Kapitel 2 - Lyxdagar

Sådärja nu har vi tagit oss till fastlandet och ska söka hotell på nytt. Vi ber taxichauffören köra oss till något bra hotell nära havet och där lyckades han galant! Tack och lov.

Vi kom till ett nu på riktigt, 4stjärnigt hotell (Släng dig i graven nusa lembongan nu snackar vi betyg överhuvudtaget) 3 pooler, 2 poolbarer, vi fick ett deluxe rum stort som attan, havet utanför frukostlokalen. Hoff jag får rysningar och vill tillbaka när jag skriver dethär :b Här bokade vi en natt till att börja med.

Efter en dag av återhämtning i form av att ligga på stranden, grabbarna surfade och vi åt gott, tyckte vi att vi förtjänade en liten utgång. Vi mötte upp Sanne och Sanna som också hängde där på samma ställe som vi, härligt med lite kirunabor på andra sidan jorden.. :b vi drack drinkar och dansade hela natten lång!

Dagen efter skulle vi egentligen byta hotell. Lite väl dyrt att bo på dethär lyxet tyckte vi men "tyvärr" så var formen inte så bra efter nattens bravader så vi förlängde ytterligare en natt på samma hotell. Dock bytte vi till ett mindre rum men det gick minst lika bra :)



Krille och Hannes, dom 2 vänstra.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0