Packa pappas kappsäck

Kom på att jag ska ju ut och resa på torsdag. Vilket innebär att jag borde packa idag för imorgon är jag upptagen all day long och på torsdag jobbar jag fram tills flyget går typ. BRA Therése att jag är i god tid - NOT! BRA Therése att jag hunnit tvätta - NOT! Hmmmmmmmm. Wish me luck.

Hinner inte med uppdatering innan jag åker, men när jag väl är på hemmaplan igen ska jag förhoppningsvis ha kameran full så ni får se lite bilder :)

Ha det bra!



Nya frillan

Har skaffat mig ny frisyr! Blev snelugg o mörkare slingor under luggen o lite på sidorna. Tack Lisen för lyckat resultat ;)
Lise fick också ny kaluffs, färgen densamma som hon haft tidigare men hon tog modet o ville ha en liten sidecut. Du är så, yeye wow wow! :D
Svinsnyggt blev det iaf, tyvärr har jag ingen bild men på facebook finns hon o hunden snaggade tillsammans, kolla vetja!





Fiskelycka i stugan

Ihelg har jag varit och fiskat gädda. Satte ribban högt och drog upp en 5kg firre efter 4 kast! :D Pappa vet ingen som fått en sån jätte nånsin där i stugan, så förhoppningsvis får jag hålla i rekordet ett tag. höhö
För övrigt är det bara kul att fiska gäddan, dom är så slemmiga o äckliga så antingen ger jag dom åt myrorna (lägger dom på stackarna) eller så hänger vi upp dom... ;P






Uppdrag

Idag har jag blivit fotad åt Karin Vasara, en brud ska ha denna på sig på sitt bröllop till hösten. Shit vad duktig hon är Karin, vilka detaljer hon gör!! Önskar nästan man själv ägde hennes kläder ibland :P I Augusti ska jag fotas igen, då med klänning/kappa :)


Resa bokad

Nu har jag bokat resa till Göteborg. Nästa torsdag bär det av, en veckas semester med älsko blir som fint :) Hoppas det är bra väder så man kan sola och bada, det längtar jag till. Har endast badat EN enda gång i sverige iår, och det var i pajala - Hej varma vatten...!

Igår kom Hannes hem från Gotland efter en veckas semester med grabbarna, jag fattar inte hur jag kunnat låta han vara borta 4 veckor tidigare då han var i thailand? HUR (?) täntke jag där? Denna vecka var svinlång o kändes som att han aldrig var påväg hem. Tur jag är med på nästa 4veckors semester :P







En lördag i stugan

I lördags var jag och pappsen i stugan över dagen, kanonväder hade vi och det var grymt skönt att komma ut till skogs o rensa hjärnan lite. Fick även träffa "den svarta", herregud 7 veckor var lillen och ack så kär jag blev! vilken liten rackare.







Järnvägsparken

Idag efter jobbet tog jag en rejäl stödvila på nästan 2h, åkte sedan ner till kurra där det var fullt hus. Tog med oss några barn upp till stan igen för att vara barnvakt och då passade vi på att gå och leka i parken. Det var inte igår man klättrade som en apa i alla rep, gungade utan att må illa, rullade i sanden och gungade gungbräda så man fick ont i baken. Det märks att man blivit lite äldre i kroppen :P Men kul var det!











Bildbrand

Imorse när jag skulle gå till motorvärmaren där min bil stod parkerad, stötte jag på vad jag trodde var snö.. Ja i Juli jag vet inte hur jag tänkte. Dock så luktade det fan inte som snö utan något annat fruktansvärt som jag inte kan sätta ord på. Lallade vidare i mitt morgonsega tempo tills jag kom fram till en ensam gammal volvo som har brunnit upp! Inte konstigt att det låg skum överallt från det att dom släckt branden.. Snö Therése, bra gissat!

Alltså har det varit nåt slags pådrag mitt utanför vårat sovrumsfönster kan man säga, och jag har varken hört något eller vaknat om nu brandkåren har varit där. Det kallar jag för att SOVA! Fönstret har jag dessutom haft öppet.

Nåja det var iaf inte min bil, och tur var väl det.....




Gotland

Idag har Hannes åkt till Gotland för att semestra en vecka. Ap-tråkigt att vara ensam hemma, jag hatar det. tänkte därför "flytta" till mor och far ett par dagar men då ska tydligen dom ta bilen och åka på semester imorgon. Tack för den!
Ska fråga om bror min vill bo med mig nu! haha :)

Har precis storstädat lägenheten. Det var på tiden vill jag lova. Nu ska jag hänga upp lite tvätt innan det är läggdags.



Långprommis

Fick någon idé igårkväll om att börja vara ute mer och röra på mig. Började redan idag, mitt emellan regnskurarna tog jag mig en redig promenad på 1½ timme. Var riktigt skönt att få svettas lite och digga till Rix FM samtidigt.

Nu väntas det middag, sedan får jag se vad man hittar på :)


Pajala marknad

Sådärja nu är jag hemkommen efter en lång dag som bestått av bilfärder, marknad, karusellåkande, badande, på-hälsningar i Vittangi m.m. En grym dag med 28 graders stekande värme tillsammans med gott sällskap :)
Var dock inte så flitig fotograf själv så jag hoppas Julia delar med sig av sina bilder här i dagarna kanske? ;)

Nu krypa ner i soffan och titta på 300.

Godnatt!





Big Daddy

haha sjukt rolig film! Hannes har åkt och jobbat natt så jag har ätit jordgubbar med grädde och kollat film i min ensamhet, vaknade dock av ett sms nyss. Har alltså råkat slumra till lite, nu vill jag att den ska sluta sen är det läggdags :)

imorgon väntar en SOLIG dag i Pajala med mina nära :D Åker med mamma och pappa (och förhoppningsvis Jimpe) så ska vi ta en sväng på marknaden, träffa julia,fredrik,leo och hela faderullan. Har packat ner badkläderna, jag vill faktiskt ta årets första dopp nångång........:P får väl se hur det går med den saken.

Nu börjar filmen igen så godnatt!


Resa bokad

Glömde meddela att vi äntligen bokat våran utlandsresa förresten! Blir borta hela november i varmare breddgrader, Bali och Thailand - hälsa oss välkomna, vi kommer väl förberedda! 4 veckor med sol, bad, god mat osv. Oj som jag längtar.



Nya pärlan

Här är min nya älskling.
Men det gäller att hålla sig till vissa regler:
1. Backa/krocka aldrig på honom
2. Kör aldrig om honom (Gillar inte)
3. Se men INTE röra ;)

hihi



Bildbomb

Vet inte hur jag ska börja riktigt..
är jävligt dålig på det här med bloggande :P

Senaste veckorna har jag jobbat, festivalat, köpt ny bil m.m. Börjar med lite bilder från festivalen, så enjoy!
Tack för nu.










RSS 2.0