Resa

Jag söker en reskompis som är sugen på att åka utomlands i Maj. En vecka med sol, bad och massa värme.
Yeyy vad sägs?!?!?





6 månader utan kaffe

Imorgon skulle det ha varit prick 6 månader sedan jag slutade dricka kaffe. Orsaken till detta är för att jag hatar att vara kissnödig och det blev jag på tok för ofta av allt kaffedrickande. haha sjuk jag är men det är sant, orkade inte slösa några minuter extra för toalettbesök stup i kvarten. Men idag mina vänner: TOG JAG 2 KOPPAR KAFFE!!! (har varit sjukligt trött de senaste 2 dagarna så jag knappt vetat vad jag heter, och därför ville jag se om jag blev piggare av kaffe.) Svar NEJ! lika trött och lika trög, och nu ångrar jag mig, det var gott som fan men nu måste jag börja räkna om ;(



Vårkänslor

Ååh vilket underbart väder! tur att jag slutat tidigt idag så jag hinner gå ut en sväng :) Är sjukt trött idag så ska försöka ta mig ut på en prommis nu strax. Fan vad härligt med varmare tider, hoppas bara det håller i sig!


Mitt i natten

Nu är jag hemkommen från Kirunas vilda nattliv... Okej jag ljög, inte så vilt. men bra var det!
Var riktigt mycket folk på ferrum, köade en halvtimme och väl där inne fanns det inga sittplatser, dansgolvet stank svett och fis så efter ca 1½h gav vi upp. Empes väntade och nu sitter jag här vid datorn med en hampis med extraost och massa gottigottgott på. ska hiva i mig den nu sen tar jag natt. hej med er :)

polkagrisnaglar

Igår var jag och fixade mina naglar. Anna får göra vad hon vill och denna gång blev det franskmanikyr med glitter-tippar. Dom ser så mysiga ut så hade kunnat käka upp dom :P haha


VÅÅÅÅR

Godmorgon kära läsare, Vad många ni börjar bli! :D coolt. hihi

Igår var vi ju ut, var faktiskt riktigt skoj! spontana utekvällar brukar ju bli dom bästa. Var på arran, sist jag satte min fot där var i somras en onsdag med Petra. Så det var nog dags, och faktiskt så var det ett bra val :P tro det eller ej.

Idag är det GRYMT vårväder ute. -3 grader, sol, blå himmel och nästan vindstilla. Ska göra mig iordning nu och gå och fika med Madelene :) Men vad händer ikväll gott folk? vad gör ni på lördagar?




GRATTIS ÄLSKLING

Idag fyller min karl hela 24 bast. Fan han börjar då bli till åren :D haha! Han fick en vinterjacka och ett armband av mig i present. Verkar vara väl omtyckta :)

såå än en gång. Grattis my love <3




Handsmycke

Även denna är på min topplista just nu. Kul med lite andra smycken än tusen ringar alltid :)


Arrandancit

Blev lite utav en spontan utgång ikväll. Sitter hemma och poppar spotify i väntan på att knata ner till stan och möta upp tjejjorna. Kör på softstyle idag, fläta och bekvämt!




KYBOE

Här är min nya kärlek som jag fick i födelsedagspresent <3
Borde egentligen skaffa en till så jag kan ha en på varje arm för att vikten ska bli samma.. haha




Bakverk

Håller på att baka en tårta och en morotskaka åt Hannes som fyller år imorgon. Själv åkte han till Luleå idag för att kolla hockey så då passar jag väl på då :) Ska städa och tvätta ikväll också så han får ett rent hem i present! Så snäll är jag :)))

Och imorgon får jag ÄNTLIGEN säga adjö till mina fula naglar, har gått på tok för länge sen sist så det ska bli awesome att göra om dom helt från början. Får se vad Anna hittar på, lämnar över dom åt henne och hoppas å ngt coolt :]

Klipp+färg

Sådär, hemkommen efter 11h på jobbet. Inte illa pinkat.
Hade kollegan Lise som sista kund för dagen, klippte och gjorde slingor så nu är hon svinsnygg. Glömde tyvärr fota en bild så ni kan ju skicka en förfrågan till henne så kanske hon visar er! heheh

Själv  hade jag hästsvans idag. hihi



Hej hallå

Då var första dagen avklarad för denna vecka. Dagen har gått ruskit fort :)
Hade dessutom 2 bekanta som mina sista kunder så det kändes som att jag slutade tidigare av någon skum anledning. haha!

