<3

Du somnade stilla
då färden var slut
Från allt vad du lidit
Du nu vilar ut
Vi binder en krans av minnen
De finaste vi har
Vi vet att de aldrig vissnar
Hos oss är Du alltid kvar.

Sov i ro


<3

Skridskor!!

just hemkommen efter en timmes glidande på lombia. Var faktiskt riktigt kul att åka igen :D Hoppade lite dubbelhopp, ganska fränt att det sitter kvar än fast man slutat åka för typ 7 år sen. Fick med mig Madde också, och hon har väl inte åkt på en sisådär 10 år, jag har ju iaf lyckats vara en gång per år hittills. Men konditionen var inget att hurra för, alltså tyvärr.... Helt färdig efter att ha åkt några varv o hoppat/snurrat typ 1-2 gånger. haha! helt sjukt att man gått från att en gång i tiden vara riktigt tränad, till nu - en slö jäkla godis/soff människa. Man kanske skulle ta tag i saken..


i lördags

I lördags åt vi ju middag på landströms för att "fira" Julia som fyllt år :) Var väldans trevligt och kvällen slutade på ferrumdancit. Fick dock inte sådär jätte-höjdar- bra bilder men här är några.




Tack brolla

Igår fick jag en jacka av käraste bror min. Redan när han köpte den tyckte jag den var grymt snygg och ville därför "paxa" den en vacker dag när han ledsnat på den, eller helt enkelt inte behövde den mer. Igår inträffade den dagen, han hade köpt sig en ny i andra färger så han tyckte jag skulle ha denhär mer än honom :D wieee så jäkla skön. Lite stor såklart men det struntar jag blanka fan i för snygg är den. Tack Jimpe :]



Ikväll dansar vi

Dagen började med att jobba lite. Klippte och färgade lilla mamma, och det blev bra :)
Gick sedan vidare till rost för en frukost/lunch date med Madde, gott var det och mätta blev vi.
Efter det knatade vi upp till Lindex och mötte Julia och Leo, jag shoppade ett par Rosa-Röda-oranga chinos, sockar och strumpbyxor. Sen var vi till nya gallerian och strosade runt. Hittade en jobbtröja på H&M och lite sminkstuffs.

Sen har jag hunnit vara till päronen o fikat blåbärspaj med vanlijsås o TE till det. Och nu är jag hemma och tvättar, småplockar och försöker hitta mig något att ha på mig ikväll då vi ska till Landströms och äta middag och fira Julia som fyllt år här i veckan. Hoppas på lite ferrumdancit sen också så man sover gott ikväll ;)

Känns som att jag faktiskt hunnit med massor idag, skönt på en lördag så man inte sover bort hela dagen som jag annars brukar. Nu måste jag bara göra ett ryck och hitta lite kläder och försöka hinna ta mig en liten stödvila innan det är dags för festligheter.

Tack för nu :)

Nybrallorna och mammsen:






Bio - Jag saknar dig

Nu har jag varit och sett "Jag saknar dig". Fyfan vilken gripande film, jag grät nog mer än halva filmen. Försökte intala mig att det bara är på film men likförbannat slog det mig att den faktiskt är verklighetsbaserad. Och då brast det om och om igen. Hanna och Erica har gjort ett kanonjobb! Verkligen! Jättegrattis till er och lycka till i fortsättningen vill jag bara säga :) Ni var grymma! Konstigt att se er på film sådär men fytusan vad ni gjorde det bra. Ritkigt kul att se :) Inte ett öga torrt som Lise sa. Kan inte säga mer. eller jo, den filmen kommer att ses igen! :´)


Till dig som smyger runt vid min bil

Tack men nu räcker det att klistra lappar på min bil! Det är inte speciellt snyggt. Gör det på någonannans istället.

Massage

Sitter och väntar på att klockan ska bli 2 så jag får åka iväg o få massage. Som jag har längtat efter denna dag.
Varenda muskelknut o alla spänningar ska BORT! Kanske att min huvudvärk släpper som jag haft i 2 veckor om inte mer också. Det vore dubbelt så bra :)


Schwarzkopf på ingång!

En liten upplysning till er mina vänner: Nu är produkter från Schwarzkopf påväg till oss! Ett prisvärt märke och med ett brett sortiment :) Hoppas ni tycker om det lika mycket som vi gör! Finns hos oss på Saxess från och med nästa vecka ;)



2011-08-17

Haha snyggaste kommentaren på länge, Tack kompis! Det gjorde min dag :D
"Uppdatera dåååårå! Nu vet vi hur ditt kök ska se ut. Give us something neeeeeeeeeeeew ! ;D"

Ja nu vet ni hur det ska se ut kära vänner!

Ihelg har jag varit på pickaplurven, och det var riktigt jäkla skojjigt faktiskt. Var längesen jag hade sådär kul :b Satt hemma hos madde till en början, drog "några" shotar minttu under kvällens gång (vet inte hur många) men dom svarade i bulan iaf för jag vet inte när vi gått till krogen eller så. Vet iaf att jag hade skoj och om man kollar på bilderna jag tagit så verkar dom också tycka det varit en helt okej kväll ;) Särskolan på fest kan ju bara sluta bra.
Hittade även några roliga sms på morgonen, där jag försökt förmedla att jag varit lite full men mått bra, hahah alltid lika kul att se stavning, formulering osv ;D

I söndags var formen helt okej ändå, mest trött bara. Vi hade filmhäng hemma hos oss, jag + 6 karlar. Vi beställde pizza med hemleverans, hade godis chips och dipp m.m. Bra återhämtning.

