
se hur kvällen brinner opp
en enda sak är givet
vi är två hjärtan
i samma kropp

om jag tappar allt igen
det är möjligt att det händer
det kan vara svårt att hitta hem
från alla hav och alla länder

men ändå
du, min vän i livet
se hur sommaren blir höst
en enda sak är givet
du bär min luft
i ditt bröst


Tänker på er. Ni vet vilka ni är.
Styrkekram från mig <3


Efterlysning

Jag har tappat bort min klocka!!! ååååh blir galen. den finns ingenstanns. kan minnas att jag hade på mig den när vi var ut förra helgen, den 18 sept. Vet ni något? Eller har ni tips om vart klockan kan vara? Skriv åt mig ;P (Borde nog medverka i Efterlyst känner jag) Min finaste klocka so jag fått av göbben ;/ trodde den var här hemma nånstanns mend et är omöjligt, för nu har jag sökt exakt överallt. FAAAN



Favorit

Här är mitt bästa köp på länge. 49:- för ett par men jag och Hanna blev snåla (av någon dum anledning) så vi köpte ett par och delade på det. Haha! så 25 spänn för ett sånthär fint. I like! Snyggast var det faktiskt med ett bara.




25års kalas

Hej på er.

Igår var det kalas hos Jessica, vi åt goda tårtor, spelade spel, drack alkohol och var på krogen. Sådär i korta drag.
Det var riktigt trevligt och som tur var så vann vi tjejer i "Med andra ord", det hade varit pinsamt att förlora mot tröga karlar... Vi vann med 3 rader mot en halv. Om det säger er något. Såklart var "lilla" Hamlet också med på festen. Shit vilken gigantisk hund. men så söt :D

Idag har varit en slödag som vanligt, har sovit, kollat världens mest sjukaste film. Blev bara arg för en kille var helt jävla tom i bollen. Nu har Hannes åkt på någon slags dykningskurs på badda så jag är kvar här och ska städa lite innan ensam mamma söker börjar kl åtta :)


tröööttt

Oj vilken dag, fullbokat har jag haft, knappt nån rast men fasen vad skoj det varit :D
Känns dock i kroppen, är som en degluva hela jag. Nu ska jag snart upp till jobbet igen, ska klippa och färga mommo min som kommit på besök :) Hon blir i stan i 10 dagar så måste passa på!

Såhär seg är jag nuuuu


Sminkparty

Godkväll mina vänner :)
Allt bra?

Jag har just kommit hem från steg 2 av den där Mary Kay grejen jag tidigare nämnt. Idag var det vardags makeup som gällde och f------------n vad kul det var :D Sånt gillar jag! Fast som sist, man kände sig urdålig, som om det var första gången man skulle sminka sig. Men resultat blev bra. Färger som man itne själv brukar använda Skulle vi nu använda och jag tilldelades Gröna nyanser!! Just det, grönt? Sen när skulle jag sminka mig i det själv? Never.

Men blev iaf nöjd med resultatet, och det var inte så pjåkigt som jag trodde :D





Nya rosa

Äntligen har jag skaffat mig en ny plattång!
Efter 5-6 år med den gamla svarta så har den faktiskt börjat ge upp. Nu var det dags att uppdatera mig på nytt med en vit/rosa gullig sak. Jag valde den nyaste "Rosabandet" tången, känns bra att några kronor går till något vettigt också.




Bild 1 : Söt liten låda
Bild 2: En väska
Bild 3: Ytterligare en väska, som tången kan läggas i när den är kokhet. 2 små fack, i den med dragkedja fanns även en liten spegel :)
Bild 3: Hela kittet.

Tången har livstidsgaranti. Bara så ni vet om ni behöver ny ;D


förkyld

8 kg snor + 8 kg godis = Bra kombo :)
8 kg snor + 8 st nysningar i rad = Inte lika nice...

Har inte tid för sjukdom, så därför har jag undvikit Frida i några dagar för det var hon som började. Nu ska jag kika Robin Hood och fortsätta proppa i mig min medicin, dvs godis. Funkar oftast i alla lägen.



hoppsan

nu har jag slirat lite här med inläggen kom jag precis på. Måste ju ge er något tidsfördriv, att läsa min blogg är nog väldigt givande och intressant. right? haha :D

Helgen var iaf NICE. Umgåts med käraste Frida som varit i stan, en tjejfest i lördags med mkt roligheter och många drinkar, en väääldans slö söndag som jag även var tvungen att gå och rösta på. sådär in i det sista. Nu säger jag nått man inte får säga men jag erkänner, "jag kan ingenting om politik" eller kan och kan, bli inte arga.. men jag är inte intresserad.  Sen att Sverigedemokraterna kom med, det gillar jag dessvärre inte. Meeeen vad ska man göra. Nu blev det som det blev så det och det är inget att göra åt, så nu håller vi käft om politik tycker jag.


