Söndagsmys

 
Nu när mommo är i stan passade vi på att ha lite "examensfika" för att jag fixade gesällen för en månad sedan.
Nära och kära släkten kom förbi och hade med sig blommor och presenter, Ni är för goa, Tack för allt! <3
 
Av Frida med familj fick jag en ring som jag säkert önskat mig i både julklapp och födelsedagspresent i 2års tid om inte mer, är impad att du ens kom ihåg den, ÄLSKADe du ;)
 
Nu är jag precis hemkommen och har störtat ner i soffan så nu ska jag tända ljus och kolla Knight and day.
 
Puss.
 
 

Luleå

Nu är jag, Hannes och svärmor i Luleå. Kom hit igår och åker hem i eftermiddag, både Eva och Hannes ska kolla synen inför en eventuell ögonoperation här framöver :)

Innan vi åker hemåt väntas lite shopping, hoppas jag hittar nåt kul!


Hiphop yo?

Haha Hannes frågade om jag sadlat om till hiphopare med mitt nya halsband 🙊


...

(Tycker det är svårt med rubriker)

Idag börjar jag och Welli jobba 13.30, åker nog vid 13 tiden. Har hunnit med massor här hemma i morse, steg upp redan kl åtta sen har jag diskat städat och varit på ÖB, nu väntas duschen sedan blir det lunch innan jag ska åka.

Idag kommer Mommo till stan, ska bli så mysigt att träffa henne igen. Denna gång har hon längtat så mycket att få komma eftersom päronen flyttat till ny lägenhet :)




Naglar

 
 
 
 
Godkväll.
 
Sitter och googlar mig fram till en snygg vinterfärg att ha på naglarna. Är lite less på franskmanikyr nu, speciellt till vintern för det känns så blekt och tråkigt. Ska till Anna och fixa mina naglar om 2 veckor, precis innan London och jag hade faktiskt en kund som hade ett jätte mörkt lack i typ plommonfärg som jag fastnade lite för. Skönt med mörka naglar då vi får så mycket hårfärg under dom, ser inte klokt ut ibland. Inte det minsta fräscht heller för den delen.
Får väl se vad det blir, Anna har säkert massa tips :) Jag längtar iallafall tills det är dags!
 
 
 
 
 

Hej

Nya pippiskor och ny jackan från Västerås.


Hjärta

Igår var det min och Hannes 6 1/2 års dag, vi brukar inte fira desto mer men jag fick en present :D en knallrosa morgonrock som jag kan hoppa runt i. Kan även medge att jag råkade somna med den på för den var så mjuk och go. Tack älsko! ❤


På riktigt?

Klockan slog just 06.50 och här ligger jag klarvaken fast alarmet ska ringa 08.30? Hur är det ens möjligt? Vad har gått snett?? Vaknade dessutom 06.05 och har legat vaken sen dess, Hmmm skjut mig.


Längtar efter so, bad och värme

 
 
 
 
 
 
 
 

Whatever they do


Härliga söndag

Tog rejäl sovmorgon idag, vaknade kl 10. Nu är jag på flygplatsen och ska hämta bror som varit i Göteborg, sedan väntas städning där hemma :)


Tack!

Igår gjorde Petra min dag, jag fick nämligen denna fina höstblomma som tack för att jag fixade hennes barr. Det värmer i hjärtat kompis :D tack tack tack du är för go!


MUS - REDWOOD

Jag har skaffat mig ett nytt favoritläppstift när jag var i Västerås. Färgen heter Redwood och kommer från Make Up Store.
På bilden ser ni hur färgen ser ut (Ni kan ju låtsas att det är mig ni ser, snygg tjej) en färg som passar både till vardags och utgång.
 
 
 
 

iPhone 5

Jag tror bannemig att jag går och beställer mig en ny telefon idag. Känner att jag behöver det ☺


Muffins

Efter jobbet har jag bakat som en dåre, det blev både stora och små muffins. Likväl blåbärs och Rocky road, toppade bägge med glasyr och hjärtan, hihi, goda blev dom dessutom så nu tar jag med mig bror och fika och åker till pappsen :)


Skavsår

Måste vara det oskönaste som finns. Tvingade på mig träningsskorna idag efter 3 dagar med foppisar, det skulle jag inte gjort. Gick en prommis 1h o 15 minuter vilket gjorde att plåstret lossna och såret revs upp på nytt. Aj :(


Hjälp

Shit så trött jag är idag. My goood!
Snoozade 40 minuter och jag brukar typ 20 i vanliga fall. Gjorde mig iordning på en kvart och for till jobbet. Inte ens Wella var vaken så det var mycket segstartat idag ;/


Happyface

Helgen blev så lyckad den kunde bli! Tack för det :) hoppas det inte dröjer lika länge till nästa gång vi ses Kicko.