Hittills har jag mest bara jobbat denna vecka, haft lite kvalitetstid med Julia en kväll har jag också hunnit med.
Te, chips, karra, skvallerkväll - u name it.

Idag har jag varit och fotas igen, gick väl bra tror jag. Och nyss har jag käkat middag med mig själv, Hannes valde en påse karra istället för fläskfilé - Skyll själv :)

Så nu händer det inte så mycket mer, ska glo klart en film som jag somnade till igårkväll
The Dilemma tror jag den heter. Verkade bra iaf men var lite för trött för att orka bry mig vad den handlade om.












Lördag

Godmorgon. Steg upp redan halv 9 idag, somnade som en stock före 11 igår så har fått sova mååånga timmar :)

Idag skiner solen igen, vad ska man hitta på? Alla jobbar eller är bortresta så jag kommer ha svintrist känner jag.
Sitter nu och pysslar lite med ett Ikea Kök, vi ska äntligen göra ett ryck och byta till sprillans nytt :) Smidigt att man kan greja själv med allt, svårt att bestämma sig bara för vad som blir snyggast/smidigast osv. Vårat kök är ju så jävla litet :b



Något åt detta håll blir det nog, har dock inte bestämt om det blir snyggast med svart eller vitt kakel, och ända upp vid fläkten ska det gå, hållt på böka med att ändra färg och få kaklet på plats men det går fan inte så ger upp i detta nu!!!

Wohoj äntligen helg

Välkommen kära fredag, helt i rätt tid kom du. Skönt med helg igen.

Har hunnit fika med käraste Madelajnen idag, shoppat en sväng på Kirunas gator (Bla, världens skönaste skor) igen.. haha, och så har jag rensat min garderob och grejjat på här hemma. Hannes åkte nyss på nattjobb så nu ska jag strax bädda ner mig med en Hänt BILD och slagga järnet. Imorgon väntas roligheter med Madde, lite minttu och öl ska vi nog få i oss, var ett tag sedan ;b

Här är mina senaste skoinköp, de brunsvarta Tiamo-skorna köpte jag i gbg, kanske blir premiäranvändning för dom imorgon, jag får se. Och de andra hittade jag på Dojjan idag, perfekt höstsko var min tanke :b

Imorgon kalasar vi!




Fin överraskning

Haha jo justja, kolla vad jag upptäckte för något på min bil idag. "DU Ä SNYGG" haha vafan, Trodde det var Hannes som klistrat dit den men tydligen inte? Någon av er kära vänner? :b


Lises nya frilla

Idag har jag tagit bort löshår och klippt min kollega, blev very nice resultat och jag hoppas hon inte ångrar sig imorgon. :P



sen hade jag även en speciell kund till tidigare idag ;)



Synd bara att jag hann med "under processen bild" och ingen före eller efter, men det blev snyggt iaf! haha :)

14 veckor kvar till semester...

Yey hejja det är inte långt kvar nu!
Augusti kommer blåsa förbi i ilfart, september kan vara lite små mysigt och oktober kommer säkert gå svin segt. Men SEN!! Jag fick sånhär enorm längtan efter sol o bad just, blev inte bättre av att kolla gamla thailandbilder :(

Nåja, en vacker dag sitter jag med sand mellan tårna och många andra jobbar och sliter i kylan. hihihi




Korthårig

Ja då rök lösbarret idag, fick ett ryck och åkte förbi salongen för att hämta verktyg och sedan börjades det pillas bort :P
Och när dessa infall kommer går det inte att hindra sig, det skulle bort tyckte jag helt enkelt. Så nu var man tillbaka till kort-rufset, ser inte klok ut. ångrar mig redan att jag tog bort det. haha! Velig eller inte velig? vet inte vilket.


Long time ago.


Hemmaplan

Hallå!

Då var man äntligen på hemmaplan igen, eller äntligen var väl att ta i men det är alltid skönt att komma hem.
En vecka i ett soligt och varmt Göteborg har varit awesome! Vi har solat, badat, ätit gott, varit på Liseberg, shoppat, kollat fotboll, och ja, bara tagit det lugnt och myst med min "lillkusin" o faster :)
En vecka går sjukt fort, imorgon börjar verkligeten igen. Tur jag börjar med en dags jobb sedan helg :) Uppvärmning kallas det.

Shoppade faktiskt inte så mkt som jag trodde jag skulle göra, ett par skor, en kort kavaj, några linnen och nån tshirt. det var väl det. Finns ju så mycket så man blir bara snurrig i alla affärer.


Slänger upp några bilder:

Här är på Kiruna flygplats innan det var dags att åka, en liten res-öl var vi allt värda.
Tack för trevligt sällskap ;)


Mysigt badställe med både klippor och sandstrand




Fotbollsmatch GAIS - Halmstad på gamla Ullevi

Här sitter vi i Flumride påväg o bli dyngsura......

Läskig backe!

Stannade vid något slags trolleri på stan. Bedrövlig frilla...

Hannes som ett litet barn på julafon i en HD butik ;) Hittade honom i ett hörn där han satt på en cykel och lät "wrooom wroom" haha söt.




RSS 2.0