Här är lite pics från helgen istället :)








Hopp i säng

Nu ska jag hoppa i sängen. HEHE
Ja sova alltså. Har förmiddag imorgon så det gäller att orka stiga upp på morgonen.
Fast först en kopp te och en macka. Blev inspirerad av chexie precis, såg jävla gott ut så jag kopierar och gör samma! Dock inte hembakat men ICA bakat ;P


Såhär känner jag mig just nu: UR BALANS.........
och det gör nog Frida också för den delen, hon har bilat från Ume redan idag :D




haha fyfan jag vet inte riktigt hur och vad vi tänkte? tänkt vi ens...

test test

Nu ska vi se om detta funkar. Youtube inlägg för första gången.





....kan ju meddela att det gick åt skogen. Fattar ingenting :P

Iphone 4 eller HTC desire?

Ok, nu har ALLA i min närmsta omgivning en asgrym telefon utom jag? Mobbing eller våldtäkt? Alla skaffar ju samtidigt. Fast det är jag som velat ha en längst? Ska stå ut med min snygga LILLA (Observera lilla för den är skitliten jämfört med de nya jättarna, en ericsson T700 har jag nu.) tills lönen kommer. Då jävlar köper jag en jag med. Har bara inte bestämt mig för vilken det blir? Både Iphone och HTC är häftiga. Men vilken är egentligen bäst? Känns som Iphone bara för att det är en Iphone, och för att jag känner mer igen det namnet än HTC. Ja det är inte lätt... Hjälp mig?



 

Min käraste nuvarande..


Halsont

ååh nu har jag ont i halsen igen, skjut mig jag har inte tid med sjukdomar nu.. ska nog lägga mig i soffan och kolla ryktet går på tv. En typiskt tjej-film har jag för mig? Perfekt! :)

Imorgon ska jag lämna tillbaka de ena par skorna jag köpte i fredags. Ska byta till ett par andra som min mor köpt, dom var faktiskt snäppet snyggare ;P hon hittar då allt.

Jo, sen var det ju en till grej som gjorde mig väldans happy idag. Frida kommer nog till stan på onsdag :D :D :D Kanon eftersom jag jobbar f.m onsdag och torsdag. Sen till helgen är det festligheter. eller har jag fel? snälla säg inte nej.


Godnatt mina vänner :)


kickO_o


Nu har jag även fått enorm Kicko-längtan. Inte bara stugan som jag saknar utan nu strömmar det massa annat över mig. När kommer du hem till mig pigan? Nu får du sluta med dina dåliga undanflykter, så som fottimatch, lagfest, pojkvänsmys, jobb, osv. Nu får du ta tummen ur röven och sätta dig på flyget vare sig du vill eller inte. Okej? :)


stugis

Åh vilket stugsug jag fick. Fiska, ta en öl, softa. Trist att det dröjer ett år tills nästa gång :( nu kommer snart snön och då är det kört.










Lördag

skönt med helg. men då är ju frågan: vad gör man en lördagkväll som denna? Vet inte om jag är så sugen på fest. såklart lite men spar nog krafterna till nästa helg. är ju tragiskt att man är ut varje helg. men jag säger som Petra: fast vi är det förnekar man det bara" Bra sagt ;P


Nej det blir nog att laga mat åt göbben och bara vara hemma :) Det återstår att se.

eller ?



Shopping

Välkommen Fredag!

Idag efter jobbet gick jag med mamma och pappa och fikade på Café Rost. Sedan for daddy hem, han verkade inte så sugen på shopping så jag och mor fick gå själva. Kom iaf hem med ett å annat, några tusenlappar fattigare också dessutom.. huhu. Men nöjd är jag med inköpen, är så sällan jag handlar :)





SJUKT

fan vad sjukt, när jag kollar efterlyst visar dom sveriges 16 mest efterlysta snubbar. och vem ser jag? Jo en kille som vi såg när vi var på semester i Turkiet i somras. Man vet att han befinner sig i turkiet men eftersom han är turkisk medborgare lämnar dom inte över honom till Sverige. Men kul att veta att man sett en av Sveriges mest efterlysta man på badstranden på sin semester :O Fan jag sa ju att dom kunde vara nära....


