Sitter i en farstu

Och skulle på fest kl 5 men inte ens ägaren är här så vi myser i stentrappan i väntan på alla.


Snöfestival

Nu har snöfestivalen sparkat igång på riktigt. Ska på stan en sväng med Lise här på en stund sen kanske möta upp Jullan och co om jag hinner. Wella får stanna hemma för det är så kallt.

Ikväll väntas annars examensmiddag och festligheter, det ser jag fram emot. Är sjukt taggad faktiskt :]
Käre bror Jim ställer upp som hundvakt för han ska ändå upp och jobba tidigt imorgon. Det är inte lätt att ha en bebbishund som inte kan vara ensam, man blir som lite låst.

Nu göra mig iordning för stan. TJO!

Roliga fredagssysslor

Städat ~ Check
Bokfört ~ Check
Klippt kissarnas klor ~ Check

Hejdundrande kväll.
Somnade hos Julia efter middagen här tidigare, så jag tror det är därför jag verkar ha ork till allt möjligt nu istället. Ska hoppa i säng, slå på en film och invänta gubi som är på vift.

Goden natten.


finn ett fel?

bilar = skrot

ordagrant ja, hur kan alltid mina bilar få massa fel? fast jag inte gör ett skit? det säger bara poff så är det trasigt.
Problemet idag är att vindrutetorkarna inte fungerar, svinlätt när det snöar ute. kommer ju gå tokbra att köra idag.
fick ringa pappas kompis (eftersom far själv är i thailandet) så han ska komma och kolla vad det är för fel här på en timme. Sjuuuuukt kul.... önskar jag orkade gå överallt, men det känns jäkla onödigt, tar tusen år innan man kommer dit man ska, det är jobbigt, man svettas och det är äckligt och ja. det suger att gå! hejdå


Its friday!:)

Godmorgon världen och välkommen fredag! Denna vecka har gått fort, fattar inte vart den tog vägen.

Sitter på jobbet nu, min kund har färg i barret så jag avnjuter en stor kopp kaffe hör o häpna.

Efter jobbet blir det tacos i kurra, sen tidig kväll för imorgon ska det ösas :)

Wella fick bada igår btw, det var det sötaste jag sett, Hojja lillen :) nu är hon alldeles fluffig och luktar himmelskt gott så man kan inte sluta sniffa.


fika fika fika

jag gör inget annat! idag blev det kladdkaka med frusna hallon. YEYYY gott :)

Har varit i lägenheten och tömt ut köket idag, imorgon ska det rivas. Äntligen börjar det hända!

Sen har jag träffat kollega nyss, satt sminkmodell åt henne denna vecka, och lagomt såhär innan läggdags fick jag en grym sotning. Kanske borde sova sittandes :b

Imorgon väntas en kort arbetsdag, sen ska jag och kika efter nya vitvaror. Och om det inte är snorallt tänkte jag promenera med Wella en lite längre sväng. Ingen U-balle som alltid annars..

bilden är från i höstas när vi var på kurs i stockholm.


Gofika

Har just kommit hem efter lite kvällsmys hos Frida. Hon bjöd på gofika i massor och Te. Nu är jag mätt och belåten och ska lägga mig i sängen och kolla typ biggest looser. Känner mig som en sån nu. Proppmätt och svälld!

Längtar tillbaka till solen också föresten. Söker resor och drömmer mig bort. I Maj kommer jag!!


Fina vän

Nu har goaste Madelene tagit sitt pick och pack och flyttat till 08:land. Det känns pest. Men så länge hon har kul, mår bra och trivs är jag såkalrt glad för hennes skull. Och självklart kommer jag hälsa på! Det kan jag lova madde:)
Lycka till med allt!! me love you <3


Smygfoto

Lise permanentar för fullt! ;) happyface!


Ny vecka - nya tag

Sitter med en crazydog i famnen. Är påväg till jobbet vilken sekund som helst men så jobbigt att slita sig från datorn. höhöhö

Em idag, slutar först kl 18 men sen ska jag träffa frido:) övriga planer för veckan har jag inte så välkommen med förslag om ni har såna.

TACK!

ett STORT grattis till min vän!

PS.

Vill bara säga till alla som inte vet att fina Frida har tagit Lärarexamen igår. GRATTIS återigen :D du är en klippa!
(Hata mig inte för att jag lånade denna glada bild, tack på förhand)



F ~ antastisk
R ~ olig
I ~ iiiiiii, den var för svår. går vidare med nästa
D ~ uktig
A ~ llmänbildad, hah där fick jag till det ;)

DS.




hatar söndagar

exakt, jag hatar dom. oftast.

