G to the odis

Hakar på kommentar trenden ni skapat, haha ;)
 
Är så sjukt sugen på G to the odis så det är inte klokt. Nästan så att jag måste knata ner till Q8 för att köpa mig en påse. Råkade sova middag en timme mellan 19-20 så är inte ett dugg trött nu, lite tokig tid att sova men jag bara råkade. Och skönt var det! Ligger i soffan och kollar OS och är stressad. Det är simning och den där sträckan ser så lång ut att jag hinner ju hejja ihjäöl mig flera gånger. (sen vinner ändå oftast fel)
 
Imorgon är jag LEDIG (WOHOOOOOO) och ska spendera dagen med JuliaH och hälsa på svärmor på förmiddagen sedan hoppas jag F to the rida vaknar i tid så vi kan uträtta lite ärenden. Dessutom måste vi planera lite inför Sthlm, eller vad säger du Frida? hahhaha
 

SKIT BLOGG.SE (!!!!)

khjsdfhjsdfhjsdfhhsdkfhkjsdfhkjsfdhfsd

fan vad less jag är på blogg.se (!!!!!!!!!!!) det funkar ju aldrig. En Ko i serverrummet, JÄMT jag blir galen. vissa dagar kan man inte skriva, vissa inte lägga till bilder, vissa inte ändra kod/stil mall (jag som äntligen tänkte göra ny) men nä. det är ju tydligen svårt att ha en sida som fungerar......................

vart bloggar man om man vill byta?

Shopping

I helg har jag näthandlat. En klänning, ett par skor och bland annat denna topp, den ser så skön ut så det är ju galet. hoppas den passar :b Perfekt till både shorts och jenas en sommardag. (Om den nu blir några såna)

Utekväll

Just hemkommen efter gomiddag på Landströms och findricka på Bishops. Tack för en trevlig kväll brudar :) Den behövde jag!

Ps. Frida jag saknade och saknar dig Ds.
Ps igen. Frida vi tar snart igen allt i sthlm Ds igen.

När man väntar på något - är minutrarna alltid så långa

Igårkväll hände det en nära person en olycka. En olycka som efter 3h i ovisshet slutade relativt bra. Tack och lov. Det kunde ha varit värre. Att ett litet besked kan ge en sån lättnad. Det är sjukt. En sten föll från hjärtat - vi kunde andas ut. Att vänta på svar i ett väntrum i flera timmar kändes som evighetens evighet. Man var tom, men full av oro. beskedet vi tillslut fick var positivt. Och allt kommer att bli bra. <3


Finn ett fel

Hojja vad det tar tid innan Wella nöjer sig med en bajsplats...


Red lips


Älskade hund

2 favoritbilder på Wella-hjärtat som Julia också tog :)
 
 
 
 

Fotostund

Julia hade foto-kli i fingrarna härom dagen :)
 

Dålig dag

Hatar dessa dagar. Är trött, har ont i skallen, sovit 12h men ligger ändå i sängen och segar än. Grinig, irriterad och ja.. På piss humör :b härligt va? Har ni sånahär dagar? Jag hoppas nästan det så jag inte är ensam. Kanske är dags att vakna till liv, hoppa i kläder och få på ett face så jag piggnar till, ska testa!


Hängmörad

Igår bjöd Fridas pappa oss på finmiddag på landströms. En torsdag, mitt i veckan, supermysigt och framförallt asgott! Taaack :) som vanligt tog jag en hängmörad, det är liksom ett riktigt säkert kort så att säga. (har aldrig testat något annat) hihi.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_50090045e087c375c3000511.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1263441/images/2012/pic_50090045e087c375c3000511.jpg" class="image">


Renbäddat och tomt

Idag efter jobbet har jag städat lite, träffat Sanna och Aili en snabbis och sedan hälsat på kurravaara. Vi tittade film och den var så fnissig så herregud. Pinsamt fnissig dvs. Nu har jag lagt mig, renbäddat och allt men utan gubi :( han är på ap-träff och kommer inte fören på fredag. Bu :(


Nytapetserad hall

Pappa har hjälpt mig att tapetsera hemma i hallen, från ljusgrått till vitt och det blev en väldigt stor skillnad :)


Favoritdag fredag

Yey nu jobba sig några timmar sedan är det helg. är bjuden på middag i kurra idag, himla lyxigt!:) Ska även städa lägenheten, den ser ut som ett bombnedslag. Trevlig helg gott folk!


Hår och hårfärg

Innan festivalen färgade Lise mitt hår, kom plötsligt på att jag ville förga håret (jag som inte skulle det på hela sommarn) och samma dag det kom på tal blev det så. Jag gillare! dock lite less på långt hår, speciellt nu när mitt eget är så jäkla slitet :/ är sugen på att klippa rätt kort igen. Men den karamellen måste sugas på ordentligt innan man gör något förhastat.


Wella 8 månader <3

Den 3 juli blev donnan hela 8 månader, herregud så stor tjej :) finaste fina. Damp och knäpp men söt ändå.


Utebadet

För första gången sedan mellanstadiet har jag varit på utebadet! Vi valde rätt dag, solen värmde, blåsten hade rast och det var mycket folk:) hade med oss massa gott att äta och myste mest bara på. Något dopp blev det dock inte, det får bli nästa gång :)


Turkiet-Alanya

Hemkommen efter återigen en vecka i Turkiet. Vi hade varmt,soligt,roligt och allt var grymt :)


RSS 2.0