Sommar i Kiruna

 
 
 
Sommarn kom, och den gick förbi.
 
Nä nu ska vi inte vara sån, shit vad varmt vi hade i lördags/söndags. (Och idag) Oj vad härligt äntligen!!:)
Hoppas det håller i sig ett tag nu.
 
 
 
 

äntligen blogg.se.......

 
 
 
Herregud vad är felet egentligen?? en Ko har varit i serverrummet i typ tusen veckor, har inte kunnat blogga alls. (trist va?;)
 
Har iallafall hunnit med att fira midsommar, vi hade lite knytis och åt god middag ett helt gäng sedan dansade vi i Jukkas hela kvällen.
 
Nu är det festivalveckan som startat, 2 dagars jobb återstår sedan går jag in i festens tecken.
 
Och på söndag åker jag till Turkiet igen, så jag får semester när jag går hem från jobbet på torsdag kl 11.30 wieee :)
 
 
 
 

Min tur att få hårförlängning idag

Äntligen!!:))


Hårförlängning

Färgade Lise och gjorde hårförlängning idag. Sååå fint med långt barr :) såhär kan det se ut före, under och efter:


06.23

Ligger fortfarande vaken (nej jag har inte somnat för natten ännu) och funderar, undrar, tänker, funderar, undrar och tänker. Utan resultat.


Parakka

Det blev ändrade planer igår, direkt efter jag skrivit inlägget om hemmakväll med Wella hoppade jag i bilen och åkte till Lise och Robbin i Parakka. Nästan direkt efter jag kom dit var det bastutime och sedan läggdags.

Idag bjöds det på 16grader i skuggan och vindstilla där borta. Vi tog oss en svängom med båten i hopp om att få fisk men det blev mest chilling in tha sunshine. Glassat på en filt på gräset har vi också hunnit med, och tittat på när wella och bruno öst som tusan. (Rolig syn faktiskt)

Hannes kom förbi med sin Motorcykel också, lagomt till maten dessutom så han hade tur. Vi åt grillat och det var så himla gott så kära nån, hur är det möjligt att allt blir så gott när man grillar? jag fattar inte.

När jag kom hem ringde Jim och frågade om jag ville grilla med dom hemma hos honom så varför inte tänkte jag, så gott som det är så blev jag hungrig på nytt och kunde trycka en hampis :)

sen har jag även hunnit vara förbi hannes och gänget som grillat, gått på lina och druckit öl. Lååååång dag så nu blit det godnatten!





Hemmakväll


Jag skulle vara hurtig och gymma en fredagskväll halv 8 idag men nejnej när man är som mest taggad får man veta att det stänger halv 8... tyyyypiskt! Fick bli en prommis med wella istället, dock ingen långprommis som jag tänkte, det var ju svinkallt ute :b

Så nu är jag placerad i soffan framför tvn. Hannes är och kollar fotboll men jag är på tok för nervös när sverige spelar så jag pallar inte, kommer zappa fram och tillbka mellan kanalerna men det får gå. Hemmakväll bara jag och wellis, det händer itne ofta, mysigt:)


Jag och älskade hund

~ mammiskrutten 7 månader nu ~

Sol



En bild som Julia tog på mig igår.
Solen kämpar.
Och jag skattar.
:)

Snygg kille på snygg cykel



Idag fick karln "äntligen" hämta sin nya hoj. Jag ber till gudarna att den håller hastigheterna efter vägarna och att han bär en skyddsutrustning som gör att han överlever allt som kan hända. (Jag HATAR mc. fan fan fan)
Tare lugnt darling.........
(snygg är den ju illafall, det kan jag inte sticka under stolen med)

Torkat Renkött

Haha tack Lise för den otroligt fina kommentaren, välskrivet och allt ;) klart ni ska vara nöjda och glada när ni läser. höhö

Idag var en såndär dag då jag slutde tidigt igen, mötte upp Julia och Leo på stan och tog en mjukglass och en varmchoklad och knatade runt lite. Hittde massa fint inne på HM kost i taket, och såklart hittar man en massa när man egentligen inte är ute efter något. (Jullan: Köp klänningen!!!)

Nu sitter jag och äter torkat renkött, mhmhmhm så gött. Minde kul när man kommer vakna mitt i natten och dööö av törst men det är det nästan värt faktiskt :))


Kaffe

Slutade jobba redan före två idag, vilket gjorde att jag redan kl 15 hade tränat och duschat :) en eloge till mig tack. Himla skönt att göra bort det direkt så är resten av dagen friiii.

Är nu hos storebror och dricker kaffe och kollar när han och hasse spelar FIFA.

Får se hur resten av dagen slutar :)


Lise sportar

Igår på gymmet kände sig Lise "sportig", och det förstår jag :D haha


Måndag och träning dag 2

Hemkommen från jobbet för en timme sedan och inväntar nu att Lise ska höra av sig så vi kan gå och träna. Har inte ont alls i kroppen idag, hoppas det kommer lite smärta imorgon iallafall så man känner att man rört på sig.