Var iaf riktigt trevligt igår :) Och bra mår jag idag!
Har hunnit vara förbi fammo och faffa, städat salongen och tvättat snart 3 maskiner.
Det är därför det är tråkigt med söndagar, varför sparar jag alltid all skit (städ och tvätt dvs) och gör det
när man egentligen bara vill sova och mysas? får väl skylla mig själv gissar jag...

Tänkte avancera och ge mig på en renstek till middag idag men jag ångrade mig nog nu.
blev grymt sugen på hampis, extra ost, extra allt och massa dricka :D hah fetto, beach 2012
kan slänga sig i väggen. Här ska ätas!!




Festelifest

I väntan på taxi!
Lets ösaaa :)




Lek och trix med ny-sminket



Helg men ändå inte, jag jobbar nämligen imorgon. Men det blir kul för det står brud och brudtärna på schemat!

Har fruktanswvärt tråkigt för tillfället, har just testat lite nytt smink men vad gör jag nudå?:)
Gillade läpp pennan från ELF, färgen heter Red och blir ganska mörk. Och matt, det gillas.


Mammor och minimodeller

Alltså SHIT vilket sjukt program. Hur är det ens möjligt?!? Usch man mår ju dåligt när man tittar på det. En flicka på 8år får sina ben rakade av sin mamma. Hallå 8år man är ju liten flicka då.. Och många av tjejerna vill ju bli något annat säger de i tvn. "Du tycker ju om att shoppa, och fotas" eller? hoff man blir ju föribannad. Sen var det en mamma som sa att när hennes dotter var 1år såg fotografen att hon hade modellpotential... jodå.

Nytt nytt nytt

Idag beställde jag äntligen vårat kök! tog hundea månader innan jag tog tag i det men nu blev det iaf gjort och det levereras om 2 veckor :D :D :D Ser rätt naket ut som telefonisten sa, men vitvaror, kakel och bänkskiva köper vi på andra ställen.

Måste till lägenheten och tömma nuvarande kök på prylar och stuffs sen ska de börja rivas.
Fasen så kul med nytt, då kanske man kan bli mästerkock nångång ;D haha!

Surfade även runt och hittade massa annat jag vill ha. Vill göra om allt och bara wolllaaaaa så känner man inte igen sig i läggan :) Vore coolt om man hade ett hur och 100 miljoner att röra sig vid....



2 sånahär garderober med skjutdörrar vill jag också ha bredvid varandra. Även det ett projekt som finns i skallen, nu har vi ju garderober över hela ena väggen i sovrummet men de är så gamla och lite knasigt gjorda invändigt så antingen om man bara tar bort dörrarna, mixtrar lite där inne och smäller upp skjutdörrar på det, eller river det som är, och köper nya. jag vet inte? en tanke bara.

Onsdag

Fick en kommentar där någon frågade vart jag beställt kläderna ifrån, allt är ifrån Gina Tricot :)
Är första gången jag beställer där i från, man glömmer som bort vissa sidor. Tycker dom hade fått in bra mycket finare plagg än vad dom brukar ha :)


shopping



Efter flera månaders trötthet och -Ingen ork till nåt- känslan, unnade jag mig just lite nätshopping. Ett par byxor, en tröja, en topp,  underkläder och nu söker jag efter skor. Söker efter de perfekta Jeffrey Campbell skorna men jag hittar fasen inte dom jag tycker är snyggast. Slut ööööverallt :(((( det suger. Hm konstigt att alla plagg är svarta som vanligt xD



Söndag

Ligger i sängen med dubbla täcken, fönstret öppet och känner friskluften strömma in, lööööv it! Inte så kallt ute idag, -8 bara. Man kanske skulle försöka gå en prommis och se vad wella säger om det.

Farfar fyllde år igår, han bjöd på middag och tårta! Det var lyx :) åkte hem och kollade en rolig film med Hannes, kommer dock inte ihåg vad den hette. Sen blev det tidig kväll, la mig före 12.

Frukost kanske?


min dag

Jobb, fika med fina madelene, hem och duscha o fixa, middag på landströms med alla härliga brudar! TACK det var himla trevligt hörrni :D Kul att vi blev så många. Åkte dock hem halv 10, var nykter och skulle hämta hunden från bror som ställde upp som hundvakt :) Wella började med att pinka på hans överkast och sedan skita mitt på vardagsrumsgolvet. (Dessutom 2 minuter efter att Jim varit ute med henne) Fick ett par roliga sms av honom då, haha!