Idag är jag glaaad :)


Söndag

Hej på er!
Det har råkat bli ett tag sen sist. Har varit kräksjuk m.m.m.
Men nu är jag på G! :)

Det som hänt i mitt liv den senaste veckan är inte en smula för mycket. Hannes kom ju hem i måndags och jag välkomnar såklart honom med Magsjuka, wehoo vilken överaskningspresent jag fixade va?!? :/ uääk. Fick massa fina presenter iaf så blev lite piggare där under dagen ;P Sen kom också febern som ett brev på posten så jag har legat däckad måndag-torsdag. Jobbade i fredags och nu börjar kroppen fixa orken tillbaka. skönt!

Igår var vi ut, förskiva hos Anna och sen fortsatte kvällen på ferrum. En very trevlig kväll :) Hemgång redan vid 2, jag och Madde blev hungrgia och hade dreglat efter hampisen halva kvällen. haha!









Och här ser ni ett vackert bildspel...fråga inte vad vi gör tack!







Kiruna gillar snö

Far min som fortfarande är i Thailand undrade idag om hans skoter fortfarande står kvar här på gården. Svar Ja! Det gör den, men snart ser man den inge mer! HUR har all denna snö hunnit vräka ner på en natt + en halv dag? jag fattar inte. men lite coolt faktiskt.







Hårförlängning

Fick en fråga om hårförlängning tidigare idag, här är svaret till dig Lina! :)

Självklart gör vi extentions på salongen, Paketpriset är 4500:- där det ingår: Beställning av hår, isättning, färg (om det behövs) och inklippning! :)

På tal om detta så ska jag själv också skaffa extentions, har oftast använt clips men nu känner jag att det skulle vara bekvämt om det satt på plats hela tiden så man slipper lägga ner ca 5 minuter om dagen för att clipsa på det där barret. haha lat eller vadå :D

marknad

härliga lördag! förbannade snö!!

ska gå en rundtur på marknaden med madde idag, men då undrar jag om man ska plumsa i en meter snö eller om man ska skotta fram bilen och se det som ett träningspass såhär en lördag? orkar inte gå, det blir så blött :P men stackars bil ser jag knappt däcken på så det blir en tuff skottning! ikväll väntar iaf landströms, det ska bli trevligt :))


Massage

Igår var jag på massage för första gången (eller, bortsett från när man är i thailand). Det var det bästa på länge, började med helkroppsmassage, sen fick jag ansiktsbehandling och sedan fick jag hoppa i ett bubbelbad. Fick bada en stund innan jag fick en ansiktsmask också som fick vara kvar medans jag svettades där i badkaret. Somnade till och från och detta ska jag fan börja med en gång i månaden minst! :P SÅ bra var det! Blev dock helt mosig så var lite tungt att jobba efteråt. 

Unna er massage gott folk!


Handsmyckena

Idag kom mina handsmycken jag beställt. se så fina :D

 


saknar saknar saknar

Jag saknar min karl så det är sjukt. 4 veckor är på tok för länge och jag tror han tycker det själv också. Han har erkänt att han har hemlängtan!! 7 dagar kvar, hoppas denna vecka går fort för mig så är han snart hemma :)




Då var det måndag

Hej alla glada. Här kommer lite bilder från i lördags som jag lovat :)
Hade förresten en toppen-födelsedag. Fina presenter och trevligt sällskap. Tack alla ni som var förbi! <3

Här är jag med favvobebisen som var på besök (Har bara bilder på barnet, eftersom han så gärna satt hos mig. höhö) Eller läs var illa tvungen :D Såååå bebissjuk jag blev med en sånhär goding:



Blommor från Thailand kom mamma hem med (Till höger) Och älsklingen min hade fixat blombud <3

 

Sen smög jag iväg för det stod festligheter på schemat:


 Födelsedagsbarnet själv :)












Min födelsedag idag!

