I d i o t e r

Vissa människor (observera fullvuxna) har fan inte alla skruvar på plats. Till och med mindre än hälften. Innan ni uttalar er om andra kanske ni kan vända er mot er själva och titta om ni är perfekta proffs som kan allt? Långt ifrån !!!! Snacka kan alla men i detta fall är det helt jävla extremt. Fan vad förbannad jag blir! Inte ni som blir omtyckta av detta iallafall så det är mest synd om er.

Gå och lägg er..


Tränka


Just hemkommen från ett crossfit pass igen, idag var det ben och armar som tränades. Pjuuh kommer sova gott och drömma mig bort ;)

Onsdag imorgon = sovmorgon. Det behöver jag, känns som längesen jag sov ut ordentligt. Jo förresten så blir det att åka till Turkiet i Maj, sista resenären (mamma) fick veta idag att hon också fick ledigt så iår blir det en favorit i repris. Men denna gång följer kära kollega också med :D Måste jag säga att jag längtar?


Helgen

Helgen var intensiv. I fredags hängde jag med Frida, Hannes fyllde år i lördags + att jag och frida även hann förbi landströms för att träffa Madde och Li :) i söndags var vi till Ikea jag, Frida och faster Åsa. (Fridas) haft en myshelg på hög nivå kan man säga. Nu är det ny vecka och nya tag, smider på massa planer för tillfället. (resa till Sthlm, Umeå och solarieöarna) ska försöka pussla ihop allt på ett fiffigt sätt. Nu ska jag hämta saxen och sätta den i en kunds hår :)


Hjärtats födelsedag

Idag fyller min älskade karl 25 bast. Grattis!! <3 Detta firar han med att jobba från 06-18 så det blir inte så mycket ståhej idag. Middag, tårta och presenter väntar iaf på honom här hemma :)

Love you


Massage

Wellamys innan massagetime. Pusss


Prinsessbebis:)

Sådär nu var tydligen sessan ute, välkommen till världen vetja!:)

Sitter på jobbet och dricker te i väntan på att skölja ut en färg. Senare idag ska jag hämta köksmöblerna och sedan gå på massage :D

Ha en fin dag.


Pappa är hemma! <3

Idag, 8 veckor senare är Pappsen tillbaka från Thailand <3 Tiden har faktiskt gått riktigt fort när jag tänker efter men nu är vi alla samlade igen i vårt lilla kollektiv. Har ätit semlor för fullt idag, vågar inte säga hur många. haha! blir ett jobbigt crossfit pass imorgon om alla dessa semlor ska bort.

Nu ska vi äta middag, blev lite sent men bättre det än aldrig.

Puss


Söta vän


Hittade just denna bild i min telefon, det första som slog mig var att shit nu har jag jullans telefon!! (hur jag skulle fått den bara sådär tänkte jag inte på) innan jag hajjade att hon själv måste ha fotat den igår när jag hälsade på henne. Check så var det! Puss på dig också ;)

LKAB-festen

Har just insett att LKAB-festen närmar sig med stormsteg och jag har ingenaning vad man ska ha på sig?! Lika att börja planera nu så man inte står där och beställer grejer 2 dagar innan kalaset börjar som vanligt. Vore som skönt att slippa det.

Snart ger jag upp med Jeffrey Campbell också, för det kommer ju ALDRIG in i storlek!!!! åååh, vill ju så gärna ha dom :´( se vad fina...


Hittade lite annat smått och gott som tåls att fundera på istället.


Söndag

Happ idag vaknade man 07.15, en söndag!? hoff vad less jag blir, fel att inte sova när man för en gångsskull får göra det. Nåja hoppas jag får mycket gjort iallafall. Ska till svärmor och fika senare för hon fyller år, sen hoppas jag att Julia kommer hem tidigt från stugan så hon vill vara med mig ;)

På torsdag kommer förresten våra nya köksmöbler, det blev Platå bord och Mac stolar från möbelhuset. Längtar tills köket är klart och allt på sin plats. Kommer bli så fiiiint :)


Lördags shopping

ÖB, Ica och stan väntas. Blir en heldag med mammsen idag:) Hannes ska pyssla med köket så ska även förbi läggan senare och kolla hur långt dom har kommit :D

Här ser man min nya hårfärg också, glömde visa igår.


Dagens pass

Idag är det benen som blivit rejält färsade på träningen.