Jo måste berätta. Wella vill ju inte så gärna vara ensam i ens 1 minut. Men Hannes var inte hemma och jag var tvungen att duscha. Gjorde iordning mat åt henne, slog igng duschen så vattnet skulle hinna bli varmt, busade en snabbis sen gav jag maten och kutade till duschen. (Tänkte att jag borde hinna duscha klart tills hon ätit färdigt) Jo Tjena, stod där i duschen och helt plötsligt känner jag att nån slickar mig på foten, kollar ner och DÖR i skratt. Där står Wella..... hahah hon är fan knäpp alltså. Hon har säkerligen slevat i sig maten och kutat efter mig men jag har varken sett eller hört ngt när duschen varit igång. så där stod hon och skakade,grinade och var sjöblöt. sööööte :)



Mysigt

Idag har det varit en kort arbetsdag, tog långlunch och tog med mig hunden och åkte till bror min för att möta upp jullan och leo. Där lagade vi mat (eller jullan lagade för hon är så bra) och så myste vi på ett tag innan jag åkte tillbaka till jobbet för att jobba en timme. Nu sitter jag och väntar på att Frida ska höra av sig, vi ska till kurra och hälsa på samt så ska jag sminka frida inför denna veckas uppfiter.




Makeup artist

Har glömt berätta att jag börjat plugga(!) på sidan om jobbet. Har börjat en makeup utbildning på distans och kommer om ungefär 3 månader få avlägga ett slutprov som gör oss till diplomerade makeup artister om provet går vägen dvs :)

Är kul att variera dagarna med lite annat också, dock så blir dagarna väldigt långa när man har uppgifter att göra också men det står man ut med för det är skoj :D Känns tryggt att kunna erbjuda kunder både hår och makeup vid tillexempel Bröllop eller Bal.

Så har en del framför mig, tror restern av vintern/våren kommer gå i all världens fart :)


Smink

Vaknade till ett sjuhelvetes plingande på dörren imorse, det var Posten som hade ett paket till mig. Det var mitt efterlängtade smink från eyeslipsface.se

Nu ska här sminkas för fullt, full utrustning inför kommande veckors uppgifter :D



Nattläsning

Dö visdomstand dö... Jag lär väl inte sova vidare bra inatt heller.

Har köpt mig bingo rimers bok, läste första kapitlet igår och herregud vad det hann hända mycket. Så det får bli kvälls/natt sysselsättning om smärtan tar över sömnen. Verkar som en rolig och bra bok, iaf av det jag hunnit läsa. ( typ 10 sidor)



9 veckors lilla Wella <3

Söta fyrbente bebisen :)


Jobbelijobb

Sitter på jobbet och inväntar min kund. Har tråkigt när inte Lisefise är här ;( tiden går som så sakta.

Men efter en veckas ledighet måste jag iaf säga att det är kul att äntligen jobba igen :D i löv My job!

Puss


Någon frivillig själ?

Godmorgon världen!

Tog återigen en rejäl sovmorgon, i like it. Hunden verkar också gillare som tur är.

Har en liten fundering, finns det någon frivillig själ som gillar photoshop m.m som vill fixa en ny design till min fruktansvärt fula, tråkiga, ointressanta blogg? Tänkte att det kanske blir roligare att uppdatera om den får sig en ny omgång. Har fått för mig det iallafall :) haha

Idag händer det förövrigt inte så mycket, är bortbjuden på middag hos farmor och farfar i eftermiddag. Det är nog det enda på schemat. Hade gärna städat bort julen också hemma i lägenheten, men orkar inte ta mig dit när bilen ser ut som ishotellet och hunden ogillar minus 15 grader :P så vi får helt enkelt se vad vi gör.

Tack för nu!:)

En liten detalj

Glömde ju säga god fortsättning för tusan! :) Hoppas ni haft ett kanon 2011 och att 2012 blir minst lika bra om inte bättre. Själv har det varit ett asbra år, men fort har det gått. 2012 får gärna bli lika bra men helst gå lite saktare faktiskt. haha!

Har varit dålig på att fotografera under julens alla mysdagar och festligheter tyvärr. Här är jag iaf den 31 januari, nyårsafton, febersjuk, men en ändå festklar terran.


Jag lever

Hej på er!

Jag lever och mår bra. Har varit ledig en vecka nu efter nyår och en massa har hänt!
Har för det första blivit hundägare åt lilla, söta, roliga, nyfikna, galna vovven Wella <3 Hon är underbar!
Sedan har jag även varit i Västerås och hälsar på min själsfrände Kicko, vi myste på med gomiddag, bio (The girl with the dragon tattoo) junior VM i hockey om nätterna, shoppingrundor, ikearunda osv. Köpte lite grann iaf, 4 tröjor, ett par skor, smink, nagellack och annat smått och gott.

På måndag börjar jag jobba igen. Hujja jobbigt med ledighet för man blir så fort van med sovmornar och mys med vovven som numer springer efter mig konstant. Får inte ens duscha så blir hon crazy.

Här är sötnosen:) dock en väldigt suddig bild, kommer bättre så småningom :b


RSS 2.0