Frukost

Ojoj vilken mysig lördagsmorgon, det regnar ute, är ensam vaken här i hemmet tillsammans med Nyhetsmorgon på Tv, frukost i famnen och tända ljus. Här ska jag ligga länge!😊

Idag väntas bullbak (som pappa ska få) och så ska det snickras ihop en ram till våran nya marimekko tavla som kommer bli enorm!


Stugmys

Igår åkte jag till Sandra och Henkes stuga i kurra för att se hur dom har det där. Verkligen ett supermysigt ställe och kanonväder prickades in. Sov över där så hela dagen idag har vi grejat där ute, promenerat, solat, målat utemöbler och bara varit. - älska stugliv -


Nytt

Nya naglar är äntligen på plats! Nu känner man sig lite kvinnligare igen;b


Tavlor

Idag kom lite bilder som jag framkallat, fattas dock ett (med minsta måttet) men fick en Avi där det står att brevet är för stort för att lämnas ut. Hm märkligt tycker jag eftersom bilden på Wella är störst men den hade minsann kommit i brevlådan. Nåja får väl se imorgon :)

Hur som helst ska dessa upp på någon vägg någon gång..


Myskväll

 
Nu är jag redo för en kväll på Landströms, ska knyta på mig skorna sedan åker jag och lämnar Wellis till mamma och pappa så hon får busa där medans jag är borta. Pusshej!
 
 

Jobb

Kaffe o wellismys just nu här på jobbet. Gick ovanligt bra att stiga upp till förmiddagsskift idag faktiskt :) slutar tidigt så idag ska jag umgås med brorsi, det var alldeles för länge sedan. Och ikväll blir det date med tjejerna på Landströms. Fullt upp!


RSS 2.0