Dagens pass bestod av 5 Pullups, 10 armhävningar följt av 15 benböj i 20 minuter!!! bara mata mata mata mata, varv efter varv....man är lite mör nu kan man säga. Tror rumpan och låren kommer ha lite träningsvärk efter detta. skönt!

Längtar redan till nästa pass. Fan det är kul dethär med crossfit :D


Godkväll

Efter en massa sminkande, skrattande och skitsnack tar nu jag och Wella-skrutten natt. Jag vet 1 som kommer sova gott.. Bilden på Sovande vovvi är tagen nyss, andra på hennes favoritställe Saxess tidigare idag ;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_189783998.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_189784012.jpg" class="image">


Smink

Sitter och inväntar Julia som ska komma och sitta sminkmodell åt mig och veckans läxa. Har tagit fram lite gott fika, både mjuk pepparkaka och fruktkaka. Lite Te till det så blir det nog great.

Längtar till imorgon, då är det fredag och helg och jag ska få ny hårfärg! hihihihihi

Förresten, ska och köpa nya köksmöbler imorgon också. Bord och stolar till ny-köket :D


Dip Dye

Nu är det spikat, imorgon färgas mitt barr i en så kallad "Dip dye". Mörk utväxt med ljusa toppar. Kul med lite förändring :) Typ såhääär:


Onsdagens fundering

handlar om hår. kul va?

På fredag har jag och Lise "Egen hårvård", projekt 1 är att f Lise blond. Önska oss lyka till, det lär behövas. HEHE!
Själv har jag itne den blekaste vad jag vill göra!? har tagit bort lösbarret (igen) och det är faktiskt rätt skönt utan. Mitt egna hår har dessutom blivit ganska långt (inte överdrivet men enligt mig så) men känns ju så rackarns tunt... Kanske för att man är van med massa extra kilo på skallen jag vet inte? Har inte färgat håret sen oktober heller, tänkte ju hålla mig så länge jag bara orkar men insåg idag att det ser jävligt äckligt ut just nu, ni vet en utväxt på 3-4 cm och resten halv guldigt/livlösta längder? Hm den tåls att fundera på. Blond? jätteblond? mörkare blond? det är frågan.

Hjärtedagen

Idag är det mysdagen som ni alla förmodligen vet. Annars vore det ju konstigt vid det här laget :)

Har jobbat och myst med mamma, ätit fin middag (empes) och nu inväntar jag darling som snart kommer hem från Luleå. Då fortsätter myskvällen.

En kram skickar jag till er fina vänner som står mig varmt om hjärtat. Både ni som bor nära och ni som bor en bit ifrån mig - Love you all <3











Bio - En gång i Phuket



Lätt den roligaste filmen på länge! haha dom är för härliga skådisar i denna :)
5 av 5 toasters.
Ni som inte sett den - SEEEE !!!!!
Och nu vill jag tillbaka till Thailand igen.
Någon som ska med?

Fullspäckad söndag

~ Hockey
~ Team Sportia
~ ÖB
~ Matlagning
~ BIO

Dags att göra sig i ordning,
Både jag och vovvi är aningen sega..


Marknad

När man vaknar kl 05.20 en lördagsmorgon hinner man med en del. Både jag mamma och alla djur (hund och 2 katter) var vakna så tidigt. Hannes kom hem från jobbet 06.30 och alla andra var i full gång här hemma. haha lilla chocken han fick kan jag ju säga.

Och välkommen träningsvärk!! Visst vet jag att när man inte tränat på ett tag (läs flera år) så är det självklart att man får träningsvärk men att vakna kl 05 med värk i armarna kändes ju sådär. Nu när dagen snart har gått kan jag ju meddela att jag inte ens kan sträcka ut armarna ordentligt, har sjukt ont i armvecken!? jäkla pullups vi gjorde. måste vara dom...

Hunnit jobba idag, fikat med mamma och petra på rost. sprungit på stan och även marknaden en sväng. Köpte mig ett pannband och munkar till Hannes.

Nu dags för middag! tjohej
(Petra med sina älskade varma chips som man tydligen får ont i munnen av.)




c r o s s f i t

Nu är min fredag här. Slutade jobbet kl 13 och åkte hem och tänkte ta en liten stödvila.

Den slutade på över 2h.

Nu är jag pigg, sitter med träningskläderna på och är redo för crossen som börjar om 1h.

Är ute i god tid känner jag, haha!