Ska avsluta dagen med en prommis efter middagen och sen lägga mig tidigt. (igen)


skor och skosmycken

Har fastnat för skor med nitar tror jag. Klickade hem dessa finingar som passar till allt. Och sommarskor, det har jag inte många par så jag var tvungen ;)



Och ankelsmycken är tydligen inne. Sjukt snyggt till pumps tycker jag. Måste också införskaffas snarast! :))

Längsta helgen ever

En helg utan alkohol = LÅNGHELG!

herregud vad mycket man hinner göra en helg när man för en gnsskull inte är ute och kalasar. I fredags firade vi Felix som tog studenten hela dagen lång och avslutade med filmen Hamilton hemma hos Frida. Lördagen umgicks vi med våra mammor, vi var och fikade hemma hos fridas päron och myste på där ett tag. Hann till team sportia för att köpa varsina kånken väskor och sen åt vi lunch på nyrenoverade thai.

Kvällen avslutades med tjejmiddag på Artic Edens Restaurang. Grillmeny var det som gällde och det var riktigt gott. Efterrätten och sällskapspelet väntade sedan hemma hos Sandra så hela patrasket tog sig dit och där umgicks vi sedan halva natten.

Och idag då har det hunnits med städ och träning som jag nämnde i förra inlägget.

En sådan effektiv men ändå inte stressig helg har jag inte sett skymten av på länge. Tycker vi endast varit ute och öst överallt och hela tiden. Så detta var nice!:) Fler sådana tack!


Enerqi

Idag börjar mitt nya liv igen. Brukar prova lite då och då men nu ska det förhoppningsvis hålla i sig ett tag :b Äta bättre, träna och må bättre är min plan :) Har även ställt mig på vågen och mätt lite så nu ska jag sätta nåt slags mål också så det här kanske blir lite roligare. Ska rådfråga min kille vad han tror ens är rimligt, det jag tänker är väl omöjligt. haha.

Började dagen med en 30 minuters powerwalk med Wella i spöregnet. (Kunde inte välja en bättre dag att börja på) Åt frukost hos mamma och pappa och knallade sedan hem för någon timmes vila. Hann städa och grejja på här hemma innan jag och Frida gick till nya gymmet Enerqi och tränade(!) kors i taket va? Heheeee.

Men det var kul, gick igenom alla maskiner och körde mage/rygg efteråt. Nu är jag slut. I benen efter prommisen, i kroppen efter gymmet så det ska bli intressant att se hur man känner sig imorgon.

Thailand december 2012 here we (läs me+frida) come ;]




Ny resa

Jag skulle ju jobba hela sommarn, men det hände något på vägen. Jag råkade nämligen gå med på att boka en resa igen, även denna gång till Turkan. haha! Äsch man lever bara en gång och jag älskar att resa så varför inte liksom :)

Festivalsöndagen bär det av! Denna gång blir det jag Hannes, Emil och Matilda som åker. Det blir till Alanya igen men det gillar jag, allt finns och det är lätt och nära att ta sig överallt. En vecka med sol och bad igen kommer bli grymt skönt. Dääääärefter väntas jobb hela sommarn. (kanske?) hiihihih. jorå det göre visst. Thailand till jul så man måste ju jobba nångång.

4 veckor från och med nu (Nedräkning) Tummen upp!


helg

Då var det typ helg igen. slutade 13.15 idag och imorgon har vi stängt då det är nationaldag. häääärligt :)

Idag väntas städning och middag hos päronen. Kanske en hundprommis också om vädret vill bli bättre.


Ett kult bildspel

- Hej hej!



- Kom igen, det här blir kul!



- Titta rakt fram och bara köööör



- Sååja, snyggt! :D



hahahahha!






Brännbollsyran 2012

Har ju hunnit vara till Umeå och öst på brännbollsyran i slutet av Maj. Hittade just ett blogginlägg jag skrivit 2010 som handlade om det årets yra. Såhär såg det ut då:

 

Iår lyder det såhär:

- Fest, fest, fest

- Brännbollsmatcher (1/3 vann vi)

- Cider

- Minttu

- Flo Rida - Whistle

- Eurovisionfinalen

- Euphoria

- Bordsdanser

- Nattskratt

- Sömnlöst

- OFFER

- Piercing

- Brottning

-RYSSVÄRME(!!)

- Jäkla massa öööööös :D

 

Ja listan kan göras lång, fan så kul vi hade. Tacka vetja språkan för att jag fick komma och ösa :)

 

 

 



Vinnare 2012

Yeyy Hanna vann Bigbrother, det var helt rätt av de 3 finalisterna tycker jag!
Lilla chocken hon fick, och säkert ännu har kvar.
Galet vad coolt att gå ut efter 106 dagar och se massa folk sådär :)
Grattis till dig Hanna.



!

Igår var vi ett gäng som var ut på Landströms och käkade. Dansade sedan vidare till Ferrum och firade både Petra och Emma som fyllt/fyller år :)

En riktigt lyckad kväll, alla verkade ha kul och det är det bästa.

 

Svar till dig Madde angående bikiniköpen, de svarta och rosa vi alla råkade ha likadana kommer från Lindex :) Schöööp du med som snart får åka till solen ;D fubbo.

 

Helgen är snart slut, ligger i soffan med en påse karra och inväntar BB finalen. Hoppas Hanna tar hem det, är sjukt less på de andra 2 puckona.


RSS 2.0