Såg tidigare i Aftonbladet om eftelysta män och såg att han fanns med där men tänkte inte så långt. Nu lät det plötsligt lite värre när han var så himla efterlyst ;p


PASSA ER!


tog en 5:a

fasen också somnade när jag var hemma tidigare idag. Jobbade bara till 14.30 men skulle tillbaka kl 18 för vårt lilla uppdrag. Men självklart slocknade jag där på eftermiddagen så nu är jag pigg som en mört! Åå irriterande, självklart när man ska upp halv 7 i morgon bitti :(

Vårt uppdrag gick iaf klockrent! ;D bara så ni vet. hihi


Nu ser jag att efterlyst har börjat igen. Ska lägga mig med täcket i soffan och se om jag känner igen nån skurk. Lite små läskigt när man får veta att gärningsmännen finns närmare en själv än vad man tror. Tyvärr...



Godnatt mer er! :)


Blogaward



Märkte just att jag fått en blogaward av Linn. En till dessutom? Har jag fått flera? :b
Men tack iaf.


- Kopiera in awardbilden i din blogg för att visa att du har fått den
- Tacka och länka till den som nominerade dig
- Berätta sju intressanta saker om dig själv
- Nominera sju andra bloggare och länka till dem


Skriv 7 så kallade intressanta saker om dig själv.

- Jag har lika krulligt hår som Mel B i spicegirls. (nästan då) Tacka vetja plattång!

- Jag har åkt skridskor i 12år

- Jag är allergisk mot Kiwi och mygg

- Jag har haft Svininfluensan!!

- Jag har krockat med bil 3 ggr.. (Påkörd inräknat också)

- Jag kollar minst 1 film om dagen. Standard för att jag ska kunna somna.

- Jag har spelat CS och KO när jag var yngre. Lanade med kompisar och struntade nästan i skolan. Spelade hellre :)



Jag verkar vara sist med detta för alla har ju redan fått en award så jag ger den inte till någon :b

IDOL

Äntligen börjar ju idol för tusan! Som jag har längtat :D
Grym var tjejen som just sjöng. Fan jag önskar att jag också kunde sjunga...


Sunshine

Hej alla glada.

Läget? Tack själv mår jag bra. Solen skiner, jag har slutat jobba för dagen, jag är på väg till thai och äta maat. Braa tisdag :D

Idag har jag fått min skatt från sverige så Nu vill jag beställa en Onepiece. Ska nog göra det antingen ikväll eller imorgon, nu kan jag inte vänta mer. Tacka vetja Skatter!

Nu väntar restaurangen och solen på mig så ska kila. Kommer kanske med ngt roligare senare. Om jag nu kommer på ngt. Hessvejs :)



Kreativ

Nu blev jag sugen på att göra nåt kul.




Beautiful Life

Oh oh Ooo.. bra låt!

Just hemkommen från jobb och päron. Som vanligt var det fullt ös på jobbet och tiden flög iväg, vips skulle jag gå hem. Äntligen är det som det ska vara!! Det var nog meningen att vi skulle öppa eget jag och min kära vän Lise, för idag fick vi ett vääääldigt intressant erbjudande. Det är så kul att det är sjukt. Alltså ja.. Ni fattar. Man kan typ inte fatta. Och nu fattar du som läser ingenting. haha! Det jag vill säga att att vi gjort rätt med saXess :) Och det känns BRA!



Nu sitter jag och GAPgäspar. Kroppen vill sova. Men jag vill inte? Vad gör man då? :)




Vill haaa!!

Tack och välkommen

käraste söndag. jag gillar dig!

Har sovit/vilat till nu. Blev en spontanutgång igår med min kära bror :) Var faktiskt riktigt skoj. Förfesten började hemma hos mig. Jag drack öl, Hanna Fanta för hon skulle upp och jobba imorse. Skip-bo och yatzy sen kom Jim :) Landströms blev första stoppet och där var det smockat med folk. 2 drinkar där innan det var dags för ferrum vars det blev en å en annan drink till. Kanske en för mycket också för jag mådde lite illa när jag gick hem ;P höhö


Men tack för igår, det var skojsigt! men ännumera tack för att det är söndag, idag är det endast soffplats som gäller.


HEJDÅ

RSS 2.0