Bild

Glömde bilden som skulle publiceras till förra inlägget


.

Hektisk vecka det här. Promenerat, shoppat, hängt med Sandra, Hanna varit på kalas osv. Idag väntas massage, imorgon nagelfix och den här förbannade festivalen :b (ursäkta ordvalet) går ikväll iallafall sen får vi se hur det blir med resten, regnar det ihelg skippar jag allt :)

Kul att Hanna är hemma btw, inte setts på ett halvår om inte mer och det känns som igår nu när vi väl ses. Puss till dig!


Skooooor

Igår inhandlades två par nya skor till min lilla samling, jag har faktiskt ont om "vanliga" skor så jag tyckte jag var värd dessa ☺


Midsommar

Förra helgen var vi och firade midsommar i Laukko med massa galningar. Vi grillade, badade badtunna, bastade och bara myste på med myggen.. Trevligt var det med trevligt sällskap :)


Grattis

Grattis till Frida som fyller hela tjugofyra år idag:) ses ikväll!

Sitter på jobbet och har just ätit lunch och är trött :( tiden går väldigt sakta idag..


Sovmorgon

Här ligger vi och chillar, börjar kl 12 idag så vi tog en riktig sovis. Ska strax göra mig i ordning och åka till Jim o lämna tårtan innan jag ska till jobbet.


Hejochhej

Åh vilket härligt promenadväder det var idag, vi gick 4.8km efter jobbet och det var ju asvarmt ute, kom igen sommar! Kom tillbaka.

Har bakat en tårta åt Jim idag, han fyller år imorgon så klart syster ställer upp och bakar såhär en onsdagskväll. Hade Sandra, Lise och Loppi på besök så det gick väldigt bra och snabbt att slänga ihop tårtan med lite surr i bakgrunden :)

Imorgon är sista arbetsdagen innan lite långhelg och ledighet igen. Hannes är på fiskeäventyr fram till fredag så jag har passat på att storstäda hemmet medans ingen är ivägen och stökar. Så kan vi bara ta väskorna och åka iväg på fredag när han är hemma igen.


Oops

Som vanligt var det ett tag sen jag var in här ser jag. Dags för lite updates tror jag!

Har hänt en del sen sist, jobbar, tränar, äter och sover, det är det jag hinner med om dagarna typ. Har varit i Stockholm med Sandra på shopping/sol/bad/prinsessbröllop weekend också då när det var nationaldag osv. Jag tänkte visa lite av det jag köpte där, några plagg är redan i tvättkorgen så de kommer en annan gång om minnet tillåter.

Imorgon står "rensa-garderob-annars-är-det-kört" på schemat plus lite jobb på det. Söndagar i all ära ☺

Tack och hej!


RSS 2.0