jag blir paff

HERREGUD!!! Hur kan så många gå in här fast jag inte skrivit på ap-länge!? Ni saknar mig måste det ju vara ;) Tjat hit o dit, jag veeeet att jag är kass men har ju inget att komma med!! Ni får vänta tilll december kanske. När jag förhoppningsvis har tusen bilder på havet, solen, drinkarna, stränderna, delfinerna, osv :D



Fiskminne

Kom på att jag skulle ju också skiva att vi var till gällivare igår jag och Lise. Wella hade ordnat en visning där så efter jobbet hoppa vi i bilen och stack dit. Riktigt intressant faktiskt, dom visar klipptekniker, färgtekniker och har massa modeller = I N S P I R A T I O N!! :D  Nästa helg väntas Mässan i Piteå, ska också bli awesooome.

Glömde dock kamera, det var ju onödigt.


festligheter i miniatyr



Kalas på 2


Mycket som händer

Ja tack Lise för gästbloggningen, fick mig ett roligt skratt där på natten när jag kom hem från krogen. Satt med hampisen i handen i ett kolsvart vardagsrum o läste. Haha!

helgen var sjukt kul! :D Fredagen tog nog priset. Middag med gänget och Karatefylla för oss alla! lördagen kickades igång med en stadsrunda direkt man slog upp ögonen ungefär, och sen körde vi igång igen på eftermiddagen. Jag har inte blivit det minsta bakis på hela helgen heller, så i söndags bjöd finaste Madelene med oss på Brunch på ferrum. Det var riktigt nice faktiskt. Satt där i mer än två timmar tills det var dags för städerskorna att städa :b Avslutade helgen med filmkväll hos Carro också, det var mysigt.

TACK för en grym helg fina kompisar!







Lise gästbloggar

hejhej alla terrans bloggläsare!

Lise här.
det var ju himlans trevligt att jag fick gästblogga dagen till ära.

jag och therese dricker öl och snackar skit samtidigt som vi sjunger med i alla discolåtar vi kan komma på.
gårdagen var ju helkul och vi hoppas att denna dag levererar också!

jag måste ju passa på att vara lite jävlig nu när jag har chansen så här kommer en lista på pinsamma grejer terran gjorde igår:

-ramlade i hundbajs
-rapade på ferrumvakten
-ramlade i kattpiss
-köpte 100 shots

















nu kommer våran skjutts måste
sticka!!!!!!

här kommer en snabbbild


Lyckad kväll

Oj vad kul vi hade igår! Hoppas på en repris ikväll :)

Har just varit på stan med Caroline och Lise, hittade en virkad väst som jag kanske har på mig ikväll. JA den var svart den också... Vet inte varför jag bär svart hela tiden. Dötrist. Hittade en SVART halsduk också, riktigt fluffig o mysig. Alla 3 köpte likadana. haha!
Köpte en ganska frän fjäder också, som man har i håret. Och andra öronhängen. Ska försöka fota bild så ni får se sen.

Nu ska jag göra mig iordning, middag kl 17 hos fammo o faffa står på schemat härnäst. Sen kör vi igen!!

Trevlig helg.



RSS 2.0