Oojoj..

..så mkt läsare det varit på sistone, men inget skriver jag! haha rätt åt er ;)

Har väl inte hänt alltför mkt de senaste veckorna, har ju varit i sthlm med Linn, varit på fest, klippt hår och det där vardagliga bara. Stockholm var nice, 32 grader och sol och bad! Det trodde jag inte om Sverige hörrni. Eller är det Kiruna man bara ska försöka tänka bort? Är ju fint överallt annars utom här. såklart..


Här har ni lite bilder att kika på om ni har tråkigt. för jag lovar det blir ju säkert askul att se vad jag pysslat med va? haha.




















Hej Stockholm

Nu har jag varit hemma i 2 ½ dagar men idag  bestämde jag mig för att sätta mig på flyget och åka till huvudstaden i morgon. Fan vad skönt det ska bli :D Sen på måndag kommer Linn också så ska vi semestra i solen en vecka. Shoppa lite, äta, sola, bada(?), dricka öl osv. wehoo!

Såååå mina kära vänner, imorgon lämnar jag er hemma återigen men ni ska nog klara er bra, ellerhur frida? ;)



Hejdå!




Myspyskissarna:)

Bilder

Nu har vi varit hemma i snart 8h och det känns.. Var skönt med friskluft men nu vill jag tillbaka till värmen! Tycker 11 grader är lite väl kallt för en kväll i juli, eller har jag fel?




















hemma

Då var man redan hemma igen. Har haft en toppenvecka i turklandet :) God mat, VARMT och avkopplande. Vi har solat, badat, varit på vattenland, åkt båt och bara strosat runt. Kommer lite bilder senare!

Sthlm-Turkiet

Idag är dagen D. Och jag är nervös!

Åker efter 14 tiden mot flygplatsen sen bär det av mor sthlm, blir kvar där på hotell över natten och åker till turkiet imorgonbitti. Ha en bra vecka här hemma! Så har jag en bra vecka i solen ;D

TJAHEJ
/T




6 Juli

Tog en rejäl sovmorgon idag, det var jag värd :) Sovit som en gris, vet inte om det är resfeber?
Ska till fammo nu och hämta min resväska sen ska jag på stan och inhandla lite grejs, tänk att det genast blev kul att man ska på stan pch spendera pengar på solskyddsfaktor och dylikt. haha. Längtar ju så!

Nu ska jag först träffa Frida en sväng.


Har lånat dessa 2 bilder av Annie! :)
http://annamariajacobson.webblogg.se/

Även dom är från Kirunafestivalen.



Jag o Emma



SötHanna



Turkiet på torsdag

yeyy äntligen hittade vi en billig resa :D På torsdag åker jag och Hannes till turkiet och ska brännas en vecka. Ska bli grymt skönt efter en helg som denna och när detta pissväder ändå aldrig blir bra. Vi åker till sthlm redan på onsdag så imrogon blir det att inhandla lite grejs som ska med sen är det bara fram med resväskan.




Kirunafestivalen 2010

Nu är det över, det som alla längtat efter. Fan så kul vi har haft!! vill nästan ösa lite mera, speciellt nu när man fått vila en dag såhär emellan. haha. Helgen bjöd faktiskt på finväder så vi har varit ute hela dagarna och druckit öl och chillat. Awesome! Såg dock en enda låt med The Ark, det är det enda jag sett i musikväg under hela helgen. Det var mindre bra :P



Tack mina vänner för en trevlig helg! :D










RSS 2.0