Vi hann med lite shopping, gomiddagar, kräftskiva och dans.

Nu väntar en veckas jobb igen sen får vi se vart jag åker till helgen :)


Evig väntan

Sitter på Arlanda och väntar på att bussen till Västerås ska gå om en halvtimme :) så mycket folk överallt så på nedre plan hittade jag en tom bänk. Dvs framför toaletterna, väldigt trevligt :b men vid 17.30 är jag hos käraste Kicko!

Återkommer i helg. Ha det gött


Promenad

Återigen en härlig höstpromenad med svärmor :) Jag vill också bo där skogen är utanför dörren.. Så härligt!


Boende i Thailand

 
 
 
Nu är det bokat, här ska jag och Frida spendera våra veckor i Thailand till jul. ååååååh när kan man börja räkna ner? nu? :D
 

Hamilton 2

Ikväll var jag med Frida och Petra på bio och kollade nya Hamilton 2, den var Svinbra tyckte vi alla! Satt på helspänn så gott som hela filmen, det var inte en lugn stund utan action från början till slut :)

Har sedan hängt hos pappsen resten av kvällen då mamma är kvar i Luleå. Trist för honom att vara ensam hemma tänker jag :PpPpP roade oss med att spela quizkampen och kikade körslaget på tv.




...

Efter en timma på stan med Frida kom jag hem med 2 par nya byxor, en FM sändare till bilen och en bh. Vi fyndade lite av varje båda två tycker jag :) kul med brallor i färg och inte bara vanliga jeans eller svarta byxor som man har dagarna i ända. Linnet på bilden köpte jag i Luleå, ett träningslinne som skall börja användas imorgon :)

Ikväll väntas bio (Hamilton 2) med Petra och Frida, sen eventuell fortsättning av filmmys hemma hos mig. Ha en trevlig kväll!


Höga shorts

Införskaffade mig ett par shorts i Luleå igår, som bra nu när man skrapar bilrutorna på mornarna ;) skämt o sido, tänkte mig till Thailand faktiskt.


GESÄLLBREV :D

Igår var bästa dagen i mitt liv på länge! Jag fick mitt gesällbrev :D

Så jäkla skönt att ha gjort det. Skisser/ritningar åkte direkt i soporna efteråt, hihi.


hair donut

 
 
 
 
älskar att ha denna frilla, inte ett strå ivägen för facet och både snyggt och enkelt :)
såklart lite wellamys med på bilderna också.
 
 
 
 
 

hårpanik

 
 
 
 
Från och med idag börjar en rehabiliteringstid för min kaluffs på skallen.
 
För det första skall det
~ klippas
~ inpackas 2-3 gånger i veckan (Använder mig av Joicos K-Pak serie)
~ inte färgas fören mässan i London som är i oktober
~ inte fönas efter dusch
~ inte borstas när det är blött
~ INTE användas löshår före mässan (blir mössa på krogen) ;b
 
ja ni hör ju, kommer se förjävlig ut under obestämd tid.
 
 
 
 

Påfyllning i garderoben

 
 
 
 
Helgen fortsätter i klädernas tecken. Beställde just ett par andra godingar som får göra resten av garderoben sällskap i höst. Likaså halsbandet som är med på ena bilden kommer göra smyckesträdet sällsis.
Varför handlar man så mycket när det börjar bli höst? är det mörkret eller vad som gör det?
För övrigt blev jag kär i både frisyr och hårfärg på den blonda, sååå snyggt!
 
Svar till dig som undrade vart bhn kommer ifrån så är den från Chicy.se :) och dehär ovan kommer från nelly.
 
 
 
 
 

Lördagsshopping

 
 
 
Fortfarande hängig, men har iaf fått något gjort i hemmet idag, har nämligen orkat storstäda (!) 
Sedan bjöds det på mat i Kurra så det blev ett mycket bra avslut på dagen så att säga. Tack för de Julia :D
Nu ligger jag i soffan med vovvi och har tänt mina första ljus för den här hösten. Hankan är på galej ikväll så det blir nog en tidig kväll för min del. Lite nätshopping och så så överlever man en kväll alone ;b
 
Denna top/bh vad man nu ska kalla det klickade jag iaf just hem. Har kollat på den länge men leveransen är 3-5 veckor så har inte orkat beställa. Kom dock på att det inte hjälper att titta på den till och från utan är nog lika att beställa så den kommer en vacker dag, istället för att hoppas den kommer i brevlådan av sig själv dvs :b Den som väntar på nåt gott.. tror iaf den blir snygg med en transparant skjorta eller nåt på :)
 
Godnatt på er.
 
 
 
 

RSS 2.0