Vad är det för en dag, är det en vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag för det är terrans födelsedag HURRA HURRA HURRA! :D hihi

Idag fyller jag 22 bast. Trodde det var 21..
Det ska firas med fika och festligheter :))

Började med att jag vaknade 07.20 (!) Att jag aldrig växer upp. Födelsedagar/Julafton = No sömn for me.
Stod utanför Kvantum 07.59 och väntade på öppning. haha inte varje dag man är där helt ensam med personalen.
Åkte hem och bakade en tårta, en till väntas men det får bli om nån timme. Ska städa nu sen hämta mammsen från flyget :)

Kvällen kommer att spenderas med mina goa damer, det väntas öl, spel och danspjucksen ska slås i taket.
Nu ska jag njuta av dagen, jag tycker om att fylla år! Lägger upp bilder imorgon, för ikväll ska det fotas!



Som vanligt har jag en katt med på alla bilder som tas vid datorn.. :b
Hon gör allt för att jag inte ska kunna ösa.




Vidrigt!!

Usch fyyyy! Var hem till lägenheten som jag bara låter stå alldels kolsvart och tom medans Hannes är borta. Åkte dit för att lämna lite grejer och välkomnas av lukten: avlopp. Dra åt skogen vad äckligt det stank där inne. Är väl för att ingen är där och spolar i toaletten osv men nu var jag ju faktiskt där i söndags senast. Är ju bara några dagar sen!?!? stanken sitter för övrigt kvar i näsan och jag mår illa :( Måstre väl dit och spola överallt och vädra imorgon så det inte gror igen :b


Microringar

Idag har jag förlängt barret på Lise. Använde oss av microringar denna gång och det vart riktigt jävla bra!! Tog inte alls länge och det var väldigt smidigt och sparade mycket tid. Glömde såklart mobilsladden på jobbet så kan tyvärr inte föra över någr bilder idag. Men imorgon får ni se, i promise.
Och imrogon är det min tur, äntligen ska det bli långt. Perfekt innan helgen så jag inte dansar bort håret. Som jag gjorde en gång när jag hade clips:Tappade en bit på dansgolvet. Hahah.

Nu dags att hämta upp sista tvätten och sen börja städa lite i huset.

Bye
/T



Paket

Redan idag kom paketet från Nelly, klänningen satt som ett smäck. Skoj!! Den blir att ha på mig på lördag då jag fyller åår.  whoehoho

Dock så efterlyser jag snart ett annat paket. Från USA är det och beställdes med express förra tisdagen men det har inte kommit än, även det ngt jag behöver innan helgen men ser ut som att jag får vänta.. :( Har ju iofs 2 dagar kvar att vänta men av nån anledning känns det to late :P

Och på lördag kommer äntligen en av resenärerna hem. MAMMA!!! <3 Åh vad jag längtar. 3 dagar kvar bara.
Hon har inte varit med och firat min födelsedag sen jag fyllde 16, dom är ju alltid i thailand denna tid så nu är det på tiden. Pappsen däremot blir kvar i thailand 2 veckor till så han missar även min 22årsdag ;/




Lång dag

Herregud vad lång denna dag är, den tar ju aldrig slut?? Hunnit göra massor och är tröttare än tröttast och klockan är inte ens sju. Knepigt.

Jag är rädd för kräksjukan. Tycker folk har den hela tiden. Mår illa bara jag tänker på det. Är ju ett under att man klarar sig från allt sånt nör man är frisör och träffar på sjuklingar titt som tätt. Peppar, peppar jag kommer klara mig från det även detta år!

Nu ska jag kolla om tvättstugan är ledig, sen ta en dusch och förhoppningsvis är kl iaf åtta när jag är klar med det så får man gå och lägga sig :)



Jag har en katt i fejjan.

RSS 2.0