GUCCI

Här är mina nya Gucci solbrillor som jag ska packa ner i resväskan det första jag gör innan turkan :]


Resan är bokad!

Woooh vad jag längtar! I Maj åker vi till Turkiet :D En vecka med sol, bad, rehabilitering osv väntas. haha!
Bikinin är införskaffad, fattas bara några till, hade helst velat ha en för varje dag. höhö. Nä men satan vad skönt det ska bli, en vecka är bättre än ingenting och SOOOOM jag längtar efter sol och värme, det är sjukt.
Hoppas veckorna går fort nu, ska jobba järnet och fördriva tiden på bästa möjliga vis :)



14-22 maj strosar jag runt på dessa gator, badar i poolen man ser till vänster och doppar fötterna i havet!


Ny vecka

= nya möjligheter.

Jobbat järnet idag. var på jobbet kl 09.00 och hemma strax före 22. Men det har faktiskt inte varit så jobbigt som jag trodde, kanske för att sista kunden var PetraP och projektet på henne tog sina timmar :D Men så fint det blev! Nu vill jag ha mörkt och långt hår. Fan borde fotat en bild, före/efter. Men näe, glömde ju såklart sånt.

Imorgn kommer mommo till stan, hoppas hon bjuder på asgod mat några dagar framöver ;) hihih.

Nu är det hopp i säng som gäller, sista sovmorgonen imorgon innan det är dags för förmiddagsskift i några dagar. Sleep tight!


Påväg till jobbet imorse.

SE HIT ALLIHOPA!!! CLASSICONS.COM ÄR UPPE OCH RULLAR!

Äntligen är den här!
www.classicons.com

Här kan ni fynda ordentligt mina vänner! Gå in och hitta era favoriter och buda järnet! :)
Ni kan klicka hem kvalitétsprylar till vrakpriser!

LYCKA TILL! :D




En helg i Pakksu






















Skärpning Therése

Okej nu ska jag bättra mig på allvar! Inte Okej att slira som jag gör med bloggandet ;/

Ska ladda upp lite bilder från stugmyset i paksu förra helger. Bilder kommer upp någongång under dagen :)

Sommar och sol

Hej alla glada! Nu blev det sånthär uppehåll igen pga idétorka :b Hoppas ni inte saknat mig alltför mycket.

Täntke börja med att säga VÄLKOMMEN till vår kära sol! :D tack tack tack! äntligen kan man vara ute och känna att det snart är vår/sommar. I Löööv it. Har enormt utlandssug för tillfället och hoppas på att en resa i maj kommer bli av! Som uppvärmning inför semester så klickade jag hem den här bikinin igår :))



För övrigt har det inte hänt så mkt sen sist, var ju i kurra i söndags och lekte med både Leo och hans päron, först med leo tills han blev trött, sen lekte jag och Julia med Wii (jag var bäst i bowling. Jullan i tennis...) men bowlade mest så jag vann ganska mkt ;) haha! Freddan var också med på ett hörn men han trivdes nog bäst i soffan med hundarna.

Frida har kommit hem för att sportlova också. Så jag har klippt och färgat hennes kallufs, blev verynice. Sen har vi haft kalas i efterskott för mig eftersom hon missade min födelsedag. Firade med fika och paket på safari :D

Det var allt för idag.
HEJ


Godmorgon

HERREGUD vad skönt att vakna upp en söndag och må BRA och vara PIGG! :D muhah.
Var alltså inte ut igår, brukar ju mest hänga på ferrum på lördagar men igår hade jag o göbben myskväll med god mat och film.
Nu är han på jobbet så jag tänkte faktiskt försöka städa lite innan det är dags att åka till Kurra och hälsa på Julia o Freddy! Så får jag något gjort i hemmet också :)

Ha en bra söndag!

Jo jag undrar förresten:
Hur gör jag så att man kan klicka på Julia och komma vidare till hennes blogg? förstår ni vad jag menar? haha, i hope so! tack på förhand!

stan

Nu sticker jag och Madde iväg på stan en sväng :) men jag undrar vart solen tog vägen?!?


Fina Lördag

Godmorgon!
Inte varje lördag jag stiger upp före 9, en eloge till mig :D (heter det så?) haha.

Igår blev det en liten sväng förbi landströms med Petra, mötte upp Tina och Linn och efter en stund kom även Sara och hennes vän från stockholm. Var trevligt men tror vi alla var hyfsat trötta?? blev hemgång redan halv 1 men det var sköönt :)

Idag ska jag och Hanna gå en sväng på stan, jag vill hitta mig ett par nya skor (igen) men vet ni varför? Jo för jag verkar antingen ha fruktansvärt kul i fyllan och vinglar hem så klackarna bryts av, eller så går jag bara jävligt fel och är inte gjort för skor med klackar? vet inte men just nu är det inte många par som är hela.. Hoppas jag hittar några coola!
Jo juste, sen vill jag ha en Adidaströja med luva. Helst ska den också vara cool.




Hanna och jag när vi är på shopping!


kattvakt

Nu har vi kompis på besök igen, så nu bänkar vi oss framför TVn och kollar BB och inväntar Hannes som fortfarande är på jobbet. Godnatt!



Snart helg

äääääääääääh  dra åt skogen. skrev ett svinlångt inlägg nyss men såklart får datorn damp och slår av sig själv!??! Allt försvann och jag orkar inte skriva om. Sorry

Pink

Visst ska det vara roligt att föna/platta håret? min plattång är vit/rosa så nu ska jag köpa mig en rosa hårfön också. Frissa som jag är så ska jag meddela att jag endast äger en RESEFÖN, inget bättre tyvärr. hah! Så denna ska nu få bli min:



Ska även gå tillbaka till mitt favvomärke Redken tror jag. Använt Lanza nu ett bra tag men Redkens Extremé serie är fan guld. Iallafall för mig.


Extremé hjälper till att återuppbygga
håret samt ge styrka till sprött och skadat hår - Tack det behöver jag!

Onsdag

Sovmorgon till 12 idag, och en arbetsdag som slutade 17.45. sköööööööööööönt :D
Ikväll väntas en lång dusch, hårinpackning, ansiktsmask m.m. Ta-hand-om-mig-själv kväll.


COREPASS

Självklart tror man att man kommer klara alla övningar galant fast man inte tränat på evigheter. Jo juste, galant vad är det? haha fyyy vad jobbigt det var, det svarade i mage,rumpa,lår och rygg. Och armarna glömde jag.. dra åt fanders vad jag är överkörd för tillfället. Tack och hej!


Powernap

Fyyy vilken mördardag jag haft, kunder i ett och fan ingen rast! men jag överlevde så nu förtjänar jag mig en stödvila innan det är dags för ett Corepass ikväll. Jim, Julia och Leo kom förbi på jobbet idag vilket var väldigt trevligt, vi skrattade och jag klippte till jimpes frilla :)

Imorgon har jag sopvmorgon till kl 12 så gissa vem som ska sova tusen timmar i natt??? :D

RSS 2.0