Wish me luck!

Trevlig helg.


Kommentar kaos

När jag skriver från mobilen funkar det inte att kommentera har jag märkt, Irriterande!!


Middagen

Just hemkommen från Gisela. Vi hämtade Thaikäk och åt hemma hos henne. Snacka lite skit, skratta och ha det trevligt, tänk vad det behövs! Tack tjejer :))


Dålig update

Haha sötmadde, ja jag är kanske inte den bästa på att uppdatera! ;P ska skärpa mig! Jag saknar iallafall dig med. Ska försöka få in en stockholmsresa någon helg här i februari kanske, är sviiiin sugen på de :) Hoppas du har tid för mig nångång. hihi

Ikväll väntas middag på thai med brydarna, det ska  bli mysigt. Har bara ätit sallad till lunch och nu tänker jag hålla mig till ikväll. Det får bära eller brista, är svin hungrig redan nu men nix!

Imorgon får jag äntligen gå på mitt första Crossfit pass! Har dock haft svin ont i halsen igår och idag så hoppas det hinner lugna ner sig till imrogon så jag inte blir sjuk det första jag gör efter träningen. Ska iallafall bli sjukt skoj :D är tok peppad. (Ja faktiskt) hör o häpna.


Till vänster: Bruno
Till höger: Albino


Hej

Haha alltså vad tusan hände med förra inlägget? Skrev från mobilen och såg sen att det ser ut som hej kom och hjälp mig? Aja skit i det, vet inte ens hur man tar bort det så det får väl vara där och se snyggt ut.

Idag kom vårat kök!! :D wiee som jag har längtat. Men Hannes jobbar natt denna vecka så lär väl inte börja skruvas fören nästa vecka då han är ledig. Han tyckte inte jag skulle börja själv (ville så gärna idag men han orkade inte) jag förstår inte varför jag inte skulle kunna det? höhööh..
Har iaf fotat före bild, "under reparation" och sen får ni se en efterbild när det är klart också :) om ni vill se dvs!?

Nu ska jag mysa med gubi framför tvn innan han ska och jobba. Tack och hej!




Nya naglar

Äntligen är mina naglar på plats igen! Som jag har längtat:) körde på vanlig fransk idag, det är som rent och snyggt tycker jag.

Passar även på att äta av chokladen vi har på jobbet, imorgon är det slut med allt skit. På fredag börjar jag ösa crossfit och nu jäklar ska jag bli fit for fight igen. (igen och igen, kan ju låtsas att jag varit det en gång i tiden) är iaf sjukt taggad, ska gå med Hannes och hans bror :D bra med sällskap då kan man inte mesa på..;b

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_188214276.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_188214276.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_188214276.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_188214276.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_188214276.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_188214276.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_188214276.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_188214276.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_188214276.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_188214276.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_188214276.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_188214276.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_188214276.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_188214276.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_188214276.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_188214276.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_188214276.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_188214276.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_188214276.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_188214276.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_188214276.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_188214276.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_188214276.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_188214276.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_188214276.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_188214276.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_188214276.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_188214276.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_188214276.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_188214276.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_188214276.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_188214276.jpg" class="image">


F23

Då var mitt 23 kalas avklarat igår. Alltså Blä, 23 låter svin mycket :o vart tar åren vägen?? Hade iaf en jättebra dag med massa Gofika och mycket gäster. fina presenter fick man också trots din höga ålder. Haha! TACK för allt :D

Bild från förra hösten bjuds det på idag.


Bilder

Här kommer lite bilder från Fridas Examens-Rocknroll-partyfest. Blandat och gott. Enjoy!:)





Tjohej

Herregud det ör fredag igen! imorgon kommer saknade mamma hem från över 5 veckors semester :D som jag har längtat. Ska därför städa hela placet idag/ikväll, har även tvättstuga så det blir en hejdundrande kul fredag. Hannes smet iväg till gymmet för att slippa hjälpa till tror jag. Men ska spara en hel våning åt honom bara därför. haha :D
så lätt kommer man inte undan.

Vårat kök är försenat btw, skulle komma denna vecka men det blir nästa istället :( Så vi bor kvar här hos mina päron i väntan på att allt blir klart uppe i lägenheten.

Nu ska jag dra fram städ-terran och göra ett ryck, har väntat i 3h på att orka börja så det är nog dags innan det är natt....

Pusshej
/T


RSS 2.0