Min dag

Goddag.

Idag har varit en bra dag, har hunnit med ganska mycket. Är bra att umgås med Hanna för då händer det saker för det mesta hela tiden :) Visst hann vi med en skipbomatch i brist på annat men fort var den över så kilade vi vidare.

Har varit på stan, på salongen, på OK, klippt en gosse, ätit hos mamma och pappa, lämnat Silverkulan (nytt namn på min bil) till pappa för däckbyte, Fikat hos Lotta som idag fyller 22år, GRATTIS! :D, Kollat idol och ja, nu vet ni undefär hur jag flängt runt. Intressant va? :]


Och nu ska jag se andra filmen av Johan Falkman. Den första GSI: "Gruppen För Särskilda Insatser" var tokbra! Helt klart sevärd. Hoppas nu den andra "Vapenbroder" är grym också.


Justja, imorgon väntas Modevisning. Det ska bli kul att se vad höstens klädvärld har att erbjuda och såklart ska det bli förbannat grymt att se vad Jerry och Lise gjort för frisyrer till denna afton. :)
Själv så ska Jag sälja produkter under kvällen (Schampoo, Balsam, kurer osv.) Hoppas det blir en trevlig kväll :)

Öh film var det jag sa va?
Goodbye :)


Klipperi

2 Klippningar idag, en herre och en dam :) Kuul!

På torsdag börjar jag jobba på salong, längtar som en gris för nu har jag gått hemma några månader och snart kräks jag på det allvarligt talat :b ska bli så kul att komma igång på riktigt igen.


ska försöka skärpa mig med detta bloggande. ganska skönt att babbla på om allt och ingenting.
men just nu har jag inte tid. Hejsvejs!



Godis

Hej Hallå!

Sitter just nu och proppar, bokstavligt proppar i mig godis med Hanna och Lotta. Kommer vara mätt hela kvällen.
Har hunnit med massor idag, varit på stan med Josefin, hälsat på hos Sandra och fikade med henne och Tina, spelat skipbo hos Hanna och varit förbi mina päron. Hektisk dag!


Och mer blir det.... :D

Idol 2009

Då var Idol igång igen. Kom just på att förra årets Idol startade vi med att se avsnitt ett i Örnsköldsvik, samt avslutade vi med att se finalen där också innan skolan tog slut. Fan så fort ett helt år gått.

Hur som helst är det kul att se, stackars små flickor och pojkar som ställer upp och är helt tondöva precis som mig :b Fast det är klart, vill man så prövar man.

Mariette Hansson, vad ska man säga? Fy fasen så grym tjej. Hoppas hon vinner alltihop! Fin bit sjöng hon också, Lies Beyond.




RSS 2.0